Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το δευτερο συστημα που εφτιαξα αν αλλαξω την 6670 με 6770 ειναι οκ?

Ναι.

Μιας και μίλησε για προγραμματισμό και γενικά για χρήση προτιμώ τους 4 από τους 2. Εκτός και αν κάνω λάθος και σε αυτό..

Δυστυχώς, ναι, κάνεις και σε αυτό. Τι δουλειά έχουν οι πυρήνες με τον προγραμματισμό? Κατά τα άλλα θα το πω (απ ότι φαίνεται όχι για τελευταία φορά): Σύγκριση του αριθμού των πυρήνων έχει νόημα όταν μιλάμε για πανομοιότυπους πυρήνες. Όταν ο κάθε ξεχωριστός πυρήνας είναι διαφορετικός δεν έχει νόημα. Είναι σα να συγκρίνεις 2 καρπούζια με 4 πορτοκάλια. Ο i3 έχει και (πολύ) δυνατότερους πυρήνες και hyper threading που το προσπερνάς.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σας εγω φιλε μου λεω να ακουσεις τον δεινοσαυρο να μαζεψεις και τα αλλα λεφτα που χρειαζεσαι και να παρεις το pc που σου προτεινε ο Δεινοσαυρος :)

εχω και εγω την HD 6770 οπως βλεπεις στην υπογραφη μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτην !!! ;)

Δημοσ.

Μια εναλλακτικη προτασηα πο εμενα...

post-74154-0-04144600-1335360206_thumb.jpg

Η ενσωματωμένη καρτα αυτού του επεξεργαστή θα σε καλύψει προς το παρόν για medium settings gaming στην αναλυση της οθόνης σου..

Και αν αργότερα προκύψει η αναγκη και τα χρήματα... προσθέτεις μια καλύτερη καρτα γραφικών.

Δημοσ.

πες μου μαγαζι που τα ιδες αυτα...

Τι λες δεινοσαυρε;;;

Γεια σας εγω φιλε μου λεω να ακουσεις τον δεινοσαυρο να μαζεψεις και τα αλλα λεφτα που χρειαζεσαι και να παρεις το pc που σου προτεινε ο Δεινοσαυρος :)

εχω και εγω την HD 6770 οπως βλεπεις στην υπογραφη μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτην !!! ;)

τι παιχνιδια μπορεις να παιξεις;;;Ολα;;

Δημοσ.

Από το vision studio είναι η σύνθεση του stm. Η καλύτερη λύση είναι, αν το μπάτζετ σου είναι αυστηρό 400, αλλά αν είναι να παίρνεις καινούριο pc για gaming και να ξεκινάς από medium χωρίς ΑΑ αργότερα με τι θα παίζεις? Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι εγώ που με ενδιαφέρουν (στο βαθμό που μπορώ οικονομικά) τα settings. Δικιά σου η επιλογή.

Στην δικιά σου οθόνη με την 6770 θα τα παιζεις όλα high λογικά + ΑΑ

Δημοσ.
πες μου μαγαζι που τα ιδες αυτα...

Τι λες δεινοσαυρε;;;

Απο αυτα που εγραψες τα 3 πρωτα θα τα παιζει νερακι! Τα υπολοιπα θα πρεπει να κανεις καποιες υποχωρισεις στα details αλλα θα τα παιζει ικανοποιητικα!

Το μαγαζι ειναι το visionstudio.gr

Δημοσ.

οκ θα δω μεχρι να το παρω..Ευχαριστω πολυ.. :-D :-D

η μηρικη που μου εδειξες δεινοσαυρε εχει 4xSATAII

Ναι το ξέρω. Θα βάλεις ssd? Αν όχι, δεν σε αφορά. Στο sata 1 παίζουν ακόμα οι hdd στην πραγματικότητα. Εδώ παμε να κόψουμε όσο γίνεται.

Δημοσ.

Δίσκο sata 3 σου πρότεινα, μια χαρά ταιριάζει σε sata 2. Η μόνη περίπτωση να χρειαστείς sata3 θύρα είναι να βάλεις ssd. Καλό είναι να υπάρχει βέβαια αλλά όχι εις βάρος της κάρτας γραφικών πχ. εφόσον μιλάμε για gaming pc.

Δημοσ.

Δυστυχώς' date=' ναι, κάνεις και σε αυτό. Τι δουλειά έχουν οι πυρήνες με τον προγραμματισμό? Κατά τα άλλα θα το πω (απ ότι φαίνεται όχι για τελευταία φορά): Σύγκριση του αριθμού των πυρήνων έχει νόημα όταν μιλάμε για πανομοιότυπους πυρήνες. Όταν ο κάθε ξεχωριστός πυρήνας είναι διαφορετικός δεν έχει νόημα. Είναι σα να συγκρίνεις 2 καρπούζια με 4 πορτοκάλια. Ο i3 έχει και (πολύ) δυνατότερους πυρήνες και hyper threading που το προσπερνάς.[/quote']

Εχεις ξεσαλωσει και γραφεις εντελως οτι σου κατεβει στο κεφαλι πλεον...

Παμε αλλη μια ...

4 πυρηνες πολυ πιο αποτελεσματικοι σε πολυνηματικες εργασιες και εργασια με πολλα προγραμματα παραλληλα.

2 δυνατοι πυρηνες πολυ καλοι για προγραματα που χρησιμοποιουν μεχρι 2 πυρηνες. Αχρηστοι για πολλαπλη παραλληλη χρηση προγραμματων και για πολυνηματικα προγραμματα...

Δημοσ.
Σοβαρα τώρα' date=' περιμένεις απάντηση? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια?[/quote']

Οχι δεν ποσταρω με σκοπο να παρω απαντηση απο εσενα αλλα προς ενημερωση του εκαστοτε TS για το ποσο λαθος εισαι τουλαχιστον μεχρι να ανοιξεις τα ματακια σου και να δεις την πραγματικοτητα οπως εκανες εν μερη με το oc και με μερικα αλλα πραγματακια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...