Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι μάλλον αυτό εννοεί. Και γω δε μπορώ να καταλάβω γιατί με το STUN δε λειτουργεί και ήθελε αυτή την έξτρα εντολή. Τελικά μπορεί για όλα μόνο το DMZ να κάνει δουλειά (νομίζω η εντολή που έδωσα είναι DMZ). κάτσε για να καταλάβω καλά. έδωσες την εντολή να γίνει CONE το NAT για το STUN port. και μετά έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν δούλεψε επειδή είχες δώσει πριν κάτι μήνες DMZ σε λάθος ip. και η λύση ήταν να βάλεις DMZ σε άλλο ip. άρα ποιος ο λόγος να βάλεις το CONE στο STUN port? αφού πάντα γινόταν forward σε λάθος ip. και αντί να δοκιμάσεις να το φτιάξεις σωστά, ειδικά από την στιγμή που βοηθάμε 1-2 άτομα, επιλέγεις να χάσεις ουσιαστικά όλες τις λειτουργίες ενός ρουτερ για να μπορεί να παίξει το PS4. Αφού είναι αρκετό για σένα, εγώ δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά στο δικό μου ρουτερ θα το έψαχνα λίγο παραπάνω πριν τα παρατήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 κάτσε για να καταλάβω καλά. έδωσες την εντολή να γίνει CONE το NAT για το STUN port. και μετά έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν δούλεψε επειδή είχες δώσει πριν κάτι μήνες DMZ σε λάθος ip. και η λύση ήταν να βάλεις DMZ σε άλλο ip. άρα ποιος ο λόγος να βάλεις το CONE στο STUN port? και αντί να δοκιμάσεις να το φτιάξεις σωστά, ειδικά από την στιγμή που βοηθάμε 1-2 άτομα, επιλέγεις να χάσεις ουσιαστικά όλες τις λειτουργίες ενός ρουτερ για να μπορεί να παίξει το PS4. Αφού είναι αρκετό για σένα, εγώ δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά στο δικό μου ρουτερ θα το έψαχνα λίγο παραπάνω πριν τα παρατήσω. εννοεις οτι το stun δεν επαιξε επειδη υπηρχε τo dmz το οποιο δεν το ξεραμε βεβαια οτι υπηρχε μεχρι που βγηκε το error.τοτε πρεπει να κανει το stun αν και λογικα ειναι περασμενο και μετα να κανει αυτο που εγραψα πιο πανω για να σβησει το dmz rule.και να εχει και το Upnp ανοιχτο.σωστα? αν θελει και εχει ορεξη μπορει να το κανει μια δοκιμη.αλλωστε αμα σβησει την εντολη και δεν παιξει μπορει να μην κανει saveall ωστε με reboot να ερθει οπως πριν.η να κρατησει ακομα και το config. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μηπως θα ηταν μια καλη ιδεα ενα θεμα στο wiki Που να λεει ολη την διαδικασια και τις εντολες.πως ανοιγει το Telnet πως ανοιγει το Upnp. θα ήταν, αλλά το κακό είναι ότι η κάθε διαδικασία διαφέρει ανάλογα το ρουτερ + ότι μπορώ να το κάνω αυτό μόνο για το TG788vn που έχω. μπορώ να το ξεκινήσω πάντως αν νομίζεις ότι χρειάζεται εννοεις οτι το stun δεν επαιξε επειδη υπηρχε τo dmz το οποιο δεν το ξεραμε βεβαια οτι υπηρχε μεχρι που βγηκε το error.τοτε πρεπει να κανει το stun αν και λογικα ειναι περασμενο και μετα να κανει αυτο που εγραψα πιο πανω για να σβησει το dmz rule.και να εχει και το Upnp ανοιχτο.σωστα? ναι, χωρίς να λέω οτι φταίει ΜΟΝΟ το πορτ του stun, ίσως να χρειάζονται και άλλα ports κάποιο πείραγμα, αλλά αυτό θα το δει στην πορεία (π.χ αν του βγάζει errors μέσα σε games). και δεν το έγραψα μόνο για τον mistac αυτό, έχουν ανοίξει άλλοι 3-4 το ίδιο τοπικ, ρωτάνε, απαντάμε, και μετά κάνουν άλλα πράγματα που βρίσκουν στο portforward.com ή σε διάφορα άλλα αγνώστου προέλευσης site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είχα δώσει DMZ σε λάθος ip. Την έδωσα στο ip του PC μου. Και κατάφερα το PS3 να το κάνω NAT 1. Αλλά όταν πούλησα το PS3 τώρα με το PS4 δεν θυμόμουν αν έκανα το DMZ στο PS3 ή στο PC. Έτσι επειδή δεν ήξερα κιόλας και σας ρωτούσα, είπα να κάνω το STUN και μετά αφού δεν έπιασε να κάνω το DMZ. Τότε με το error θυμήθηκα που είχα κάνει το DMZ. Και όσον αφορά τα ports forward που έκανα για το PS4 και το FIFA έτσι και αλλιώς θα τα έκανα. Και όχι δεν έκανα άλλα πράγματα, έκανα αυτά που λέγαμε. Δεν είμαι γνώστης των πραγμάτων όσον αφορά τα ports NAT και STUN. Οπότε άδικα μου την λέει ο Luciddream. To μου την λέει μέσα σε εισαγωγικά έτσι; Εννοείται φιλικά μου την λέει και συμβουλευτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δεν στην λέω, απλά βλέπω ότι δεν υπάρχει θέληση να γίνει κάτι σωστά, απλά να γίνει. Από πολύ κόσμο. Το ότι είχες NAT 1 στο PS3 δεν μου λέει κάτι, γιατί ταυτόχρονα δεν είχες και NAT. Αχρηστεύεις ολόκληρη την λειτουργία του ρουτερ για να παίζεις παιχνίδια. το DMZ δεν είναι λύση για μένα. εσύ δεν έκανες άλλα πράγματα, αλλά με την σειρά που τα έκανες, ήταν σαν να μην έκανες αυτό που είχα γράψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δεν στην λέω, απλά βλέπω ότι δεν υπάρχει θέληση να γίνει κάτι σωστά, απλά να γίνει. Από πολύ κόσμο. Το ότι είχες NAT 1 στο PS3 δεν μου λέει κάτι, γιατί ταυτόχρονα δεν είχες και NAT. Αχρηστεύεις ολόκληρη την λειτουργία του ρουτερ για να παίζεις παιχνίδια. το DMZ δεν είναι λύση για μένα. εσύ δεν έκανες άλλα πράγματα, αλλά με την σειρά που τα έκανες, ήταν σαν να μην έκανες αυτό που είχα γράψει Δεν είναι ότι δεν υπάρχει θέληση, είναι το ότι δεν είμαι γνώστης και ακολούθησα αυτά που μου είπατε. Έκανα αυτό που είπες, έκανα και το DMZ. Τώρα μου λες ότι δε χρειαζόταν το DMZ αν το ακύρωνα από την αρχή και απλώς έκανα το STUN. Αυτό που να το ξέρω; Τελοσπάντων, το ότι αχρηστεύω ολόκληρο το ρούτερ για να παίζω παιχνίδια δεν είναι και πολύ βάσιμο γιατί το PC μου το έχω ναι μεν και για παιχνίδια αλλά όχι online (τόσο πολύ) και για να σερφάρω απλά. Παρόλα αυτά δε θα κάνω ξανά από την αρχή την διαδικασία γιατί το ίδιο το router είναι δύστροπο όπως είχα γράψει και πιο πάνω και δε θέλω να κάνω και κανένα λάθος κατά λάθος και μετά έχω μπελάδες. Από την στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Έκανα αυτό που είπες, έκανα και το DMZ. Τώρα μου λες ότι δε χρειαζόταν το DMZ αν το ακύρωνα από την αρχή και απλώς έκανα το STUN. δεν μπορούσα να ξέρω ότι έχεις κάνει DMZ, για να σου πω να το βγάλεις πρώτα. Είναι όντως δύστροπο το ρουτερ. το θέμα είναι ότι εδώ είναι forum και ότι γράφεται χρησιμοποιείται και από άλλους μετά. φαντάσου τι θα γίνει αν όσοι έχουν PS4 χρησιμοποιήσουν λάθος τρόπο, τι μπέρδεμα έχει να γίνει εφόσον θέλουν να πειράξουν το παραμικρό μετά στο δίκτυο τους. Γιαυτό νομίζω επιβάλλεται να τα γράφω κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει για το τι τον βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μπορούσα να ξέρω ότι έχεις κάνει DMZ, για να σου πω να το βγάλεις πρώτα. Είναι όντως δύστροπο το ρουτερ. το θέμα είναι ότι εδώ είναι forum και ότι γράφεται χρησιμοποιείται και από άλλους μετά. φαντάσου τι θα γίνει αν όσοι έχουν PS4 χρησιμοποιήσουν λάθος τρόπο, τι μπέρδεμα έχει να γίνει εφόσον θέλουν να πειράξουν το παραμικρό μετά στο δίκτυο τους. Γιαυτό νομίζω επιβάλλεται να τα γράφω κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει για το τι τον βολεύει. Συμφωνώ απόλυτα. Όπως και το ότι φυσικά και δε μπορούσες να ξέρεις ότι είχα κάνει ήδη παλιότερα DMZ. Απλά ο καθένας σε αυτό το forum παίρνει γνώμες, συμβουλές και τις υλοποιεί ή όχι ελεύθερα. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση το DMZ είτε πρόκειται για κονσόλα είτε για PC. Άλλους τους βολεύει άλλους όχι. Τελοσπάντων. Συμφωνώ ότι πρέπει το DMZ να είναι η ύστατη λύση. Απλά για μένα είναι και η ευκολότερη λόγω της δυστροπίας του router. Αν είχα άλλο ποιο εύχρηστο ρούτερ τότε δε θα έκανα DMZ. Θα το άφηνα για το τέλος αν δεν έπιανε τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 θα ήταν, αλλά το κακό είναι ότι η κάθε διαδικασία διαφέρει ανάλογα το ρουτερ + ότι μπορώ να το κάνω αυτό μόνο για το TG788vn που έχω. μπορώ να το ξεκινήσω πάντως αν νομίζεις ότι χρειάζεται ναι, χωρίς να λέω οτι φταίει ΜΟΝΟ το πορτ του stun, ίσως να χρειάζονται και άλλα ports κάποιο πείραγμα, αλλά αυτό θα το δει στην πορεία (π.χ αν του βγάζει errors μέσα σε games). και δεν το έγραψα μόνο για τον mistac αυτό, έχουν ανοίξει άλλοι 3-4 το ίδιο τοπικ, ρωτάνε, απαντάμε, και μετά κάνουν άλλα πράγματα που βρίσκουν στο portforward.com ή σε διάφορα άλλα αγνώστου προέλευσης site αν καποιες εντολες θες βοηθεια πως είναι πχ σε 585 η στο 784 που εχω τοτε μπορω να σου πω.πχ στο 784 είναι xdsl ενώ στο 585 είναι adsl κατι τετοιο.σε τετοια μπορω να βοηθησω και εγω.αν εχεις και κανα Ps3 ps4 Θα είναι ακομα πιο καλα να δειχνουμε και το αποτέλεσμα των results.Θα μπορούσαμε μεσα σε αυτό να βαλουμε πχ και πως κανεις firmware update πχ σε ένα thomson για να αλλαξεις το firmware ώστε να βαλεις καποιο generic ώστε να είναι ανοιχτο το cli.Η πως το ανοίγεις κατεβάζοντας το config. σε άλλο θεμα πχ χρειαστηκε να αλλαξει εντολη μεσα από το config για να δωσουμε καρφωτα adsl2+ annex a αντι για annex m που συγχρονιζε.τιποτα δεν είναι χαμενο.usefule Info είναι όλα.κατι πιο περιποιημενο από αυτό που εχει φτιαχτει εδώ .ή κατι πιο μαζεμενο.τωρα για το υπολοιπο που λες γενικως καλως η κακως πολλα ατομα θα δοκιμασουν μπορει και τα παντα κατευθείαν όλα μαζι προκειμενου να παιξει κατι.και καποιες φορες είναι το ποσο ευκολο τους είναι να κανουν κατι.οι άλλες φορες βαζουν πχ μια εντολη αλλα είναι λαθος η Ip και μετα κανουν το dmz στην σωστη Ip και παιζει.είναι και από cli μερικα πραγματα οποτε καταλαβαίνεις.θελει δοκιμες που οκ δεν σημαινει ότι τις θελουν ολοι.η σου λενε οκ τωρα επαιξε ετσι το αφηνω ετσι.καποιος μπορει να θελει να κανει την δουλεια του με οποιοδήποτε τιμημα.το εχω δει αυτό που λες και σε αλλα Port forward.δεν μπορει ο άλλος να βρει το Port ή δεν ξερει τα Port ε στο τελος και εγω θα του πω οκ ανοιξε τες ολες με dmz.δεν μπορεις να κανεις τα παντα και εσυ πισω από ένα keyboard.ουτε βεβαια είναι ευκολο να κανεις team viewer στον καθενα να φτιαχνεις κατι.οποτε καποιες φορες η λυση ναι δεν είναι η πιο safe ή πιο σωστη αλλα η πιο γρηγορη και ευκολη.και για το τελευταιο ναι μπορει να απαντησες πχ να μην το κανε σωστα ο άλλος να του βγαλε error και μεχρι να ξαναπαντησουμε να διαβασε κατι άλλο να το κανε και να παιξε οποτε το αφησε ετσι για αυτό ειπα και για Guide αλλα και εγω για να φτιαξω guide δεν εχω Playstation για να κανω δοκιμες και να πω θελει μονο αυτό ή θελει μονο αυτό η θελει αυτό και αυτό.οποτε υποχρεωτικα και εγω τους παω με δοκιμες.αν δεν παιξει το stun και πουν ότι ανοιξα τα Ports και παλι δεν παιζει εκει dmz. Δεν είχα δώσει DMZ σε λάθος ip. Την έδωσα στο ip του PC μου. Και κατάφερα το PS3 να το κάνω NAT 1. Αλλά όταν πούλησα το PS3 τώρα με το PS4 δεν θυμόμουν αν έκανα το DMZ στο PS3 ή στο PC. Έτσι επειδή δεν ήξερα κιόλας και σας ρωτούσα, είπα να κάνω το STUN και μετά αφού δεν έπιασε να κάνω το DMZ. Τότε με το error θυμήθηκα που είχα κάνει το DMZ. Και όσον αφορά τα ports forward που έκανα για το PS4 και το FIFA έτσι και αλλιώς θα τα έκανα. Και όχι δεν έκανα άλλα πράγματα, έκανα αυτά που λέγαμε. Δεν είμαι γνώστης των πραγμάτων όσον αφορά τα ports NAT και STUN. Οπότε άδικα μου την λέει ο Luciddream. To μου την λέει μέσα σε εισαγωγικά έτσι; Εννοείται φιλικά μου την λέει και συμβουλευτικά. απλα όταν καναμε το stun το dmz κοιτουσε την Ip ή το Ps3 του αδερφου σου.Δεν θυμαμαι να καναμε δοκιμη να μην υπαρχει καθολου το dmz και να κανουμε απλα το stun και το port forward για να δουμε αποτέλεσμα.μετα ηταν που περναμε το error πηγαμε να περασουμε το dmz και μας εβγαλε ότι το dmz είναι στην ταδε Ip και μετα ή αλλαξες το dmz ή απλα εδωσες εκεινη την ip στο ps4.συζητηση γινεται όχι τσακωμος μηπως βρουμε πιο ευκολα βηματα να ανοιγουν σε ports.επισης δεν ξερω και τι διαφορες μπορει να εχει το Ps3 Με το Ps4 ώστε να δουμε αν το stun φτανει μονο του ή όχι.οπως αμα γινει το dmz τα Port forward δεν χρειαζονται μετα.πλεονασμος είναι.ναι δεν είναι ευκολο ειδικα με το thomson να κανεις πειραματα λογω του cli Του.και εγω τις εντολες για να κανεις remove to rule και να δεις την λιστα με τα rule την δοκιμασα στο δικο μου thomson>δεν υπηρχε περιπτωση απεξω να δω πως γινεται.αλλιως θα πρεπε να δω το Manual με τις cli εντολες που είναι πανικος.για αυτό ειπα ότι πολλες φορες κανουμε τα παντα και αμα παιξει το αφήνουμε ετσι υποχρεωτικα ειδικα αμα δεν γινονται δοκιμες.αλλωστε ένα ps4 είναι.ποιο ευκολο είναι να σου παρουν τιποτα στοιχεια από το Psn διαμεσω της sony παρα από την κονσολα σου λογω dmz. δεν στην λέω, απλά βλέπω ότι δεν υπάρχει θέληση να γίνει κάτι σωστά, απλά να γίνει. Από πολύ κόσμο. Το ότι είχες NAT 1 στο PS3 δεν μου λέει κάτι, γιατί ταυτόχρονα δεν είχες και NAT. Αχρηστεύεις ολόκληρη την λειτουργία του ρουτερ για να παίζεις παιχνίδια. το DMZ δεν είναι λύση για μένα. εσύ δεν έκανες άλλα πράγματα, αλλά με την σειρά που τα έκανες, ήταν σαν να μην έκανες αυτό που είχα γράψει ξεκινήσαμε λιγο αναποδα απλα και εγω δεν ηξερα ότι εχει μεσα ηδη dmz. ενταξει μονο το Nat εκλεισε για το ps4.δεν χαθηκε και ο κοσμος αλλα ναι καλο είναι να μην κανουμε ετσι απλα dmz. ισχυει αυτό που λες αλλα δεν μπορεις να κανεις τα παντα luciddream δυστυχως. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει θέληση, είναι το ότι δεν είμαι γνώστης και ακολούθησα αυτά που μου είπατε. Έκανα αυτό που είπες, έκανα και το DMZ. Τώρα μου λες ότι δε χρειαζόταν το DMZ αν το ακύρωνα από την αρχή και απλώς έκανα το STUN. Αυτό που να το ξέρω; Τελοσπάντων, το ότι αχρηστεύω ολόκληρο το ρούτερ για να παίζω παιχνίδια δεν είναι και πολύ βάσιμο γιατί το PC μου το έχω ναι μεν και για παιχνίδια αλλά όχι online (τόσο πολύ) και για να σερφάρω απλά. Παρόλα αυτά δε θα κάνω ξανά από την αρχή την διαδικασία γιατί το ίδιο το router είναι δύστροπο όπως είχα γράψει και πιο πάνω και δε θέλω να κάνω και κανένα λάθος κατά λάθος και μετά έχω μπελάδες. Από την στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι όλα καλά. απλα να ξερεις ότι το dmz είναι μονο για την Ip του Ps4.Όλα τα αλλα παιζουν κανονικα.επισης το μονο καλο με το thomson είναι ότι α.μπορεις να σωσεις το config και να το κανεις Restore αμα πειραχτεί κατι.δεν στο λεω τωρα για το ps4 αλλα γενικα να το ξερεις.μπορεις να το σωσεις και να το εχεις και τωρα μην γινει καμια στραβη και το χασει οποτε να μπορεις να το επαναφέρεις. αλλα στην ουσια 2 -3 πραγματα είναι.stun ,upnp και ισως όχι υποχρεωτικα και port forward.last λυση το dmz.το Upnp είναι το μονο μεσα από το Interface.το stun ανοιγει με μια εντολη το Port forward μεσα από το μενου και το dmz απο cli.αλλα ναι είναι δυστροπο δυστυχως.θα μπορουσες πχ να ακυρωσεις το dmz με την εντολη πιο πανω που ειχα γραψει και να εχεις και Handy to config.επισης αν δεν κανεις saveall στο thomson να ξερεις ότι μπορεις να πειραξεις ότι θες και απλα με ένα reboot εχει το παλιο config πισω.οποτε οσο δεν κανεις saveall μπορεις να πειραματίζεσαι.και χωρις saveall οι εντολες παραμενουν μεχρι να γινει Reboot.οποτε αφθονο τεστ δεν μπορούσα να ξέρω ότι έχεις κάνει DMZ, για να σου πω να το βγάλεις πρώτα. Είναι όντως δύστροπο το ρουτερ. το θέμα είναι ότι εδώ είναι forum και ότι γράφεται χρησιμοποιείται και από άλλους μετά. φαντάσου τι θα γίνει αν όσοι έχουν PS4 χρησιμοποιήσουν λάθος τρόπο, τι μπέρδεμα έχει να γίνει εφόσον θέλουν να πειράξουν το παραμικρό μετά στο δίκτυο τους. Γιαυτό νομίζω επιβάλλεται να τα γράφω κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει για το τι τον βολεύει. Καλο είναι να γράφονται.οπως αμα θες γραφεις και εδώ ένα δυο πραγματα και το μαρκαρουμε σαν best answer οποτε να φαινεται απευθειας η λυση στην αρχικη σελιδα.ή αν καποιο Post εδωμεσα βοηθαει πολύ να το μαρκαρουμε σαν best answer.κατά τα αλλα καλως η κακως στο forum ξερεις ότι μπορει να υπαρχει και το λαθος να υπαρχει και το διαφορετικο.στο πρόγραμμα είναι .απο εκει και περα είναι πως τα αξιοποιεί καποιος.μερικοι δεν ξερουν καν τι είναι το dmz οποτε ο άλλος θα τα κανει copy paste θα σου πει επαιξε δεν με νοιαζει πως τι που γιατι και τερμα.ο καθενας την προσωπικη του αποψη θα πει εδωμεσα.καλο είναι που ειπωνονται και γινεται αυτή η συζητηση Συμφωνώ απόλυτα. Όπως και το ότι φυσικά και δε μπορούσες να ξέρεις ότι είχα κάνει ήδη παλιότερα DMZ. Απλά ο καθένας σε αυτό το forum παίρνει γνώμες, συμβουλές και τις υλοποιεί ή όχι ελεύθερα. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση το DMZ είτε πρόκειται για κονσόλα είτε για PC. Άλλους τους βολεύει άλλους όχι. Τελοσπάντων. Συμφωνώ ότι πρέπει το DMZ να είναι η ύστατη λύση. Απλά για μένα είναι και η ευκολότερη λόγω της δυστροπίας του router. Αν είχα άλλο ποιο εύχρηστο ρούτερ τότε δε θα έκανα DMZ. Θα το άφηνα για το τέλος αν δεν έπιανε τίποτα άλλο. αν αποφασισεις καποια στιγμη για δοκιμες ολοι εδώ ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μόλις ξεμπερδέψω με την πτυχιακή υπόσχομαι να το ξεκινήσω (όσον αφορά το PS3 τουλάχιστον που έχω εύκαιρο - και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το πήρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μόλις ξεμπερδέψω με την πτυχιακή υπόσχομαι να το ξεκινήσω (όσον αφορά το PS3 τουλάχιστον που έχω εύκαιρο - και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το πήρα) αν εχεις τοτε μια χαρα.καλα μην αγχωνεσαι αλλα καλο θα ηταν να βλεπαμε τα Results πριν και μετα το Stun και τα upnp και ολα αυτα εστω και με το 788.να βγει μια ακρη και ενα τυφλουρτι.οτι βοηθεια χρειαστεις εδω ειμαι και εγω για τα μοντελα technicolor 784 και thomson 585 v8 Οπως και πως ανοιγουμε το telnet αν και εβαλα το Link πιο πανω απο το adslgr. Aν και οι οδηγιες ειναι για forthnet thomson.βεβαια παραπλησια πραγματα ισχυουν και για των αλλων εταιρειων με τα custom firmware.αλλιως τους γραφουμε πως να κατεβασουν/πειραξουν/ανεβασουν το config. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistac75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 συζητηση γινεται όχι τσακωμος Εννοείται... Ποτέ δε νευρίασα ή τα είπα με ύφος. Αν έδειξα αυτό το πράγμα συγνώμη. Δεν το ήθελα. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ που γράφεις. Απλά δε το βλέπω να κάνω τώρα στα κοντά δοκιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείται... Ποτέ δε νευρίασα ή τα είπα με ύφος. Αν έδειξα αυτό το πράγμα συγνώμη. Δεν το ήθελα. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ που γράφεις. Απλά δε το βλέπω να κάνω τώρα στα κοντά δοκιμές. δεν ειπες κατι .απλα γενικα οτι συζητηση κανουμε.ουτε σημαινει οτι πρεπει να κανεις εσυ τις δοκιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
01010101 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Γειά σάς παιδιά πάλι καλά πού υπάρχει αυτό το θέμα και ελυσα και εγώ το πρόβλημα μου.Έχω μια ερώτηση που θέλω να κάνω όμως,αυτό που έκανα εγώ ήταν να ανοίξω όλες τις πόρτες στην ip του ps4 με την εντολή nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60 πως γίνετε τώρα αν θέλω να το κάνω όπως πριν να τις κλείσω δλδ και να ανοίξω συγκεκριμενες; Θέλω να το κάνω αυτο γτ παρατηρησα ότι πριν με nat type 3 σε trailer και βίντεο δεν κολλούσε ενώ τώρα μου φαίνεται πως κολλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Γειά σάς παιδιά πάλι καλά πού υπάρχει αυτό το θέμα και ελυσα και εγώ το πρόβλημα μου.Έχω μια ερώτηση που θέλω να κάνω όμως,αυτό που έκανα εγώ ήταν να ανοίξω όλες τις πόρτες στην ip του ps4 με την εντολή nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60 πως γίνετε τώρα αν θέλω να το κάνω όπως πριν να τις κλείσω δλδ και να ανοίξω συγκεκριμενες; Θέλω να το κάνω αυτο γτ παρατηρησα ότι πριν με nat type 3 σε trailer και βίντεο δεν κολλούσε ενώ τώρα μου φαίνεται πως κολλάει μου φαινεται χλωμο εως απιθανο να κολλαει λογω του dmz.τωρα για το πως βγαινει υπαρχουν δυο τροποι. ο ενας τροπος ειναι να κατεβασεις το configuration απο το thomson και να βρεις αυτην την γραμμη στο config file και να την σβησεις και μετα να κανεις Upload το config παλι οποτε να εισαι οπως πριν.η αλλη λυση ειναι αυτο εδω.το κανω copy paste απο το αλλο θεμα που το ειχα γραψει. telnet 192.168.1.254 μετα βαλε Username Administrator και password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει μετα γραψε menu μετα πας nat μετα πρεπει να δεις την lista με την εντολη tmpllist μετα αφου δεις την λιστα βαζεις την εντολη tmpldelete και μετα σε ρωταει Index.το index ειναι το πρωτο νουμερο οσο θυμαμαι οταν κανεις tmpllist.στην tmplist θα ψαξεις να βρεις το port forward που εκανες δηλαδη να γραφει nat internet 0.0.0.1 192.168.1.5 .emena ειναι πχ το index 15.και μετα φτιαχνεις το καινουριο αν θες να φτιαξεις καινουριο. μην ξεχασεις στο τελος να κανεις saveall για να σωθει." σε κάποιον που θέλει να αναιρέσει την εντολή για να βάλει άλλη address. ειναι στην σελιδα 2 αυτο το Post http://www.insomnia.gr/topic/444016-thomson-tg585-v8-nat-strict/page-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα