Προς το περιεχόμενο

Νεο Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι να παρω ενα android smartphone και εχς καταληξει σε 2 . Θα ηθελα μερικες γνωμες, ειμαι αναμεσα στο Xperia mini pro (οχι το χ10) και στο κανονικο xperia pro!Θα ηθελα να παρω το mini pro αλλα με ανυσηχει η μπαταρια του γιατι βλεπς οτι διαρκει λιγο σε reviews ! Δεν με ενδιαφερει αλλο μοντελο οπςσ Neo V ,Hundai pro 5 kai nexus! Επισης διαλεξα αυτα γιατι εχουν και qwerty και με βολευει ακρετα!

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι να παρω ενα android smartphone και εχς καταληξει σε 2 . Θα ηθελα μερικες γνωμες, ειμαι αναμεσα στο Xperia mini pro (οχι το χ10) και στο κανονικο xperia pro!Θα ηθελα να παρω το mini pro αλλα με ανυσηχει η μπαταρια του γιατι βλεπς οτι διαρκει λιγο σε reviews ! Δεν με ενδιαφερει αλλο μοντελο οπςσ Neo V ,Hundai pro 5 kai nexus! Επισης διαλεξα αυτα γιατι εχουν και qwerty και με βολευει ακρετα!

χαχα δεν ειναι Hundai φιλε, καμια σχεση με την μαρκα αυτοκινητων, Huawei ειναι :P

Δημοσ.

δεν μου αρεσει το NEO V , το βρισκω παντοφλε και χοντρο δεν ξερω ποσο βολευει να το βαλω στην τσεπη μου! και θελς να εχει qwerty!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...