SPARTIAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παίδες. Ακόμα δεν εχω πάρει τίποτα αλλά ξεκίνησα από επεξεργαστή και κατέληξα στον i5 2500k, μητρική όμως μπερδεύτηκα λίγο είδα την GIGABYTE GA.Z68X.UD7.B3, αλλά σκέφτομαι και σε Z77 ή H77 αν υπάρχει και κάποια καλύτερη σε gigabyte ακούω προτάσεις, η χρήση του υπολογιστή είναι για όλα, game, recoding, convert video μεγάλης ανάλυσης, κτλ.
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/346374/Gigabyte-GA-Z68XP-UD3P.html για μενα ειναι πληρης...τα εχει ολα firewire 8 sata usb3 ..
SPARTIAN Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλή φαίνεται και αυτή δεν θα την αποκλείσω. Και ποιο οικονομική πράγμα που δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί μια φόρα κάθε 5-6 χρόνια θα αλλάζω υπολογιστή και έτσι θέλω ότι τελευταίο και καλύτερο.
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλή φαίνεται και αυτή δεν θα την αποκλείσω. Και ποιο οικονομική πράγμα που δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί μια φόρα κάθε 5-6 χρόνια θα αλλάζω υπολογιστή και έτσι θέλω ότι τελευταίο και καλύτερο. κοιτα να δεις..μολισ κυκλοφορησαν οι Ζ77 και ακομα η γκαμα τους σε χαρακτηριστικα δεν εχει ολοκληρωθει σε διαθεσημοτητα εδω στην ελλαδα...για μενα οπως σου ειπα η συγκεκριμενη τα εχει ολα..δν βλεπω κατι το οποιο να υστερει και το οποιο να αξιζει να δωσεις 50-60 ευρω πανω......προσωπικα αν ειχα ηδη τον ι5 οπως εσυ καρφι θα πηγαινα σε αυτην αυριο πρωι πρωι με το που ανοιξουν τα μαγαζια lol
Lost1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 θέλω ότι τελευταίο και καλύτερο. Οτι τελευταιο και καλυτερο αυτην την στιγμη ειναι μια μητρικη z77 ...
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Οτι τελευταιο και καλυτερο αυτην την στιγμη ειναι μια μητρικη z77 ... απο την στιγμη που εχει cpu sandy bridge ποια η διαφορα του να εχει μητρικη ivy ?ιδια λεφτα και διαφορετικα specs ?
SPARTIAN Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Σωστό και αυτό που λες άλλα επεξεργαστής ivy νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εδώ. Και για αυτό επέλεξα αυτόν που είναι και δοκιμασμένος. Νομίζω χθες κυκλοφόρησαν Καναδά οι ivy.
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μπορείς να δεις και την λίγο καλύτερη Gigabyte GA-Z68XP-UD4. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ενσωματωμένα γραφικά παίζει και η λίγο πιο οικονομική Gigabyte GA-Z68X-UD4...
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 nope 4 εχει/ τραγικα chipset της ιντελ... τι εννοεισ? εντιτ ... τωρα ειδα οτι ελεγες για σατα 3 νομιζα γενικα σατα... σορρυ.....
EteRnaL-E Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γιατί τραγικά, τι εννοείς φίλε? εγω εχω i5 2500k και τον εχω σε αυτην ακριβως την μητρικη ειναι super παντως nope 4 εχει/ τραγικα chipset της ιντελ... τι εννοεις τραγικα ???? επειδη ξερεις παραπανω απο μενα και παρειγγειλα και το κουτι που μου εδειξες για αυτο ρωτας
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 τι εννοεις τραγικα ???? επειδη ξερεις παραπανω απο μενα και παρειγγειλα και το κουτι που μου εδειξες για αυτο ρωτας Tίποτα, μην ανησυχείς. Αν δεν έχεις 8 ssd δίσκους να συνδέσεις, δεν σε απασχολεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα