stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Λοιπον το καημενο το Enermax γερασε και δεν την παλέυει αλλο με το cf και τον 920 στα 4 οποτε παω για αμμεση αλλαγή. Max budget τα 80Ε (750 Σουηδικές κορώνες). Ειμαι ανάμεσα στα παρακάτω 4 και αναμένω απόψεις από τους γνώστες και μόνο.... http://cdon.se/hemelektronik/corsair_tx_650w_v2_%252f80%2b_bronze-14187571?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se (53A στην 12αρα) http://cdon.se/hemelektronik/ocz_750w_zs_series_power_supply-17481287?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se (54A στην 12αρα) http://cdon.se/hemelektronik/720w-900w_cooler_master_gx_-_750w-11321318?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se (60A στην 12αρα) http://cdon.se/hemelektronik/super_flower_%252f_axp_power_supply_with_120mm_fan_-_750w-17378745?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt_se (55A η 58Α στην 12αρα δεν μπορώ να βρώ συγκεκριμένα specs παρα μόνο για τα αντιστοιχα 650 και 800watt) Ολα εννοείται 80+ (καποια bronze, καποια standar). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έχω την αίσθηση ότι για σένα πρέπει να ανεβάσεις αρκετά το ποσόν σε κορώνες περίπου άλλες 300.
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έχω την αίσθηση ότι για σένα πρέπει να ανεβάσεις αρκετά το ποσόν σε κορώνες περίπου άλλες 300. Δυστυχώς δεν παιζει αυτο... διοτι μετα δεν θα υπαρχει σαλιο για το ενοικιο του μήνα!! Παντως γενικότερα γτ το λές αυτό?? και τα τεσσερα τροφοδοτικα που παρεθεσα σηκώνουν το συστημα ανετα και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να επενδύσω παραπανω.. απλα θελω καποιες γνώμες για το πιο απο αυτά τα συγκεκριμένα να προτιμήσω...
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Το λέω γιατί έχω δει το σύστημα σου σε φώτο και νομίζω ένα modular με διάρκεια ζωής κ βάθος χρόνου θα ήταν μια πιο συμφέρουσα αγορά.. Αν επιμένεις όμως να πάρω θέση ανάμεσα σε αυτά θα διαλέξω το Corsair και αυτό γιατί αυτή η εταιρία έχει αποδείξει ότι σέβεται τον εαυτό της σε ότι και να κάνει.. και δεν θυσιάζει παραπάνω ποιότητα για να είναι πιο ανταγωνιστική και να κάνει περισσότερες πωλήσεις αυτό το κερδίζει με την ποιότητα της..
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 τι προβληματα σου βγαζει το ενερμαξ? Γερασε πλεον μωρε.. μετα απο σχεδόν 2 χρονια που δουλευειστα ορια και σήκωνε το setup με κλοκαρισμένα και τον 920 και τις καρτες.. τώρα πλεον τα ανεχει μονο με στοκ settings.. αν το ζορίσω έστω και λιγο με το 24/7 oc profile μου τρώω είτε restart ειτε στερεύουν οι καρτες απο ρεύμα και πεταει μπλε οθόνη ο catalyst. Το λέω γιατί έχω δει το σύστημα σου σε φώτο και νομίζω ένα modular με διάρκεια ζωής κ βάθος χρόνου θα ήταν μια πιο συμφέρουσα αγορά.. Αν επιμένεις όμως να πάρω θέση ανάμεσα σε αυτά θα διαλέξω το Corsair και αυτό γιατί αυτή η εταιρία έχει αποδείξει ότι σέβεται τον εαυτό της σε ότι και να κάνει.. και δεν θυσιάζει παραπάνω ποιότητα για να είναι πιο ανταγωνιστική και να κάνει περισσότερες πωλήσεις αυτό το κερδίζει με την ποιότητα της.. Κοιτα να σου πω την αληθεια και εγώ μεταξυ του corsair και του superflower (αριστα τροφοδοτικά btw) ειμαι .. απλα γλυκαθηκα λιγο απο τα 60Α του CM και την 5ετη του εγγύηση.
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τελικά κατέληξα και παρηγγειλα το superflower κυριως λόγω των πολυ καλών review που διαβασα για το μικροτερο και το μεγαλύτερο αδερφακι του. Το corsair εφαγε ακυρο διοτι έχει μονο 2Χ6pin connectors. Τα ocz και CM εφαγαν ακυρο λόγο των πολυ κακών review... ειδικά το CM ολο λογια κια καθολου εργα είναι... http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=188 Θα επιστρέψω με εντυπώσεις απο το λουλουδακι μολις το παρω στα χερια μου...
stm00192 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κατεφτασε το λελουδικόν και ειπα να ανεβάσω καμιά φοτο... Θετικα: Ησυχο Μονο rail στην 12αρα με 60,5Α Τιμη (65Ε) (τρελό vfm) Αρνητικά: Σχετικά κοντά και μη sleevarismena καλωδια... Τελικα μονο 2PCI-e 6+2pin βυσματα. Αναγκαστικά χρησιμοποίησα molex to 6pin για την δευτερη καρτα. Επιτελους το συστηματάκι την παλαεύει ανετα ακομη και με full κλοκαρισμα.. Τερμα τα BSODs και τα restarts!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μεγειες φίλτατε! Δυο ψιλοχαζές ερωτήσεις: Δεν είναι πολύ κοντά το τροφοδοτικό με την δεύτερη κάρτα? Τι παίζει με τις θερμοκρασίες? Γιατί δύο cf bridges? Σε ρωτάω γιατί εγώ έχω μόνο ένα τέτοιο ματζαφλάρι.
stm00192 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μεγειες φίλτατε! Δυο ψιλοχαζές ερωτήσεις: Δεν είναι πολύ κοντά το τροφοδοτικό με την δεύτερη κάρτα? Τι παίζει με τις θερμοκρασίες? Γιατί δύο cf bridges? Σε ρωτάω γιατί εγώ έχω μόνο ένα τέτοιο ματζαφλάρι. Thaaanx!! Η κατω η καρτα δεν εχει θεμα με τις θερμοκρασιες διοτι το ανεμηστήρι της είναι στην πισω μερια... η πανω ειναι αρκετα πιο ζεστή λογο του οτι τραβαει την ζεστη απο την κάτω... Ειτε μια βαλεις είτε δύο το ίδιο πράγμα είναι.. απλα με τα δύο εγώ έχω ελαχιστα καλυτερα αποτελεσματα στα benches!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα καλύτερα αποτελέσματα στα benches μεταφράζονται και σε fps στα παιχνίδια? Επίσης μπορείς να μου δώσεις λίγο θερμοκρασίες από τις δύο κάρτες σε idle και load? Χοντρικά, μην πεις στον κοπο να ποστάρεις screenshots και τέτοια. Σε ρωτάω για να υπολογίσω πάνω κάτω το cf 6870 (αν και λογικά θα είναι λίγο πιο κρύο)
stm00192 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αμα θεωρεις το μισο με 2 frames καλύτερα τοτε ναι μεταφραζεται και στα games!! :P Idle η κατω παιζει στους 35... η πανω επιδή έχω και δευτερη οθονη συνδεδεμενη κρατάει τα κλοκια ψηλα στα 400/1200 και παιζει κοντα στους 50. Σε games δεν εχω δει πανω απο 65 στην κατω και πανω απο 72 στην πανω... Με furmark τοπαρουν και οι δύο στους 85.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Όχι, δεν το θεωρώ, με κάλυψες πλήρως. Οκ είσαι με τις θερμοκρασίες. Όταν το τολμήσω θα ποστάρω αναλυτικά.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κατεφτασε το λελουδικόν και ειπα να ανεβάσω καμιά φοτο... Θετικα: Ησυχο Μονο rail στην 12αρα με 60,5Α Τιμη (65Ε) (τρελό vfm) Αρνητικά: Σχετικά κοντά και μη sleevarismena καλωδια... Τελικα μονο 2PCI-e 6+2pin βυσματα. Αναγκαστικά χρησιμοποίησα molex to 6pin για την δευτερη καρτα. Επιτελους το συστηματάκι την παλαεύει ανετα ακομη και με full κλοκαρισμα.. Τερμα τα BSODs και τα restarts! ΟΕΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕΕ ! Μακάρι να σου βγει γερο όσο όμορφο φαίνεται φίλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα