Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν κάνει, η κάρτα γραφικών που διάλεξες είναι ακριβότερη από αυτή που σου έβαλα εγώ ενώ έχει ίδιες επιδόσεις, ψύκτρα δεν χρειάζεσαι αν θέλεις να γλυτώσεις λεφτά. Σκληρό αναγκαστικά πας σε κάποιον 500gb 7200 rpm sata III.

Δημοσ.

δεν εχω αγορασει ποτε επεξεργαστη μεμονομενα και δεν ξερω

:rolleyes: :rolleyes:

Τωρα;;

+ τον σκληρο που εβαλες

τι λες

post-225789-0-25459600-1335293183_thumb.png

Δημοσ.

Γενικά η λύση που σου ειπαν είναι η καλυτερη για αυτά τα χρήματα.

Απο κει και περα αν ειναι να πεσεις στα 400 καλυτερα να ριξεις τον επεξεργαστή σε εναν g530 παρά να κανεις συμβιβασμο στην Vga..

Δεν υπάρχει κανεις άλλος τροπος, εκτος αν εχεις κάποιο σκληρο δισκο που να σου περισσευει, ωστε να μην πάρεις νεο.

Με σειρα προτεραιοτητας το καλυτερο που μπορεις να κανεις είναι να περιμενεις να μαζεψεις τα εξτρα λεφτα , μετά να δεις μηπως περισσευει κανας δισκος ωστε να γλυτωσεις τα 100 ευρω, τελος και μονο σαν τελευταια λυση να παρεις χειροτερο cpu και σιγουρα οχι χειροτερη Vga απο 6770.

Δημοσ.

Γιατί να μην πάρει quad της AMD με 90-100 και να πάει σε amd μητρική να πέσει λίγο ακόμα ;

Όπως επίσης να μην πάρει από Mutirama για να πέσει μερικά ευρώ ακόμα για τιμή και να τα δώσει στην κάρτα.

Οκ δεν είναι πολλά τα 10-20 ευρώ που θα κερδίσει άλλα όταν παίζεις σε λίγα χρήματα δεν πας σε Intel.

Δημοσ.

Γιατί να μην πάρει quad της AMD με 90-100 και να πάει σε amd μητρική να πέσει λίγο ακόμα ;

Όπως επίσης να μην πάρει από Mutirama για να πέσει μερικά ευρώ ακόμα για τιμή και να τα δώσει στην κάρτα.

Πόσα ακόμα? :confused: Με 49 ευρώ μητρική έβαλα. Με πόσο θα βγει η amd, με 30?

Οκ δεν είναι πολλά τα 10-20 ευρώ που θα κερδίσει άλλα όταν παίζεις σε λίγα χρήματα δεν πας σε Intel.

Παλιά ήταν αυτό. Πχ. αν παίζεις στα ελάχιστα χρήματα πας σε intel g530.

Δημοσ.

Ναι αλλά μιλάμε και για τον ας πούμε πχ. FX4100 και όχι για quad και δη τον g530 που είναι ακόμα χειρότερος.

Για cpu με αυτή και mobo αυτή που οκ είναι από vision δεν ξέρω τιμές διαφορές στα άλλα μαγαζιά πάει στα μείον 15 ευρώ και είναι με quad και όχι με dual.

Και αυτά τα λέω γιατί βλέπω με τα ευρώ τα μετράει το παιδί είναι και μικρός, δεν έχει φράγκα.

Και μπορεί να τα κόψει άνετα αυτά τα 15 ευρώ.

Δημοσ.

Από αυτά που είπα (στα λίνκ) κερδίζει 15 ευρώ.

Και θα καταλάβει διαφορές από τους επεξεργαστές στα παιχνίδια ε ; Με τίποτα δεν είναι χειρότερος. Μην κοιτάς μόνο τα παιχνίδια.

Σκέψου το και λίγο μελλοντικά.

Εμένα το point μου είναι, με αυτά τα λίγα που θα κόψει συν το μείον στα χρήματα αν πάρει 500gb δίσκο, να μπορέσει να πάρει την 6770.

**Επίσης δεν είναι ανάγκη να πάει σε FX, ας πάει σε Athlon X4.

Δημοσ.

Από αυτά που είπα (στα λίνκ) κερδίζει 15 ευρώ.

Και θα καταλάβει διαφορές από τους επεξεργαστές στα παιχνίδια ε ; Με τίποτα δεν είναι χειρότερος. Μην κοιτάς μόνο τα παιχνίδια.

Σκέψου το και λίγο μελλοντικά.

Εμένα το point μου είναι, με αυτά τα λίγα που θα κόψει συν το μείον στα χρήματα αν πάρει 500gb δίσκο, να μπορέσει να πάρει την 6770.

Έλα τώρα... Ο κόσμος το χει τούμπανο.

ΥΓ. Αυτά που είπες είναι απο vision studio και πρέπει να υπολογίζεις και έξοδα αποστολής...

Δημοσ.

Καλά οκ. για 5-10 τοις εκατό ας πάει σε dual.. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, τα Review τα έχεις δει και εσύ και ξέρεις.. επειδή χάνει μερικά fps στα games;

Μιας και μίλησε για προγραμματισμό και γενικά για χρήση προτιμώ τους 4 από τους 2. Εκτός και αν κάνω λάθος και σε αυτό..

Άλλωστε δεν μιλάμε μόνο για παιχνίδια έτσι ;

**Για το κατάστημα το ξέρω ότι έχει μεταφορικά, δυστυχώς.. και το Msystems καλό είναι αν και λίγο ακριβότερο..

***Ξαναλέω επίσης ότι μπορεί να πάει σε Phenom Χ4 άνετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...