Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δύο χρόνια συνεχούς λειτουργίας κάτω από αρκετό Load, μου φαίνονται λίγα για να χαλάσει ένα ποιοτικό τροφοδοτικό Enermax. Και όμως συνέβη. Παράξενο. Έχεις μήπως κάποιο Review για το τροφοδοτικό που πήρες; Θα ήθελα να δω σε γενικές γραμμές περί τίνος πρόκειται. Με μεγάλη επιφύλαξη, επειδή δεν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε πάρει ένα Sunflower και έγινε πυροτέχνημα όταν άνοιξε το PC και κάποιοι έκαναν πλάκα για την ονομασία και τα πυροτεχνήματα και γι' αυτό κάτι θυμάμαι.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Sunflower ρε συ 'παστα' λογικο.superflower χλωμο να γινει αλλα εαν συμβει αλλα ποτε δεν ξερεις. Μεγεια το τροφοδοτικο stm.
pano Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δύο χρόνια συνεχούς λειτουργίας κάτω από αρκετό Load, μου φαίνονται λίγα για να χαλάσει ένα ποιοτικό τροφοδοτικό Enermax. Και όμως συνέβη. Παράξενο. Τουναντίον ,επειδή ήταν ποιοτικό άντεξε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα αρκετά ενεργοβόρο σύστημα (είναι και το overclocking στην μέση συν τοις άλλοις), σύν την χρήση που του κάνει ο stm00192 (benches κ.τ.λ).
stm00192 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δύο χρόνια συνεχούς λειτουργίας κάτω από αρκετό Load' date=' μου φαίνονται λίγα για να χαλάσει ένα ποιοτικό τροφοδοτικό Enermax. Και όμως συνέβη. Παράξενο. Έχεις μήπως κάποιο Review για το τροφοδοτικό που πήρες; Θα ήθελα να δω σε γενικές γραμμές περί τίνος πρόκειται. Με μεγάλη επιφύλαξη, επειδή δεν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε πάρει ένα Sunflower και έγινε πυροτέχνημα όταν άνοιξε το PC και κάποιοι έκαναν πλάκα για την ονομασία και τα πυροτεχνήματα και γι' αυτό κάτι θυμάμαι.[/quote'] Οπα... οπα guys... για να αποφευχθούν οι παρεξηγησεις. Το enermax δεν χαλασε. Μια χαρα λειτουργικο ειναι και αντεχει το συστημα χωρις oc. Απλα μετα απο τρια χρονια λειτουργιας απο τα οποια τα δυο στα ορια.. στο pc1 λογικο ειναι το capacitator aging να ειναι εντονο πλεον με λογικη πτωση της αποδοσης που επισης λογικα το εφερε λιγο κατω απο τις απαιτησεις που εχει το συστημα οταν ειναι κλοκαρισμενο. Εννοειται οτι το enermax θα συνεχισει μια πολυετη ζωη στο pc3 αντικαθιστώντας το cheaftek. Reviews εχω απο το 650 και το 800 της ιδιας σειρας τα οποια τα πηγαν πολυ αριστα ακομη και στα πιο απαιτητικα τεστ! Μολις μπορεσω θα τα ποσταρω. Οχι sunflower ρε συ.. superflower ειναι. Ειναι αριστα τροφοδοτικα και τα προτιμουν αρκετα εξω.. απλα στην ελλαδα δεν τα ξερουμε!
stm00192 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Για ποιο Enermax μιλάμε; Modu 82+ 525W
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μικρό τροφοδοτικό για το σύστημα που έχεις. Λογικό τότε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Οχι sunflower ρε συ.. superflower ειναι. Ειναι αριστα τροφοδοτικα και τα προτιμουν αρκετα εξω.. απλα στην ελλαδα δεν τα ξερουμε! Nα μιλησω ως κατοχος superflower. Λοιπον εχω ενα σχετικα παλαιο μοντελο του, μου χαριστηκε οπως ανεφερα σε αλλο τοπικ απο φιλο στο εξωτερικο. Το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο: http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=6&ID=23&lang=en Τι προσφερει? -Ακεραιες τασεις σε ολα τα επιπεδα. Στη διαθεση σου οποτε επιθυμεις screenshot με ολες τις τασεις μου. Πχ στα 12V μου δινει 11.93V! Τη στιγμη που ενα corsair 500W δινει 10.58! -Βαζεις οτι καλωδια θες μονο! Τα υπολοιπα αποσπωμενα. -140mm ανεμιστηρας, πραγματικα δεν ακουγεται -Και φυσικα την αξιοπιστια και το ονομα της superflower που λιγα τροφοδοτικα απο οσα κυκλοφορουν στην Ελλαδα τα εχουν. -86% efficiency -52 ταπεινα Ampere -Α εχει και "πιασαρικη" εμφανιση με τα LEDακια που βλεπεις στις φωτο του λινκ, παροτι εμενα δεν με κοφτει, αλλα αφου μου το χαρισαν δεν θα παραπονεθω κιολας.. Και μιλαμε για μοντελο 3ετων Αν θεωρεις οτι τα 650W δεν σε φτανουν ψαξε παρομοια η ιδια σειρα στα 750w. Αυτο που παρεθεσες μοιαζει καπως entry level τροφοδοτικο για την superflower. Εδωσα ποδι σε corsair builder series 500w 2μηνων για χαρη του SF ΥΓ. Εχω ομως και ενα παραπονο. Επειδη λειπουν καποια αποσπωμενα καλωδια στο τροφοδοτικο που μου χαρισαν (τα ειχε χασει ο προηγουμενος) επικοινωνησα τοσο με εταιρεια στην ταιβαν οσο και με προμηθευτες για να αγορασω αυτα που ελειπαν. Οι προμηθευτες λεγανε "μονο η εταιρεια αν σε βοηθησει" και η εταιρεια δεν απαντησε ποτε. Αρα ενα - στο support τους, για να τα λεμε ολα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 10,58 ειναι σοβαρο προβλημα. Δουλευε χωρις προβληματα ο Η/Υ. Αλλα αλλο 10,58 και αλλο 11.93... Καταλαβαινεις εκει μια διαφορα απο εδω ως το βορειο πολο στην ποιοτητα των πυκνωτων και των πηνιων.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Με πολυμετρο μετρημενα Under load η με το software?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Με πολυμετρο μετρημενα Under load η με το software? Με HWMonitor. Παρτε και ενα SS με τις τασεις που εχω με το SuperFlower. Kαλα τα παει πιστευω
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το εχουμε ξαναπει midi.μην εμπιστευεστε το τι λενε τα softwares για τις τασεις.και σε εμενα δειχνει 11.48 ειτε σε idle ειτε load και με πολυμετρο ειμαι 11.92 και σε αλλο τροφοδοτικο φιλου την ταση την δεχνει 13.18 και με πολυμετρο ειμαι 12.15 Σημερινη φωτο.
stm00192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 http://www.anandtech.com/show/2643/1 Εδώ οπως υποσχέθηκα ένα review απο το μικροτερο αδερφάκι του (650).. Κατά την αποψη μου αν και με αρκετά λιγοτερα Α (52) στα σημεία είναι καλύτερo απο το 750αρι. (sleeved καλώδια, 4Χ6pin pcie conectors, μολις 57Ε, bronze 80+. Δεν μπορώ να φανταστω για πιο λόγο το 650αρι να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και το 750 οχι. Ειναι εντελώς κουλό.. εκτός και αν το 650, αν και ίδια σειρα, είναι κατασκευασμένο λίγο πιο προσφατα!
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Που βάζεις το πολύμετρο την ώρα που μετράς; Φυσικά όταν είναι σε Full Load έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα