Basil G Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τίποτα το ιδιαίτερο λοιπόν από τους νάους της Intel. Νομίζω ότι όσοι αξίζει να αναβαθμίσουν θα είναι μόνο όσοι θέλουν να φύγουν από την γενιά Core 2. Το μόνο καινούργιο είναι το PCIxpress 3... που το υποστηρίζουν και οι προηγούμενοι... Πάντως όσοι έχουμε Sandy Bridge, δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης, αντιθέτως ευκαιρία μπας και πέσουν οι τιμές τους...
Skylined Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το πάχος είναι μια χαρά, το σχετικό μήκος όμως μεταξύ των ράβδων τείνει να υπερ-τονίζει τις μικρές διαφορές στις επιδόσεις. Όπως άλλωστε και τα σχόλια.
parsifal Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιώργο, έχω πνιγεί στη δουλειά και μόλις σήμερα είχα χρόνο να διαβάσω το review. Πολύ καλή δουλειά, φίλε! Χαίρομαι επίσης που το review του 3960X έδωσε ιδέες σε θέματα διάρθρωσης και διατύπωσης/ορολογιών. Για τον 3770Κ τώρα: δε νομίζω πως μπορώ να κάνω δίκαιο σχόλιο χωρίς να ξέρουμε ακόμη τελικές τιμές. Αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γι' αυτές, ελλείψει ανταγωνισμού σε αυτό το κομμάτι αγοράς/επιδόσεων. Πάντως, για τους ήδη έχοντες 4πύρηνους Core i5/i7, σίγουρα δε βλέπω λόγο αναβάθμισης. Για την πλατφόρμα: η σημαντικότερη προσθήκη είναι σίγουρα αυτή του εγγενούς USB 3.0. Και απ' ο,τι είδα και σε μετρήσεις ξένων reviews, η υλοποίηση της Intel «ξυρίζει» σε διαμεταγωγή, αφήνοντας πίσω τις ανταγωνιστικές υλοποιήσεις από AMD και τρίτους κατασκευαστές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 κανονικά έπρεπε να έχουν και native Thunderbolt, αλλά τελικά μόνο με controller θα το δούμε στο Z77, για 6 SATA 3 ports ούτε για πλάκα, στο Haswell αυτά...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πολύ ωραίο το review, πολλά συγχαρητήρια! Στην ερμηνεία των συμπερασμάτων διαφωνώ λίγο, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Thresh επειδή το διαβάζω και από άλλους: Γιατί θες 6 σατα 3 ports όταν μόνο οι ssd τις εκμεταλλεύονται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 για να υπάρχει καμιά διαφορά της προκοπής του Ζ77 από το Ζ68, η AMD το προσφέρει πόσο καιρό, η Intel τον παίζει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Και πάλι κατ εμέ αμελητέα διαφορά θα ήταν, όπως είναι και το pci-e 3.0. Mε την έννοια ότι δεν έχει καμία πρακτική αξία. Έχεις δίκιο πάντως με την έννοια ότι αφού μπορεί γιατί δεν το κάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 well είναι αρκετά χρήσιμο αν σκοπεύει κάποιος να χρησιμοποιήσει πχ sata multipliers
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 well είναι αρκετά χρήσιμο αν σκοπεύει κάποιος να χρησιμοποιήσει πχ sata multipliers Eπεξήγηση παρακαλώ. Όχι μετάφραση, αυτό το κατάλαβα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 το να βάζεις πάνω από 1 sata device σε 1 sata port υπάρχουν splitters για αυτή την δουλειά, το sata multiplying υποστηρίζεται από το SATA2 και μετά, απλά είναι σχετικά άγνωστο
ChrisAttart Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Eγω παντως ειμαι ακομα καλυμενος με τον 920 στα 4ghz ... Ηaswell 6/8πυρινο η επομενη αναβαθμιση cpu ...
H4ckerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αντε περιμενουμε να ερθουν ελλαδα πως και πως μπας και αρπαξουμε κανενα αλλα απο τι ακουγεται θα αργησουν μεχρι και ιουνιο???.. Ο 3570κ σε λιγο καιρο θα ειναι best value. Στην αρχη θα εχουν τα προβληματα με τις θερμοκρασιες αλλα μετα θα στρωσει η παραγωγη και θα φτιαξει. Εχει ακουσει κανεις για νεο stepping?και αν ποτε?
koumparos7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ΤΟ σαββατο πηρα το pc με intel ivy bridge i5-3450 απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγαζι (δεν ξερω αν μπορω να γραψω το ονομα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πλαίσιο? δεν ξέρω αν άξιζε η διαφορά τιμή από τον 3550...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα