Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v8 Nat Strict

hidd3n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ. μπήκα τώρα. Ευχαριστώ.

Έκανα αυτό που είπε ο φίλος. Τώρα πρέπει να ανοιγοκλείσω το ρούτερ; Δε νομίζω έτσι. Έβαλα DNS της Forthnet και για static έβαλα καρφωτά 192.168.1. και ένα μεγάλο νούμερο με 3 ψηφία. Δε νομίζω αυτό να έχει σχέση. Πάντως και με τα Ports για το FIFA ανοιχτά δεν έγινε τίποτα. Είμαι φυσικά με καλώδιο όχι με Wi Fi

δοκιμασε να ανοιξεις ολα τα ports Περα απο το stun(:connection bind application=CONE(UDP) port=3478)

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

αντι για 192.168.1.60 θα βαλεις την Ip του ps4.

αν και το Post με τις ip πηγαινε στον bakis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δοκιμασε να ανοιξεις ολα τα ports Περα απο το stun(:connection bind application=CONE(UDP) port=3478)

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

Ναι το ξέρω ότι πήγαινε στον bakis αλλά περίπου ίδια περίπτωση είμαστε. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα το κάνω και αυτό. Επανέρχομαι με καλά νέα ελπίζω

Edit. Μπήκε στο FIFA 15 να παίξω online. Ελπίζω να μην ήταν τυχαίο. Θα επανέλθω σε κανά μισάωρο αφού δω ότι δεν ήταν τυχαίο

αν δεν πιασει και αυτο ι give up.και δεν εχω Ps για παραπανω δοκιμες.συν οτι εχω το technicolor 784 οποτε δεν ξερω αν συμπεριφερεται το ιδιο.

Δυστυχώς μάλλον τυχαίο είναι ότι βρήκα αντίπαλο να παίξω. Πάλι μου έβγαλε μήνυμα για το NAT. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω γμτ.... 

Πατάς κάπου enter για την εντολή γιατί μου βγάζει γράφοντάς την όλη με την μία μήνυμα ότι "Invalid name interface specified. Bad value for parameter 'intf'

την δοκιμασα οπως ακριβως την βλεπεις

πατας enter

Και μετα saveall και enter και μου την πηρε κανονικα. σε Technicolor την δοκιμασα 784.

Ποιο firmware εχεις για το v8 που εχεις?

την δοκιμασα οπως ακριβως την βλεπεις

Λοιπόν τώρα την έγραψα σωστά και μου λέει το εξής: Failed to add template : this outside address is already fully mapped on a different inside address. Τι σημαίνει αυτό; Η αλήθεια είναι ότι όπως ανέφερα πριν από μερικούς μήνες νομίζω ότι έδωσα την ίδια εντολή για το PC μου ή για το PS3 δε θυμάμαι. Και από τότε δεν άλλαξα κάτι. Αλλά θυμάμαι ότι το ps3 πλέον ήταν ξεκλείδωτο το NAT

ειναι generic ή custom απο Provider?ισως να αλλαζει κατι στην εντολη λογω v8 ή λογω firmware αν και κανεις δεν εχει αναφερει προβλημα ως τωρα.το setup το ειχες κανει εσυ στο Router ή εκανες Upload κανα ετοιμο config?

Λοιπόν τώρα την έγραψα σωστά και μου λέει το εξής: Failed to add template : this outside address is already fully mapped on a different inside address. Τι σημαίνει αυτό; Η αλήθεια είναι ότι όπως ανέφερα πριν από μερικούς μήνες νομίζω ότι έδωσα την ίδια εντολή για το PC μου ή για το PS3 δε θυμάμαι. Και από τότε δεν άλλαξα κάτι. Αλλά θυμάμαι ότι το ps3 πλέον ήταν ξεκλείδωτο το NAT

α οκ.ναι εχει κρατησει την εντολη αυτη μεσα.δεν μπορεις να εχεις την ιδια εντολη δυο φορες μια για το Ps3 και μια για το ps4.μπορει να γινει μονο για μια ip.οποτε αν θυμασαι  τι ip ειχες βαλει στο ps3 και ειχες γραψει αυτην την εντολη τοοτε βαλε την ιδια Ip και στο ps4 γα να εισαι ετοιμος.αλλιως ή να σου πω την εντολη να δεις τι ip ειχες δωσει ή κατεβασε το config και βρες την εντολη αυτην στο config και δες τι Ip ειχες δωσει ή αλλαξε την και ανεβασε παλι το config.

ειναι generic ή custom απο Provider?ισως να αλλαζει κατι στην εντολη λογω v8 ή λογω firmware αν και κανεις δεν εχει αναφερει προβλημα ως τωρα.το setup το ειχες κανει εσυ στο Router ή εκανες Upload κανα ετοιμο config?

α οκ.ναι εχει κρατησει την εντολη αυτη μεσα.δεν μπορεις να εχεις την ιδια εντολη δυο φορες μια για το Ps3 και μια για το ps4.μπορει να γινει μονο για μια ip.οποτε αν θυμασαι  τι ip ειχες βαλει στο ps3 και ειχες γραψει αυτην την εντολη τοοτε βαλε την ιδια Ip και στο ps4 γα να εισαι ετοιμος.αλλιως ή να σου πω την εντολη να δεις τι ip ειχες δωσει ή κατεβασε το config και βρες την εντολη αυτην στο config και δες τι Ip ειχες δωσει ή αλλαξε την και ανεβασε παλι το config.

Το firmware το κατέβασα από το site της Forthnet όταν είχε πρωτοβγει. Το setup το έχω κάνει εγώ μαζί με το support της Forhnet όταν ξαναγύρισα στην Fortnet εδώ και 1+ χρόνο

Λοιπόν θυμήθηκα ότι είχα βάλει αυτή την εντολή βάζοντας για ouside την ip του PC μου. Στην σελίδα 2 αυτού του topic λες το εξής: "telnet 192.168.1.254

μετα βαλε Username /pass

μετα γραψε menu

μετα πας nat

μετα πρεπει να δεις την lista με την εντολη tmpllist 

μετα αφου δεις την λιστα βαζεις την εντολη tmpldelete και μετα σε ρωταει Index.το index ειναι το πρωτο νουμερο οσο θυμαμαι οταν κανεις tmpllist.στην tmplist θα ψαξεις να βρεις το port forward που εκανες δηλαδη να γραφει nat internet 0.0.0.1 192.168.1.5 .emena ειναι πχ το index 15.και μετα φτιαχνεις το καινουριο.

μην ξεχασεις στο τελος να κανεις saveall για να σωθει."

σε κάποιον που θέλει να αναιρέσει την εντολή για να βάλει άλλη address. Ισχύει αυτό;

Οκ. έκανα tmpdelete, ξανά έβαλα την εντολή με την ip του PS4. Τώρα δε θα έχω πρόβλημα για online στο PC? Ελπίζω πως όχι. 

ναι ισχυει κανονικα.αν και οπως σου ειπα μπορeις να το αλλαξεις και απο το config file.η απλα να δεις την Ip χωρις να το σβησεις και να δωσεις αυτην την Ip στο ps4

ναι ισχυει κανονικα.αν και οπως σου ειπα μπορeις να το αλλαξεις και απο το config file.η απλα να δεις την Ip χωρις να το σβησεις και να δωσεις αυτην την Ip στο ps4

Εντάξει δε πειράζει την έσβησα τώρα και την έβαλα με την ip του PS4. Τώρα πάλι το NAT λέει 2 . Να δω τι γίνεται με το Fifa και επανέρχομαι

Λοιπόν από ότι φαίνεται πρέπει να είναι εντάξει τώρα: μπόρεσα και βρήκα 2 φορές αντίπαλο συνεχόμενα στο FIFA χωρίς προβλήματα και NAT μηνύματα ότι είναι restrict αν και στο 1ο ματς είχα lag αλλά στο 2ο όλα οκ. Και έβαλα και το Destiny και δεν μου έβγαλε το μήνυμα που μου έβγαζε πάντα ότι έχω NAT restricted. Οπότε πιστεύω όλα καλά. Τώρα δε ξέρω τι γίνεται με το PC για το online gaming. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι (αν και γενικά δε παίζω online από το PC) αλλά θα δοκιμάσω κάτι πάντως. Ελπίζω να μην έχω τώρα εκεί προβλήματα.

Θα αφήσω ανοιχτό το DHCP με το firewall disabled και θα αφήσω ότι πόρτες έχω ανοίξει για το FIFA 15 και για το PS4. Αν και νομίζω ότι για το PS4 με αυτή την εντολή ΟΛΕΣ οι πόρτες είναι ανοιχτές.

στο Pc θα αναγκαστεις να κανεις κανονικα Port forward.δεν μπορεις να βαλεις δυο Ip στην εντολη που εγραψες(dmz) ουτε και βεβαια μπορεις να κανεις Port forward μια θυρα σε 2 ip.τo lag ηταν τυχαιο αλλα αμα θες ζητα Fast path απο τον παροχο για καλυτερο Ping.Και το Upnp προσεχε να ειναι ανοιχτο μπας και βοηθησει

στο Pc θα αναγκαστεις να κανεις κανονικα Port forward.δεν μπορεις να βαλεις δυο Ip στην εντολη που εγραψες(dmz) ουτε και βεβαια μπορεις να κανεις Port forward μια θυρα σε 2 ip.τo lag ηταν τυχαιο αλλα αμα θες ζητα Fast path απο τον παροχο για καλυτερο Ping.Και το Upnp προσεχε να ειναι ανοιχτο μπας και βοηθησει

Και γω αυτό σκέφτηκα ότι αναγκαστικά θα κάνω Port Forward στο PC. Αλλά δε πειράζει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες σου και το ενδιαφέρον σου. Να σαι καλά.

Και γω αυτό σκέφτηκα ότι αναγκαστικά θα κάνω Port Forward στο PC. Αλλά δε πειράζει. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες σου και το ενδιαφέρον σου. Να σαι καλά.

αφου βγηκε ακρη μια χαρα .οτι αλλο ειναι εδω ειμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...