Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω καθαρα gaming pc και θα ηθελα να ρωτισω τη ψυκτρα να παρω (δεν εχω παρει ακομα)θα κανω o/c μεχρι ενα 100ευρω μπορει να δοσω αν και κατι πιο οικονομικο δε με χαλαει θελω να τον κανς και overclocking αλλα θα φωναξω κανα φιλο γιατι δε σκαμπαζω πολλα ακουω γνωμες ευχαριστω παλικαρια

Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμες λύσεις υδρόψυξης όπως η Corsair H70-80-100 αλλά και κορυφαίες λύσεις αερόψυξης όπως η Noctua NH-D14.

Σε κάτι πιο οικονομικό (και αθόρυβο) μπορείς να πας π.χ. σε μία Coolermaster Hyper 612s...

Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμες λύσεις υδρόψυξης όπως η Corsair H70-80-100 αλλά και κορυφαίες λύσεις αερόψυξης όπως η Noctua NH-D14.

Σε κάτι πιο οικονομικό (και αθόρυβο) μπορείς να πας π.χ. σε μία Coolermaster Hyper 612s...

ευχαριστω φιλε μπηκα e-shop να το δω και λεει ειναι συμβατο με (LGA1366, LGA1156, LGA775, AM2, AM2 και AM3) ειναι και για 1155?

Δημοσ.

Nαι, όταν βλέπεις 1156 κάνει κανονικά και για 1155.

Ποιες είδες?

Cpu Cooler Noctua NH-D14 ειναι οτι πρεπει νομιζω ευχαριστω ρε φιλε

Δημοσ.

Nα είσαι καλά αλλά ρίξε μια ματιά όσον αφορά στις τιμές για την Noctua εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/416773/Noctua-NH-D14.html

Επίσης ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ στις διαστάσεις της καθώς είναι πολύ μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να μην χωράει στο κουτί σου.

Ένα ακόμη σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το ύψος των μνημών σου γιατί υπάρχει περίπτωση να "βρίσκουν" πάνω στην ψύκτρα (το slot που είναι προς την μεριά της).

Και κάτι τελευταίο που είναι εντελώς υποκειμενικό και θέμα αισθητικής: Το χρώμα της.

Σε θέμα απόδοσης και ποιότητας πιστεύω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αερόψυξη...

Δημοσ.

Nα είσαι καλά αλλά ρίξε μια ματιά όσον αφορά στις τιμές για την Noctua εδώ:

http://www.skroutz.gr/s/416773/Noctua-NH-D14.html

Επίσης ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ στις διαστάσεις της καθώς είναι πολύ μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να μην χωράει στο κουτί σου.

Ένα ακόμη σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το ύψος των μνημών σου γιατί υπάρχει περίπτωση να "βρίσκουν" πάνω στην ψύκτρα (το slot που είναι προς την μεριά της).

Και κάτι τελευταίο που είναι εντελώς υποκειμενικό και θέμα αισθητικής: Το χρώμα της.

Σε θέμα απόδοσης και ποιότητας πιστεύω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αερόψυξη...

θα παρω κανοιργιο κουτι ειδα εδω στο φορουμ σχετικα ποστ και κατεληξα σε αυτο Sharkoon T28 Blue Midi Tower no PSU Black θα ειναι οκ?????ram εχω της corsair απλι απο εδω της ειδα :rolleyes:

Στα λεφτά που δίνεις καλύτερα κοίτα για H100, H80

υδροψυξη δεν ειναι φιλε μ? αν δεν διευκρινισα θελω αεροψυξη ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Kάπου αν θυμάμαι είχε ξανασυζητηθεί και χωράει κανονικά αλλά τσέκαρέ το για να είσαι σίγουρος...

χωραει φιλε το κουτι περνει μεχρι 175mm και η ψυκτρα ειναι 160mm αν δε κανω λαθος και διαβασα σωστες διαστασεις

Δημοσ.

αν ειναι να δωσεις 80 ευρω για κουτι,μη παρεις τετοια σαπιλα πλαστικουρα

κοιτα αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/291527/CoolerMaster-HAF-912.html

πολυ ωραιο κουτι ευχαριστω θα το προτιμησω αλλα πρεπει να παρω δυο ανεμιστηριρακια που δεν παρεχονται οπως λεει στο e-shop ενα 120/140mm και ενα 200mm αμα δε σου ειναι κοπος ρε φιλε τσεκαρε και εσυ τις διαστασεις της ψυκτρας να δεις αμα χωραει απο οτι ειδα χωραει αλλα να σιγουρευτω ευχαριστω

http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=34&lng=en&set=1

Ε, τότε να σου πούμε μεγειές για κουτί και ψύκτρα έτσι? ;)

ετσι ετσι φιλε μου παρελαβα χτες και κατι μνημες ram corsair vengeance dual channel 2x4gb δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με ψυκτρα ετσι? γιατι την εχω πατησει με ψυκτρες πολλες φορες δυστυχως και εγς και φιλοι μου και το ψαχνω πολυ o D-14 που μου προτεινες ειναι καλυτερος του C-14 ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...