temeteron Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γίνεται στο ίδιο partition να βάλω 2 λειτουργικά συστήματα το ένα windows 7 Αγγλικο και το άλλο Ελληνικό 64bit. Αν ναι πως γίνεται ; Εγκατέστησα το πρώτο λειτουργικό και μετά ;
veteranos123 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Φτιάχνεις ένα δεύτερο partition στον δίσκο και βάζεις εκεί το 2ο λειτουργικό.
temeteron Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Φτιάχνεις ένα δεύτερο partition στον δίσκο και βάζεις εκεί το 2ο λειτουργικό. Μόνο έτσι δεν παίζει να τα βάλω στο ίδιο partition και τα 2 ; Παλία νομίζω με τα XP γινόταν!
hawkpilot Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μόνο έτσι δεν παίζει να τα βάλω στο ίδιο partition και τα 2 ; Παλία νομίζω με τα XP γινόταν! Άμα θες να γίνουν όλα αχταρμάς μπορείς να δοκιμάσεις.
TheELF Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μόνο έτσι δεν παίζει να τα βάλω στο ίδιο partition και τα 2 ; Παλία νομίζω με τα XP γινόταν! Ποτέ και πουθενά δεν γινότανε κάτι τέτοιο με κανένα λειτουργικό,μόνο με εικονικό σύστημα(vmw virtualPC... ) μπορείς να το περάσεις στο ίδιο διαμέρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα