Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,ειμαι ενας απλος φοιτητης στα γρεβενα και εδω και 2 χρονια περιπου εχω βαλει Wind,αλλα τους τελευταιους 2 μηνες απο εκει που δεν ειχα προβληματα ουτε οταν κατεβαζα αβερτα torrent/εβλεπα videos ή επαιζα online,τωρα πια εχω παρατηρησει σοβαρα προβληματα ταχυτητας με αποτελεσματα ουτε site οπως το youtube να φορτωνουν καθολου ουτε πρακτικά να μπορώ να παιξω οτιδηποτε λογω εντονων lagspike ανα 5 λεπτο ιδιατερα οταν υπαρχουν πολλα ατομα στην οθονη.

Μετα απο αυτο πηρα τηλεφωνο στην Τ/Υ και αφου μου ειπαν κατι οτι υπαρχει προβλημα στις υπηρεσιες streaming και οτι δεν γνωριζουν ποτε θα λυθει αυτο,και οτι να δοκιμασω να κανο port forward τις διαφορες εφαρμογες που χρησιμοποιω,πραγμα το οποιο εκανα αλλα δεν ειδα διαφορα.

Με αυτα λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αμα ειμαι ο μονος εδω που εχει τετοια προβληματα ή αμα εχω κανει εγω κατι τελειως λαθος και δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Ειμαι τελειως απειρος με τους διαφορους ορους αλλα θα προσπαθησω να σας δωσω οτι πληροφορια χρειαστειται αμα μου το ζητησετε.

Τελος αν και δεν ξερω ποσο νοημα εχει χρησιμοποιω ενα speedstream 4200 router

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά και στο youtube και σε αλλα site που πηγαίνω για να δω σειρές παρατήρησα φαινομενου του τύπου "stream/buffer μεχρι ενα μέρος απο το βίντεο και μετά ξαφνικά σταμάτημα και για να μπορέσω να συνεχίσω την παρακολούθηση αναγκάζομαι να μεταφέρω τον δείκτη του βίντεο λίγο παρακάτω ώστε να ξαναρχίσει να φορτώνει",ή φαινόμενα "αυτή η εφαρμογή δεν μπορεί να λειτουργήσει παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα/ανανεώστε" γενικά πολλή κουραστικά πράγματα.

Αυτήν την στιγμή που γράφω έχω 3 διαφορετικά torrent με πάνω από 220+seeders το καθένα, αλλά και στα 3 η ταχύτητα κατεβάσματος μου βρίσκεται στα 10-10,5kbs ανά μέσο όρο

Μπας και κάνω τίποτε εγώ στραβά και δεν το καταλαβαίνω?

Δημοσ.

Φίλε μου δυστηχώς προστέθηκες στην μακρά λίστα που έχουν πρόβλημα με την wind τον τελευταίο καιρό , και καλα θα κάνει να το λύσει το θέμα αλλιως θα αρχίσει να χάνει ολο και περισσότερους πελάτες

Δημοσ.

νομίζω πως κάποια στιγμή είχε ισιώσει το youtube με τη wind αλλά πάλι έχει χειροτερέψει. είναι βλακεία να περιμένεις να φορτώσει ένα βιντεο από τη στιγμή που σε κανονικές ταχύτητες παίζει και φορτώνει παράλληλα

Δημοσ.

νομίζω πως κάποια στιγμή είχε ισιώσει το youtube με τη wind αλλά πάλι έχει χειροτερέψει. είναι βλακεία να περιμένεις να φορτώσει ένα βιντεο από τη στιγμή που σε κανονικές ταχύτητες παίζει και φορτώνει παράλληλα

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως μια εταιρία σήμερα δεν μπορεί να προσφέρει ίντερνετ ώστε ό χρήστης να κάνει το πιο από πράγμα να δει ένα βίντεο στο youtube.Εγώ θα σου πρότεινα αφού δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να ψάξεις άλλη εταιρία ή να δηλώσεις βλάβη για να το δουν πιο σοβαρά το θέμα.

Δημοσ.

ή δήλωσε βλάβη ή άλλαξε πάροχο (π.χ. η forthnet τρέχει μια χαρά το youtube)

Για την ώρα ενώ επανειλημμένα έχω πάρει διαφορά τηλεφωνά στην Τ/Υ περνώντας λίγο πολλή τις ίδιες απαντήσεις δηλαδή ότι εγώ κάνω κάποιο λάθος με τα τορρεντ ή ότι όταν κατεβάζω πράματα από mediafire/youtube/κτλ το κάνω πάλι λανθασμένα ενώ έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικούς browser μέχρι στιγμής με τα ιδία αποτελέσματα.

Το μοναδικό καινούργιο πράμα που δοκίμασαν από την πλευρά τους ήταν να πάω σε μια ιστοσελίδα τύπου ftp.ntuκ νομίζω και να κατεβάσω ένα αρχείο το οποίο παραδόξως κατέβαινε με ταχύτητα 1-1,5Μbs την στιγμή που το κατέβασμα μου είναι στα 10-25kbs, λέγοντας μου ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν λάθος

Τέλος από την πλευρά μου αποφάσισα να δηλώσω βλάβη/αναβάθμιση του παρόντος router(speedstream 4200) που χρησιμοποιώ 2+ χρονιά,με ένα ztx.Μου έχουν πει ότι θα περιμένω απάντηση τους σε 3-5 μέρες.Για να δούμε

Δημοσ.

ή δήλωσε βλάβη ή άλλαξε πάροχο (π.χ. η forthnet τρέχει μια χαρά το youtube)

έχει κάνει αυτή τη μόντα με το caching στο youtube και βοηθάει πολύ!

Δημοσ.

έχει κάνει αυτή τη μόντα με το caching στο youtube και βοηθάει πολύ!

η forthnet το κάνει αυτό?

καλή κίνηση πάντως γιατί το youtube όσο ναναι είναι χρήσιμο πλέον

Δημοσ.

η forthnet το κάνει αυτό?

καλή κίνηση πάντως γιατί το youtube όσο ναναι είναι χρήσιμο πλέον

? Δηλαδή κάνει caching σε δικούς της server ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως μια εταιρία σήμερα δεν μπορεί να προσφέρει ίντερνετ ώστε ό χρήστης να κάνει το πιο από πράγμα να δει ένα βίντεο στο youtube.Εγώ θα σου πρότεινα αφού δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να ψάξεις άλλη εταιρία ή να δηλώσεις βλάβη για να το δουν πιο σοβαρά το θέμα.

Πολυ απλη απαντηση .το bandwidth κοστιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...