ChrisSaber Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα σκεφτομαι να παρω ενα android smartphone και εχς καταληξει σε 2 . Θα ηθελα μερικες γνωμες, ειμαι αναμεσα στο Xperia mini pro (οχι το χ10) και στο κανονικο xperia pro!Θα ηθελα να παρω το mini pro αλλα με ανυσηχει η μπαταρια του γιατι βλεπς οτι διαρκει λιγο σε reviews ! Δεν με ενδιαφερει αλλο μοντελο οπςσ Neo V ,Hundai pro 5 kai nexus! Επισης διαλεξα αυτα γιατι εχουν και qwerty και με βολευει ακρετα!
christs Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα σκεφτομαι να παρω ενα android smartphone και εχς καταληξει σε 2 . Θα ηθελα μερικες γνωμες, ειμαι αναμεσα στο Xperia mini pro (οχι το χ10) και στο κανονικο xperia pro!Θα ηθελα να παρω το mini pro αλλα με ανυσηχει η μπαταρια του γιατι βλεπς οτι διαρκει λιγο σε reviews ! Δεν με ενδιαφερει αλλο μοντελο οπςσ Neo V ,Hundai pro 5 kai nexus! Επισης διαλεξα αυτα γιατι εχουν και qwerty και με βολευει ακρετα! χαχα δεν ειναι Hundai φιλε, καμια σχεση με την μαρκα αυτοκινητων, Huawei ειναι
ChrisSaber Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 δεν μου αρεσει το NEO V , το βρισκω παντοφλε και χοντρο δεν ξερω ποσο βολευει να το βαλω στην τσεπη μου! και θελς να εχει qwerty!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα