Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση:

σκληρο θα αλλαξεις μονος σου; Αν το ανοιξεις δεν χανεται η εγγυηση;

στο λεω επειδη στα συγκεκριμενα πρεπει να τα λυσεις τελειως για να αλλαξεις δισκο!

ναι ρε φίλε αστα να πάνε.. τώρα μόλις το είδα και έβαλα τα κλάμματα.....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε dell η αλλαγη δισκου απο τον πελατη, δεν επηρεαζει την εγγυηση

Παρε τηλ στα κεντρικα στην dell Ελλαδας και ρωτα

Δημοσ.

ναι ρε φίλε αστα να πάνε.. τώρα μόλις το είδα και έβαλα τα κλάμματα.....

Καλεσε τους στο 210.81.29.810 και πες τους οτι θες βοηθεια για την αλλαγη του σκληρου και θα σε συνδεσουν απευθειας με τον τεχνικο.

Δεν χανεις την εγγυηση σου.

Δημοσ.

τελικά από τεταρτη που το αγόρασα, Σαββατο βρήκα την όρεξη να τον ανοίξω.

Είδα αυτό το video για να δω τί με περιμένει, αλλά στο δικό μου μοντέλο είχε μεν λιγότερες βίδες (δεν είχαν βίδες στο DVD drive ούτε και στην μπαταρία), αλλά έπρεπε να ξεβιδώσω ΚΑΙ ολοκληρο το motherboard γιατί ο δίσκος ήταν από κάτω, όχι από πάνω όπως φαίνεται στο video.

Το video όμως με βοήθησε στο να βγάλω το keyboard χωρίς να γρατσουνίσω τίποτα.

Όποιος το σκέφτεται, ας βάλει μια χαλαρωτική μουσική να παίζει και σε 1 ωρίτσα θα είναι έτοιμα όλα.

Έβαλα εναν WD black scorpio των 320gb, όχι SSD, αν και η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια.

Δημοσ.

υπαρχει βιντεο σχετικο με ανοιγμα dell N5110 οπου δειχνει πως ειναι ολη η διαδικασια και ο δισκος απο κατω

Με την εγγυηση τελικα εμαθες τι γινεται;

Δημοσ.

Το λεει και στο site της Dell οτι μπορεις να το ανοιξεις και διατηρεις εγγυηση φτανει να μην κανεις ζημια. Οταν ηρθε τεχνικος στο σπιτι μου και του ειπα οτι το εχω ανοιξει μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Το ιδιο ισχυει και στα HP αλλα το γνωριζω μονο μεσω του site.

Δημοσ.

τελικά από τεταρτη που το αγόρασα, Σαββατο βρήκα την όρεξη να τον ανοίξω.

Είδα αυτό το video για να δω τί με περιμένει, αλλά στο δικό μου μοντέλο είχε μεν λιγότερες βίδες (δεν είχαν βίδες στο DVD drive ούτε και στην μπαταρία), αλλά έπρεπε να ξεβιδώσω ΚΑΙ ολοκληρο το motherboard γιατί ο δίσκος ήταν από κάτω, όχι από πάνω όπως φαίνεται στο video.

Το video όμως με βοήθησε στο να βγάλω το keyboard χωρίς να γρατσουνίσω τίποτα.

Όποιος το σκέφτεται, ας βάλει μια χαλαρωτική μουσική να παίζει και σε 1 ωρίτσα θα είναι έτοιμα όλα.

Έβαλα εναν WD black scorpio των 320gb, όχι SSD, αν και η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια.

Lινκ για το videaki? γιατι και εμενα απο κατω απο την μητρικη ειναι. εγω επειδη σε ενα προηγουμενο dell που ειχα ειδα οληγ την διαδικασια απο τον τεχνικο που ηρθε να αλλαξει την θηρα του internet ειδα οτι δεν ειναι δυσκολο αλλα θελει υπομονη και προσοχη. αμα εχω και το βιντεακι θα ειμαι super.

Δημοσ.

Ναι ξέχασα να ποστάρω το βιντεο, είχα ακολουθήσει ένα άλλο εγώ, αλλά επειδή οπως ειπα ηταν τελικα διαφορετικό, αυτο που πόσταρε ο Xristaras12 ειναι το "σωστο"!

Δεν είναι δυσκολο, αλλά θέλει υπομονή και ηρεμία, δεν χρειάζεται δυναμη αλλά τεχνική, ειδικα στο κομμάτι που ανοίγεις το case.

ΤΙΡ: για να ανοίξετε το case, βγάλτε το πλαστικό που καλύπτει το port του Card reader, και με ένα κατσαβίδι σπρώξτε προς τα πάνω. Έτσι δεν θα χαράξετε καθόλου το case! :)

Δημοσ.

Polaki,

Επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά του συγκεκριμένου Dell (με τον i7) θα μπορούσες να μας δώσεις

λίγα στοιχεία απο τις πρώτες εντυπώσεις σου (θερμοκρασίες,ταχύτητα,οθόνη, απόδοση wi fi);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου

Δημοσ.

φιλε μου

μιας κ εχω παρομοιο θα σου πω κ εγω μερικα πραγματα,κ οποιος θελει με συμπληρωνει.

απο οθονη δεν ειναι και οτι καλυτερο εχω δει.Σε σκουρο φοντο χανει πολυ σε γωνια θεασης απο χρωματα ομως ειναι μια χαρα(προσωπικα του εδωσα +6 γραμμες στο χρωμα ακομα κ ειναι σουπερ)

το wifi του ειναι απολυτα ικανοποιητικο(αν θυμαμαι καλα μπηκα και στη διαχειριση συσκευων και του ενεργοποιησα το 802.11 n -μπορει και να κανω λαθος ομως)

απο τον εργοστασιακο δισκο μην περιμενεις πολλα.Κοβει το μηχανημα απιστευτα...

Στο alienware που εχω 7200 δισκο φορτωνω τα ιδια πραγματα και το κανει σε μισο χρονο.

στα υπολοιπα ας σου πει ο polaki μιας κ εχω i5 εγω(το δικο μου κυμαινεται απο 48-53 idle αλλα ΔΕΝ ανοιγει το ανεμιστηρι του.Ανοιγει μετα τους 60 βαθμους)σε full load εχω δει μεχρι και 89-93.Απο τοτε το φοβηθηκα κ εχω απενεργοποιησει το turbo boost κ δουλευει στα 2.4 μονο.Το ανοιγω σε καμια μετατροπη βιντεο αμα χρειαστει.

Τελος ισως να σε δυσαρεστησει το ολιγον θορυβωδες πληκτρολογιο(ειδικα το space κοπαναει)Βεβαια λαπτοπ δεν ειχα ποτε στη ζωη μου κ ειχα συνηθισει σε sidewinder X6 Π δεν ακουγεται κιχ..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως κλείνεις το turbo boost?

Νομιζω πως αυτοματα ενεργοποιειται οποτε το χρειαστει το συστημα.

Οποτε μονο του κλεινει κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...