spocky Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Λεω να αγορασω ενα απο τα 2 κινητα.Απο οτι ειδα το neo v παιζει στα 200 ευρω και το mediamarkt εχει σε προσφορα το arc(δεν ξερω αν ειναι το s η οχι)στα 250 ευρω.Πιστευετε αξιζει η διαφορα στην τιμη απλα για καλυτερη καμερα?Σαν κινητο το arc ειναι μια αναβαθμιση του neo v η ειναι αλλης κατηγοριας κινητο?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ναι στα 250 παιζει το arc(οχι το s) για μενα αξιζει το 50αρικο παραπανω.Απλα,σκεψου οτι το τηλεφωνο ειναι αρκετα μεγαλο.. επειδη το neo v το εχει ο κολλητος μου και το arc η κοπελα μου πραγματικα απο οθονη και καμερα το arc σκιζει,απο επιδοσεις μπαταριας με μετρια χρηση(φωτεινοτητα στη μεση περιπου-τηλεφωνα-sms wifi για κανενα game)βγαζει περι τις 2 μερες. οπως ειπα και πιο πανω για μενα ΝΑΙ αξιζει το 50αρικο παραπανω(+οτι δινει και θερματινη θηκη και προστατευτικο καλυμμα μπροστα για την οθονη ΚΑΙ καρτα μνημης 8GB)
nikoskon Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Arc + Μεγαλύτερη + 8ΜΡ κάμερα - Δεν έχει 2η κάμερα Neo V + Έχει 2η κάμερα - 5ΜΡ κάμερα - Μικρότερη οθόνη Αυτές είναι οι διαφορές εκτός από τα 50€ στην τιμή. Θα έπαιρνα το Neo V. edit: Ε αν ισχύει αυτό για την θήκη και την κάρτα μνήμης, τότε αξίζει! Μιας και είναι πράγματα που θα έπαιρνες έτσι και αλλιώς! Arc λοιπόν από εμένα...
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 παιδια ναι απο το mediamarkt στο ρεντη το πηραμε το τηλεφωνο τη Μ.Δευτερα και μας το ειπε και ο πωλητης απο εκει οτι περιεχει στη συσκευασια θηκη και καρτα μνημης και οντως μεσα ηταν.
spocky Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι και μενα το ιδιο μου ειπαν στο media για την καρτα μνημης.Μαλλον προς αυτο θα παω μιας και δεν με ενδιαφερει η δευτερη καμερα και δυστυχως δεν μπορω να βρω πουθενα το neo v να το δω και εκτος φωτογραφιων του skroutz.Το arc ειναι παλιο σαν κινητο?Εννοω θα υποστηριζεται απο τη σονυ σε θεματα ICS κτλ?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 φυσικα και υποστηριζει ics ερχεται τον αλλο μηνα!!!
Infant Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 παιδια νομιζω οτι το arc η media δεν το εχει πια. Νομιζω ηταν μονο για την μεγαλη εβδομαδα αν δεν κανω λαθος. Παντως και εγω ειμαι σε δηλιμμα σχετικα με τα κινητα arc,neo v και nexus s παντως αν εχει ακομα αυτη την προσφορα το media markt ορμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα