Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως με την φαινομενικά μόνιμη διαγραφή εγώ δεν είδα φώς.

το είχα κάνει παλαιώτερα κ μετα απο ένα μήνα περίπου που δοκίμασα να κάνω log in μπήκα κανονικά και κύριος στο προφίλ μου.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φβ μια χαρά σου δίνει την δυνατότητα να το σβήσεις αν θες. απλά είναι λίγο (εως πααααρα πολυ)κρυμένη η συγκεκριμένη επιλογή...

Επειδή αυτή η δυνατότητα ενδεχομένως σκόπιμα να μην είναι ευδιάκριτη, δεν θα ήταν καλή περίπτωση να άνοιγες ένα θέμα με γνωστοποίησή της και με δεδομένη τη δυναμική του insomnia, την κατ' επέκταση διάδοσή της τουλάχιστον στο ελληνικό internet; ;)

Δημοσ.

Ετσι Μπραβο!

ΠΑΡΑΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ

οουουουοουουουστ φρομ χιαρ

Μας ελεγχουνε την ζωη! Το σχεδιο των των εβραιων και της αλ καιντα επιβεβαιωνουνε τις προφητειες του Τζορτζ Σορος. Βατικανο και Μπιλ Γκεητς τα εχουνε κανει πλακακια.

Konstantinou_Kai_Elenis_Rouvomania_Eleni_Louka.jpg

Δημοσ.
ε' date='ειπα και εγω..δεν θα πεταχτει καποιος για συνομοσιες/μασωνους/cia/ και μπλα μπλα μπλα...!

αντε αλλαξτε καραμελα ρε πια ..!

δεν βαρεθηκατε ..?!

το κραζατε/κοροιδευεται αλλα ολοι εχετε λογαριασμο ...!

μενει δεν μενει τιποτα στους σερβερ τους..δεν με νοιαζει ... γιατι σε ολα τα φορουμ/chat/social network που εχετε λογαριασμο απο κει ειναι ολα ενταξει ..?! το insomnia.gr ειναι ενταξει ..?!

το φβ ειναι ισχυρο/διασημο και αξιζει πολλα ... οποτε λογικο ειναι να το κατακρινουν και να λενε φημες γιαυτο ... !!

Τα παραπανω ειναι σε φιλικο τονο ...!

:)

και στο θεμα μας .. αντε και συντομα 1 δις ....!

αν και τα 901εκατ. δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αν εξαιρεσουμε τους 2-3πλους λογαρισμους ....!

:))[/quote']

Δεν έχω λογαριασμό και δε το κοροιδευω, ίσα ίσα θαυμάζω πως βγάζουν τρέλα χρήματα στο fb.

Συμφωνώ μαζί σου τα πάντα μένουν και αυτα που γράφουμε στα φόρουμ και όλα αλλα είναι άλλη περίπτωση πχ να είναι μια κοπέλα η οποία δέχεται παρενόχληση αλλάζει το ονοματεπώνυμο της σε ένα ψευδονυμο και ο άλλος μπορει και την βρίσκει με το ονοματεπώνυμο της.

Φαντάζομαι πως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα έχει αντιμετωπίσει αρκετά... Εμάς δεν πάει το μυαλό μας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και μη ξεχνάτε τα χιλιάδες προφίλ κατοικιδίων που έχουν οι Αμερικάνοι!

Πες μου ότι κάνεις πλάκα... Χαχαχαχαχχα!

Δημοσ.

Ειναι αληθες οτι στοιχεια μας κρατουνται απο μεγαλες υπηρεσιες πληροφοριων κι απο την ελληνικη ΕΥΠ αλλα αν ακουσετε πολλες συνεντευξεις του Σφακιανακη, Διοικητη της Υπηρεσιας κατα του Ηλεκτρονικου Εγκληματος, καθε μηνα εχουν αποτρεψει πολλα ελληνοπουλα σε εφηβικη ηλικια απο την αυτοκτονια και το βιασμο καθως και παιδοφιλους μερες πριν βιασουν το γιο μας/ την κορη μας ... Ολα σε μια ζυγαρια, εχουν πολλα αρνητικα και θετικα αλλα προσοχη σε ο,τι κοινοποιουμε, ο,τι δηλωνουμε, ο,τι φωτο ανεβαζουμε και ΠΟΤΕ γνωστοποιηση πραγματικων στοιχειων μας οπως τηλεφωνα,emails,ονοματεπωνυμο,ημερομηνια γεννησης...

Θα χαιρομουν πολυ να υπαρχει η δυνατοτητα δεσμευσης καταστροφης των στοιχειων απο διαγραμμενους λογαριασμους του FB... Αν βρισκοταν ενα τσακαλακι να αποδειξει οτι υπαρχουν ακομα τα στοιχεια αυτα αποθηκευμενα, με μερικα δικαστηρια, να πληρωνοταν το καθε θυμα ποσα πολλων χιλιαδων δολλαριων ως αποζημιωση και γενικοτερα να γινοταν καποιος μεγαλος ντορος... Πολυ θα το γουσταρα...!!!

Δημοσ.

526 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες, βεβαια οπως ειπαν πολλοι πριν απο μενα, υπαρχουν και τα διπλα τριπλα ακαουντς, τα προφιλ κατοικιδιων, προφιλ λουτρινων αρκουδιων που ηταν δωρο απο τον καλο της, fake profiles που σατιριζουν διασημους και αλλα πολλα τα οποια δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις απο τους πραγματικους/μοναδικους χρηστες.

Οπως και να'χει ομως ειναι ενα μεγαλο νουμερο που αντιστοιχεί περιπου στο... 1/12 του παγκοσμιου πληθυσμου.. σωστα?

Με λιγα λογια αν εξαιρεσεις τους ανθρωπους στις τριτοκοσμικες χωρες που δεν μπορουν να καλυψουν ουτε τις βιολογικες τους αναγκες για επιβιωση, τα νεογέννητα, την τριτη ηλικια ανω των 90 ετων και τους σκληροπυρινικους ουτοπιστές που πιστευουν οτι μπορουν να κανουν την διαφορα (σαν και μενα :mrgreen: ) ΟΛΟΙ οι υπολοιποι, εχουν facebook!

Δημοσ.

Παιδια διαγραψτε το φβ οσο ειναι καιρος! Το φβ ειναι ενα ενα οργανο της cia και των μασονων που κυβερνανε τον κοσμο και θελουν να μας εχουν υπο παρακολουθηση και να ξερουν μεχρι και ποτε παμε για χεσιμο... Αμα δεν πιστευετε εμενα διαβαστε τους ορους χρησης και θα καταλαβετε... Εγω εκανα το λαθος πριν ενα χρονο και εκανα λογαριασμο, εμπαινα και καθημερινα. Οταν ομως διαβασα εντελως πληροφοριακα τους ορους χρησης σιχαθηκα την στιγμη που εκανα εγγραφη. Τωρα ευτυχως μετα απο τρομερο ψαξιμο βρηκα την ρυθμιση και διεγραψα τον λογαριασμο μου. Καντε το ιδιο. Μπορει να μην το βρειτε γρηγορα αλλα θα εχετς βγαλει απο την ζωη σας εναν σωστο διαολο.

Παντα θα ηθελα να γνωριζει η ΣΙΑ καθε ποτε παω για χεσιμο (και τι αποτελεσματα εχω).

Δημοσ.

1000000000 χρήστες που προτιμούν να επικοινωνούν μέσω ενός κουτιου παρα να βγουν έξω να ΜΙΛΗΣΟΥΝ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...