Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ αυτών των 2 laptop

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13314

και

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13658

Η βασική τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής απ'ότι βλέπω.

Η χρήση που προορίζεται είναι για καθημερινές απλές δουλειές browsing και κανένα excel, αλλά η αφορμή που το παίρνω είναι το Diablo 3!

Ακόμα, προσθέτοντας έναν SSD, θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην ταχύτητα όσο διαβάζω?

Στην περίπτωση του SSD, αναγκαστικά θα έπαιρνα το πιο φθηνό ώστε να μην ανέβει πολύ το κόστος μετά.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι το ίδιο θα το παίξουν και οι 2 πιστεύω κακώς όμως επιλέγεις λαπτοπ για αυτό..

Μεγάλη διαφορά με τον SSD ναι. απλά σκέψου ότι θα τα σκάσεις αρκετά μιας και στο λαπτοπ πρέπει να έχεις κ μια κάποια χωρητικότητα..

το δευτερο. :)

Επειδή μπορείς να αλλάζεις χρώματα ? τα πληρώνεις ξεχωριστά το καθένα.. :P

Δημοσ.

Το παιχνίδι το ίδιο θα το παίξουν και οι 2 πιστεύω κακώς όμως επιλέγεις λαπτοπ για αυτό..

Μεγάλη διαφορά με τον SSD ναι. απλά σκέψου ότι θα τα σκάσεις αρκετά μιας και στο λαπτοπ πρέπει να έχεις κ μια κάποια χωρητικότητα..

Επειδή μπορείς να αλλάζεις χρώματα ? τα πληρώνεις ξεχωριστά το καθένα.. :P

Eιναι σχεδον το ιδιο αλλα το δευτερο ειναι πιο cool. τωρα ειναι επιλογη του polaki. :P ;)

Δημοσ.

Eιναι σχεδον το ιδιο αλλα το δευτερο ειναι πιο cool. τωρα ειναι επιλογη του polaki. :P ;)

αφου το ενα εχει i7 επεξεργαστη και το αλλο i5 πως γινεται να ναι σχεδον τα ιδια?

επισης βλεπω ο i7 εχει και κατι εξτρα features πχ wireless-N 1702, bluetooth 3.0 etc....

εγω προσωπικα θα πηγαινα στον i7 rolleyes.gif

Δημοσ.

Δεν υπαρχει δυνατοτητα να εχω και desktop, οπότε αναγκαστικά πάω σε laptop. Επιλέγω Dell λόγω εμπιστοσύνης στην εταιρία και του άψογου service. Και εγώ για το 2ο πήγαινα, οπότε μάλλον με βλέπω να παίρνω τον SSD κάποια στιγμή στο μέλλον και όχι τώρα! :)

Thanks all! :)

Δημοσ.

Φίλη/ε polaki σε αυτά τα 2 έχει καταλήξει και ένας φίλος μου! Θα πάει σήμερα να αγοράσει τον i7 τελικά. Ο ενδοιασμός μου είναι μην ανεβάζει θερμοκρασίες και πρέπει να πάρει τον i5 αλλά για 35Ε διαφορά τα δίνει για τον καλύτερο επεξεργαστή.

Δημοσ.

Φίλη/ε polaki σε αυτά τα 2 έχει καταλήξει και ένας φίλος μου! Θα πάει σήμερα να αγοράσει τον i7 τελικά. Ο ενδοιασμός μου είναι μην ανεβάζει θερμοκρασίες και πρέπει να πάρει τον i5 αλλά για 35Ε διαφορά τα δίνει για τον καλύτερο επεξεργαστή.

Την ιδια θερμοκρασια θα ανεβαζουν αφου ειναι στα ιδια watt και ειναι και οι 2 sandy bridge.

Σιγουρα τα αξιζει τα 35ευρω παραπανω ο i7, αφου μιλαμε για αισθητη διαφορα.

Δημοσ.

Ενταξει ρεαλιστικά δε νομίζω ότι θα επιλέξει κάποιος επεξεργαστή κρίνοντας από τις θερμοκρασίες.

Τα 35€ δεν είναι απαγορευτικό, οπότε θα πάω στον i7! :)

Ασχετο αλλά είδα ότι άλλα 4gb είναι στα 29€, υπάρχει νόημα λέτε?

Δημοσ.

Ασχετο αλλά είδα ότι άλλα 4gb είναι στα 29€, υπάρχει νόημα λέτε?

Και πιο φθηνα κοστιζουν:

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46386/4GB.html?keyphrase=ddr3+so+dimm+

Δεν εχει νοημα να πας στα 8gb. Δεν προκειται να δεις καμια απολυτως διαφορα.

Δημοσ.

ερωτηση:

σκληρο θα αλλαξεις μονος σου; Αν το ανοιξεις δεν χανεται η εγγυηση;

στο λεω επειδη στα συγκεκριμενα πρεπει να τα λυσεις τελειως για να αλλαξεις δισκο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...