Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να θελω να μειωσω την προσφορα της προσφορας :) ....Γιατι μυριζομαι ακομα εναν κραχτη....:fear: με το που ειδα το "κουμπι" δες τωρα που ειναι διαθεσιμο....

Δημοσ.

Μπα απλα ξεστοκαρουν , δε νομιζω να υπαρξει προβλημα διαθεσιμοτητας.To play.com το εχει στις 15 λιρες και το αμαζον στις 19.Δεν ειναι οτι το αφεντικο τρελαθηκε η ολη προσφορα.

Δημοσ.

Δηλαδη η ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορα ηταν μονο για after, gamers :) :) αφου κρατησε απο τις (περιπου 22:30 εως ουτε ΚΑΝ, πριν την εναρξη του ωραριου) να που τελικα στο κραχτης (υπο μια εννοια) ΞΑΝΑ επιβεβαιωθηκαν τα Multiδραμα.....

Ε τωρα πια τοσο εχει και στην "κανονικη" τιμη... λοκ!

Ναι Μονο ομως που στην ιδια τιμη μπορεις να παρεις την εκδοση με ολα τα dlcs!!!!!

Δημοσ.

Μακαρι παιδες να προλαβενατε να το παρετε με 14 ευρω ολοι σας .... η δικη μου η παραγγελια περασε υπο επεξεργασια πραγμα που σημαινει πως θα παραλαβω .....

Οντως κρατησε για λιγο ο κραχτης .... αλλα δε μπορουμε κατα την αποψη μου να κατηγορησουμε το καταστημα για αυτη του τη πολιτικη ..... στη συγκεκριμενη φαση παντα .....

Σε αλλες καταστασεις εχουν γινει μουλτιδραμα και ειμαι μαζι σας !!!

Αντε σε οσους το προλαβαν καλα γκαζια !!! B)

Δημοσ.

Κοιτα εαν το "κρατουσαν" για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ημερα, ΟΚ θα ελεγα, μαζι σου στο οτι δεν μπορουμε να τους "κατηγορησουμε" ομως το να "δινεις" μια προσφορα στις 22:30 τη νυχτα η οποια "εληξε" γυρω στις 07:00, εεεε εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο κοροιδια....απο εκει και περα καλα γκαζια σε οσους το προλαβαν. (προσωπικα εχω την "απλη" στο 360 και την Complete sto PS3...για οποιον σκεφτει οτι επειδη δεν προλαβα κραζω!! :-D )

Δημοσ.

Tην Δευτέρα του Πάσχα υπήρχε το παιχνίδι στην ίδια τιμή...Το είχα δει τυχαία στο skroutz και το τσέκαρα και στο site τους, επομένως αντικειμενικά δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γι'αυτό.

Το θέμα είναι αν θα παραλάβουν όσοι πρόλαβαν γιατί σε εμένα ακόμα "καταχωρήθηκε" λέει...

Δημοσ.

Ουπς....1 ολοκληρη εβδομαδα? :fear: :unsure: γιατι οταν εψαχνα (πριν 5 ημερες συγκεκριμενα) για να αγορασω την complete, την "απλη" στα Μουλτιδραμα μου την εδειχνε 30Ε (το θυμαμαι γιατι ειχα κανει και στο site τους search....)

Δημοσ.

Ουπς....1 ολοκληρη εβδομαδα? :fear: :unsure: γιατι οταν εψαχνα (πριν 5 ημερες συγκεκριμενα) για να αγορασω την complete, την "απλη" στα Μουλτιδραμα μου την εδειχνε 30Ε (το θυμαμαι γιατι ειχα κανει και στο site τους search....)

Αν το άλλαξαν μεσοβδόμαδα δεν ξέρω...Πάντως το είχα δει σίγουρα γιατί ψαχνόμουν να το πάρω και σαφώς τέτοια τιμή στα μουλτιράμα μου είχε κάνει εντύπωση...

Υ.Γ. Παίζει να το είδα και την Κυριακή του Πάσχα.

Εdit : Εκτός και αν με απατά τόσο η μνήμη μου, πάντως προσφορά των 10 ωρών δεν ήταν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...