Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω την alfa AWUS036NH και δε μπορω να συνδεθω σε κανενα δικτυο..

Σε ολα μου λεει limited access

( τωρα για να ποσταρω κουμπωνω μια παλια μικρη που εχω )

μηπως φταιει κατι απο τις παρακατω ρυθμισεις;

post-115854-0-78620900-1335262516_thumb.jpg

post-115854-0-14668300-1335262519_thumb.jpg

post-115854-0-50630300-1335262521_thumb.jpg

Δημοσ.

απ οτι βλεπω δεν εχεις βαλει default gateway

βαλε 192.168.1.1

Σωστό.

@koulouri: γιατί δεν ρυθμίζεις την κάρτα σου σε dhcp?

Δημοσ.

Γιατί δε ξέρω τι είναι αυτό που λες!

Επίσης όταν προσπαθώ να βάλω custom setting στο protocol 4 πρέπει να βάλω και στο 6 και εκεί χάνω την μπάλα.. Αυτό το dhcp θα βοηθήσει στο να λυθεί το πρόβλημα;;;

Δημοσ.

Γιατί δε ξέρω τι είναι αυτό που λες!

Επίσης όταν προσπαθώ να βάλω custom setting στο protocol 4 πρέπει να βάλω και στο 6 και εκεί χάνω την μπάλα.. Αυτό το dhcp θα βοηθήσει στο να λυθεί το πρόβλημα;;;

Για να μη σε μπλέξουμε με ρυθμίσεις από το gui, άνοιξε ένα command prompt, πληκτρολόγησε

>netsh interface ip show config

και πόσταρε στο νήμα το αποτέλεσμα

Δημοσ.

Ενταξει παιδια αν μου βρειτε λυση να μου δωσετε και λογαριασμο paypal να σας βαλω λεφτα..

1 χρονο + προσπαθω να χρησιμοποιησω αυτην την καρτα..

μονο απο virtual machine για sniffing μπορω να την λειτουργησω,,

post-115854-0-90467800-1335273114_thumb.jpg

Δημοσ.

Προσπερνώ τα περί paypal και συνεχίζω:

σε command prompt εκτελείς...

>netsh interface ip set address "Wireless Network Connection 7" dhcp

... περιμένεις 1-2 λεπτά και τσεκάρεις τη σύνδεση. Λογικά θα συνδεθεί αυτόματα και θα έχεις internet. Αν όχι, εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Την ωρα που ειδα "internet access" ετρεξε ενα δακρυ...

Ειλικρινα ρε φιλε εχω την κεραια 1+ χρονο και δεν την εχω χρησιμοποιησει για ιντερνετ..

ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ!!

πραγματικα αν μπορεσω να σου φανω καποια στιγμη χρησιμος κι εγω θα χαρω παρα πολυ..

δεν εχω λογια..

σου ευχομαι οτι καλυτερο!

( δεν ειρωνευομαι ειλικρινα ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ )

Δημοσ.

Ακομα κατι τελευταιο!

:$

Οταν εκανα αυτο που ειπες μπορουσα και εκανα connect σε ολα τα δικτυα που εχω κωδικους και μπαινω..

μετα εκανα restart το pc και μετα μπορω να συνδεθω μονο σε 1 απο αυτα!

στα υπολοιπα μου λεει cannot connect

:/

Γιατι αυτο;; εχεις καμια ιδεα;

Δημοσ.

Ακομα κατι τελευταιο!

:$

Οταν εκανα αυτο που ειπες μπορουσα και εκανα connect σε ολα τα δικτυα που εχω κωδικους και μπαινω..

μετα εκανα restart το pc και μετα μπορω να συνδεθω μονο σε 1 απο αυτα!

στα υπολοιπα μου λεει cannot connect

:/

Γιατι αυτο;; εχεις καμια ιδεα;

Η τελευταία εντολή που εκτέλεσες διέγραψε όλες τις ρυθμίσεις που πιθανόν είχες βάλει στην ασύρματη κάρτα και την επανέφερε σε κατάσταση "αυτόματης ρύθμισης" (το γράφω "απλά" για να γίνει κατανοητό). Τα υπόλοιπα (ασύρματα?) δίκτυα στα οποία αναφέρεσαι θεωρητικά θα έπρεπε να μην έχουν θέμα εφόσον υπάρχει dhcp server πάνω τους. Επειδή όμως μπορεί να έχει γίνει ψιλοχαμός με τις ρυθμίσεις θα σου πρότεινα να τα διαγράψεις από τη λίστα των γνωστών δικτύων (ανοίγεις το network & sharing center και επιλέγεις από αριστερά [manage] wireless networks) ώστε να ξαναπαραμετροποιηθούν στην πρώτη σύνδεση που θα κάνεις.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως δοκιμασα πριν ποσταρεις αλλα δεν διορθωσε!

εχει μηπως παλι καμια μαγικη εντολη απο cmd?

Χμμμμ, περίεργο. Λογικά δε θα έπρεπε να έχεις θέμα εκτός κι αν τα δίκτυα αυτά έχουν ειδικές ρυθμίσεις. Γνωρίζεις ποιός τα έχει στήσει? Μπορείς να ζητήσεις στοιχεία όπως αν έχουν dhcp server ενεργοποιημένο?

Δημοσ.

φιλε για να ξερεις και εσυ σε παρομοια περιπτωση...

Καταρχην το ralink ειναι για τον ......

ακομα και αν το δεν το χρησιμοποιεις αλλα το εχεις κανει εγκατασταση μαλλον κολλαει ολες τις ασυρματες συνδεσεις!

ΛΥΣΗ:

Ανοιγεις ralink -> κανεις connect το δικτυο που θελεις -> συνδεεσαι -> ( προφανως κραταει κατι ρυθμισεις αυτο ) -> κλεινεις το ralink γιατι ειναι μαρτυριο -> μπορεις να συνδεθεις απο τα windows χωρις να χρησιμοποιεις το ralink!

true story! :P

Δημοσ.

γενικως την καρτα μπορει να την περασει και αποτο device manager χωρις να περασει ολα τα υπολοιπα καλουδια και να δει και για πιο New Drivers επισης.τωρα αυτο μετα πρωτοκολλα που τα μισα ειναι ξετσεκαρισμενα ειναι λιγο παραξενο επισης.σε αλλο pc η καρτα παιζει οκ???/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...