alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα... είπα να μην στείλω κατευθείαν pm στον προϊστάμενο μου (poulinos) και να του δείξω ότι δεν τον έχουμε ανάγκη!!! Για κάτι λίγα μέτρα δεν φτάνει το σήμα ενός thomson, απλό του ΟΤΕ, router. Για να ενισχύσω το σήμα που δύο πιάνει και μία δεν πιάνει στο απέναντι (~10m μακριά αλλά παλιό σπίτι κατασκευασμένο με πέτρα) θέλω ένα repeater; Θέλω να πιάνει το σήμα του router ασύρματα... επίσης δεν ξέρω μάρκα και δεν θέλω να είναι ακριβό. Ευχαριστώ παίδες.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 δεν απαντώ , επίτηδες λέγε... λέγε... να κάνω παραγγελιά
tsakonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 συγκεκριμένα δε μπορώ να σου πω κάτι για μοντέλα κλπ... repeater θες πάντως και πρέπει να τσεκάρεις πρώτα αν το router σου υποστηρίζει WDS για να συνδεθεί ασύρματα με το repeater
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Το router είναι το κλασσικό thomson tg585 v8 Σε αυτό το topic ο poulinos λέει ότι υποστηρίζει wds παιζει μονο με wds.το Linksys δεν παιζει wds οποτε δεν θα παιξει.κανενα Thomson δεν εχω δει να εχει λειτουργεια repeater.αντιθετα εχει παντα wds που το θεωρω αχρηστο γιατι πρεπει και το αλλο ρουτερ να εχει wds.το Linksys δεν εχει.αν υπαρχει κανα firmware nα κανεις το Linksys repeater και να παιξεις αναποδα δηλαδη το thomson να μπαινει ιντερνετ και το linksys repeater δεν το ξερω.αλλα παλι δυσκολο για to wag200
Bspus Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι καρτα εχει ο απεναντι? Μηπως θα ηταν πιο απλο να αγορασεις μια δυνατη καρτα οπως η alfa awus036h?
tsakonas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 στο manual που διαβάζω τώρα, δε λέει πουθενά για WDS.
corrupted Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μηπως, λεω μηπως... το WDS ενεργοποιειται με συγκεκριμενο firmware?
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι καρτα εχει ο απεναντι? Μηπως θα ηταν πιο απλο να αγορασεις μια δυνατη καρτα οπως η alfa awus036h? laptop είναι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποιο ακριβώς αλλά έχει δοκιμάσει εξωτερική κάρτα wifi με μακρύ usb καλώδιο και δεν γίνεται τίποτα. στο manual που διαβάζω τώρα, δε λέει πουθενά για WDS. Μηπως, λεω μηπως... το WDS ενεργοποιειται με συγκεκριμενο firmware? χχχχμμμ.... μπερδεύει το πράμα
KABLAS Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 MIA USB karta me εξωτερικη κεραια omni η κατευθηνομενη 5 εως 10 dbi kai eisai OK AYTHN την αλφα που σου ειπαν Καλυτερα να την βγαλεις εξω, η sto paraθυρο και με ενα καλωδιο DATA να την συνδεσης στο laptop H AYTHN THN ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 20-25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΨΥΚΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ RTL 8187L KAI KERAIA 13 DBI http://b.scdn.gr/ima...ifi-adapter.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα