Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο λοιπόν από τους νάους της Intel.

Νομίζω ότι όσοι αξίζει να αναβαθμίσουν θα είναι μόνο όσοι θέλουν να φύγουν από την γενιά Core 2.

Το μόνο καινούργιο είναι το PCIxpress 3... που το υποστηρίζουν και οι προηγούμενοι...

Πάντως όσοι έχουμε Sandy Bridge, δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης, αντιθέτως ευκαιρία μπας και πέσουν οι τιμές τους...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πάχος είναι μια χαρά, το σχετικό μήκος όμως μεταξύ των ράβδων τείνει να υπερ-τονίζει τις μικρές διαφορές στις επιδόσεις. Όπως άλλωστε και τα σχόλια. :)

Δημοσ.

Γιώργο, έχω πνιγεί στη δουλειά και μόλις σήμερα είχα χρόνο να διαβάσω το review. Πολύ καλή δουλειά, φίλε! Χαίρομαι επίσης που το review του 3960X έδωσε ιδέες σε θέματα διάρθρωσης και διατύπωσης/ορολογιών.

Για τον 3770Κ τώρα: δε νομίζω πως μπορώ να κάνω δίκαιο σχόλιο χωρίς να ξέρουμε ακόμη τελικές τιμές. Αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γι' αυτές, ελλείψει ανταγωνισμού σε αυτό το κομμάτι αγοράς/επιδόσεων. Πάντως, για τους ήδη έχοντες 4πύρηνους Core i5/i7, σίγουρα δε βλέπω λόγο αναβάθμισης.

Για την πλατφόρμα: η σημαντικότερη προσθήκη είναι σίγουρα αυτή του εγγενούς USB 3.0. Και απ' ο,τι είδα και σε μετρήσεις ξένων reviews, η υλοποίηση της Intel «ξυρίζει» σε διαμεταγωγή, αφήνοντας πίσω τις ανταγωνιστικές υλοποιήσεις από AMD και τρίτους κατασκευαστές.

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονικά έπρεπε να έχουν και native Thunderbolt, αλλά τελικά μόνο με controller θα το δούμε στο Z77, για 6 SATA 3 ports ούτε για πλάκα, στο Haswell αυτά...

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το review, πολλά συγχαρητήρια! Στην ερμηνεία των συμπερασμάτων διαφωνώ λίγο, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. :-D

Thresh επειδή το διαβάζω και από άλλους: Γιατί θες 6 σατα 3 ports όταν μόνο οι ssd τις εκμεταλλεύονται?

• Super Moderators
Δημοσ.

για να υπάρχει καμιά διαφορά της προκοπής του Ζ77 από το Ζ68, η AMD το προσφέρει πόσο καιρό, η Intel τον παίζει...

Δημοσ.

Και πάλι κατ εμέ αμελητέα διαφορά θα ήταν, όπως είναι και το pci-e 3.0. Mε την έννοια ότι δεν έχει καμία πρακτική αξία. Έχεις δίκιο πάντως με την έννοια ότι αφού μπορεί γιατί δεν το κάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

well είναι αρκετά χρήσιμο αν σκοπεύει κάποιος να χρησιμοποιήσει πχ sata multipliers :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

το να βάζεις πάνω από 1 sata device σε 1 sata port :-D

υπάρχουν splitters για αυτή την δουλειά, το sata multiplying υποστηρίζεται από το SATA2 και μετά, απλά είναι σχετικά άγνωστο :P

Δημοσ.

Αντε περιμενουμε να ερθουν ελλαδα πως και πως μπας και αρπαξουμε κανενα αλλα απο τι ακουγεται θα αργησουν μεχρι και ιουνιο???.. Ο 3570κ σε λιγο καιρο θα ειναι best value. Στην αρχη θα εχουν τα προβληματα με τις θερμοκρασιες αλλα μετα θα στρωσει η παραγωγη και θα φτιαξει.

Εχει ακουσει κανεις για νεο stepping?και αν ποτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...