tolis_21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπερα Δεν ξερω αν εχω ποσταρει στο σωστο τοπικ οποτε εαν ειναι λαθος παρακαλω συγχωρεστε με και καθοδηγηστε με. Ειμαι κατοικος του Καταρ και χθες μας αναβαθμισαν την ταπεινη γραμμη ADSL σε Fiber. Τι χαρα? Επιτελους θα σερφαρουμε με σταθερα καλη ταχυτητα και θα παιζουμε Pro χωρις Lag. Το πρωτο επιτευχθη αλλα στο δευτερο τα πραγματα χειροτερεψαν. Καθε 5 με 1ο λεπτα κανει αποσυνδεση απο to Playstation Network. Στην αρχη υποθεσαμε οτι φταιει το ασυρματο δικτυο. Συνδεθηκαμε με καλωδιο. Μετα απο λιγο παλι αποσυνδεση. Νεο καλωδιο ιδιο αποτελεσμα. Φωναξαμε τον παροχο ελεγξε τα παντα, αλλαξαμε τις πριζες αλλα σταθερα το ιδιο προβλημα. Στο τεσ συνδεσης αποκτα κανονικα IP αλλα με το Playstion Network μια συνδεεται και μια αποσυνδεεται. Ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμια αποσυνδεση στο ρουτερ και οτι μαλλον χρειαζεται καποια ρυθμιση η αναβαθμιση η κατι αλλο γιατι δεν ειναι ADSL. Μαλιστα μου ανεφερε σαν παραδειγμα οτι καποιες συσκευες VOIP σε καποιον αλλον πελατη δεν δουλευαν μετα την αναβαθμιση. Εχετε καμια ιδεα τι φταιει η αν μου ελεγε βλακειες ο Ινδος? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα