Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανηκει καποιος αλλος στο κεντρο του τοπικ με συνδεση HOL?

Ποσο κλειδωνει η γραμμη?

Υπαρχουν προβληματα με αποσυνδεσεις κτλ?

Δημοσ.

γενικά η hol έχει τη φήμη των αποσυνδέσεων. για τη περιοχή σου δεν γνωρίζω οπότε καλύτερα να περιμένεις μήπως υπάρχει μέσα στο forum αλλιώς ρώτα κανέναν γύρω σου.

Δημοσ.

Ποσο κλειδωνει η γραμμη?

Όντως έχουν ακουστεί πολλά για αποσυνδέσεις στη hol.Άποψη μου είναι να ψάξεις παράλληλα και άλλους παρόχους.Παρόλα αυτά θα πρέπει να δεις πόσο απέχεις από το κέντρο του OTE και να μάθεις από κάνα γείτονα για την σύνδεση του.

Δημοσ.

Επελεξα τελικα hol .Για να δουμε...

Ποια ειναι η διαφορα

Ενεργοποιηση σε ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ και σε ΝΕΑ τηλεφωνικη γραμμη?

Υπαρχει καποιο διαφορετικο κοστος στην επιλογη?

Δημοσ.

Ποσο κλειδωνει η γραμμη?

για να λυσουμε αποριες

α.αποσυνδεσεις αμα κανεις θα ειναι θεμα χαλκου οχι θεμα Hol.το dslam δεν φτιαχτηκε για να κανει αποσυνδεσεις.

οτι πχ εγω μπορει να ειμαι στο ιδιο ακ με εσενα και να συγχρονιζω στα 20mbit δεν σημαινει οτι θα εχεις και εσυ το ιδιο.εξαρτατε ποσο μακρια εισαι απο το αστικο κεντρο του οτε και ποιοτητα γραμμης.ακομα και στο ιδιο σπιτι με σενα να ημουν παλι δεν εισαι σιγουρος οτι θα επαιζες οσο εγω

γενικά η hol έχει τη φήμη των αποσυνδέσεων. για τη περιοχή σου δεν γνωρίζω οπότε καλύτερα να περιμένεις μήπως υπάρχει μέσα στο forum αλλιώς ρώτα κανέναν γύρω σου.

η απαντηση πιο πανω

Όντως έχουν ακουστεί πολλά για αποσυνδέσεις στη hol.Άποψη μου είναι να ψάξεις παράλληλα και άλλους παρόχους.Παρόλα αυτά θα πρέπει να δεις πόσο απέχεις από το κέντρο του OTE και να μάθεις από κάνα γείτονα για την σύνδεση του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ALEX

Παράσχου 145

να ακουσεις για ενα παροχο να ειναι πιτα στα dslam ναι να ακουσεις οτι κανει trafiic shaping ναι αλλα αποσυνδεσεις......

η διευθυνση του οτε ειναι αυτη πιο πανω για να δει περιπου την αποσταση του.

Ποια ειναι η διαφορα

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα

σε υπαρχουσα γραμμη σημαινει οτι εχεις πχ γραμμη που ειναι στον οτε η σε αλλο παροχο και την γυρνας σε Hol.τα θετικα ειναι οτι θα παρεις ακριβως την ιδια γραμμη που αν παιζει καλα θα παιζει και καλα μετα,πληρωνεις λιγοτερα λεφτα,και δεν μενεις χωρις ιντερνετ.

νεα τηλεφωνικη γραμμη σημαινει παραπανο χρονο να κατασκευαστει η γραμμη,δεν ξερεις αν θα πετυχεις καλυτερο η χειροτερο χαλκο,αν εχει τελειωσει η παλια σου συνδεση δεν θα εχεις νετ μεχρι να ενεργοποιηθεις,θα πρεπει να ερθει τεχνικος απο την Hol να σου συνδεσει την γραμμη.δεν εχεις νοημα να πας σε νεα αν εχεις ηδη υπαρχον γραμμη σε καποια αλλη εταιρεια η στον οτε.

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν με το κουριερ που ερχεται το μοντεμ , περιλαμβανοντα και οι κωδικοι της συνδεσης ή αυτοι σου κοινοποιουνται οταν ενεργοποιηθει η συνδεση ?

Επισης σε αιτηση υπαναχωρησης εντος 14ημερου εχω καποια χρεωση?

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν με το κουριερ που ερχεται το μοντεμ , περιλαμβανοντα και οι κωδικοι της συνδεσης ή αυτοι σου κοινοποιουνται οταν ενεργοποιηθει η συνδεση ?

Επισης σε αιτηση υπαναχωρησης εντος 14ημερου εχω καποια χρεωση?

a.γιατι νομιζω οτι η Hol δεν εχει καθολου κωδικους και παιζει απευθειας??β.αν γινει υπαναχωρηση πριν ζητηθει η γραμμη απο τον οτε το οποιο δεν νομιζω οτι ειναι στο 14ημερο αλλα οκ τοτε δεν πληρωνεις.αν ο οτε εχει ενεργοποιησει κτλ τοτε ναι εχει προστιμο.τωρα αν η Hol αυτο το οριζει τυπικα στο 14ημερο για να μην υπαρχουν παραπονα οτι ο ενας ακυρωσε στις 15 και δεν πληρωσε ενω ο αλλος στις 14 και πληρωσε δεν το ξερω.αλλα γενικα οσο πιο συντομα τοσο το καλυτερο.γιατι απαξ και ο οτε ενεργοποιησει που σημαινει οτι εχει χρεωσει την Hol για εξοδα ενεργοποιησης να το πω απλα τοτε θα πληρωσεις και εσυ τελος διακοπης τα 70 ευρω ποσο ειναι επειδη εσπασες το συμβολαιο μετα την ενεργοποιηση της γραμμης σου και πριν το χρονο.αν το λενε τωρα σαν 14ημερο τοτε οκ κρατας αυτο.ισως να ειναι υπολογισμενο η σε συνενοηση με τον οτε οτι μεχρι και την 14 μερα δεν γινεται χρεωση.η το πολυ να πληρωσουν αυτοι τον οτε και εσυ τιποτα:P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα

είσαι ευχαριστημένος τελικά απο την επιλογη σου?

ειμαι γειτονακι κ μολις εκανα αιτηση κ γω για HOL

Δημοσ.

ανήκω στο ίδιο κέντρο και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Αποσυνδέσεις δεν εχω και ταχύτητες αρκετά καλές (εχω την 6αρα οχι 24..)

• Super Moderators
Δημοσ.

ο ISP σπάνια φταίει για τις αποσυνδέσεις, οπότε δεν βγάζουμε ούτε για πλάκα συμπέρασμα από άλλον στη γειτονιά για το αν η γραμμή μας θα έχει ή όχι αποσυνδέσεις με ένα συγκεκριμένο ISP...

Δημοσ.

οτι εισαι γειτονακι δεν λεει κατι.ακομα και τα 100 μετρα διαφορετικα μπορει να σημαινουν αλλο καφαο οποτε διαφορετικες ταχυτητες και αλλα τοσα.δεν μπορεις να βγαλεις καν συμπερασμα ουτε για τα βασικα.

ανήκω στο ίδιο κέντρο και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. Αποσυνδέσεις δεν εχω και ταχύτητες αρκετά καλές (εχω την 6αρα οχι 24..)

στην 6αρα λογω μεγαλων margin ειναι ακομα πιο δυσκολο να γινει αποσυνδεση.

ο ISP σπάνια φταίει για τις αποσυνδέσεις, οπότε δεν βγάζουμε ούτε για πλάκα συμπέρασμα από άλλον στη γειτονιά για το αν η γραμμή μας θα έχει ή όχι αποσυνδέσεις με ένα συγκεκριμένο ISP...

ακριβως οπως το ειπε ο thresh και επισης να προσθεσω οτι ασφαλες συμπερασμα δεν μπορεις να βγαλεις οχι απο ατομο στην γειτονια αλλα ουτε απο ατομο που ειναι στην ιδια πολυκατοικια.εχω δει σε πολυκατοικια 4 ατομα να εχουν τον ιδιο Isp>οι 2 επαιζαν στα 8 Mbit me 40 attenuation και οι αλλοι 2 στα 4 mbit με 40 attenuation>δευτερο παραδειγμα.πελατης ενεργοποιησε 2 adsl.200-400 μετρα απο το κεντρο.η μια γραμμη επαιξε 20 Mbit ενω η δευτερη 14.για τον οτε εννοειται οτι δεν θεωρειται βλαβη.σου λεει τοσα δινει αυτο το ζευγαρι και τερμα εστω και αν εισαι διπλα εστω και αν η αλλη γραμμη βγαζει 20.ειναι τελειως θεμα χαλκου και ποιοτητας.απλα απο καποιον που μενει κοντα η μενει ιδια πολυκατοικια μπορεις να δεις περιπου ποσο attenuation εχει και να συμπερανεις που θα μπορουσες να παιξεις.δηλαδη αν εχει 40 ξερεις οτι δεν θα περιμενεις παραπανω απο 8 Mbit.αν εχει 10 θεωρητικα περιμενεις καλη ταχυτητα.αλλα ολα ειναι θεωρητικα.μπορει το ενα καφαο να ειναι κοντα στο αλλο το ενα να εχει 1000 μετρα καλωδιο μεχρι τον οτε ενω το αλλο 1500 γιατι το καλωδιο παει απο αλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...