Infant Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια προσφατα ειδα το xperia u σε ενα video θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο το κινητακι
linkinpark4175 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν έχει sd-card slot, για μένα είναι deal-breaker.
spurakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εξαρταται απο το τι θα βαλεις στο κινητο..αν θες να εχεις 400+ τραγουδια,βιντεο,πολλες φωτογραφιες και ταινιες ασε καλυτερα.αν ομως τα εξισορροπεις τοτε μια χαρα θα σου βγει.εγω που εχω 4αρα μνημη στο χ8,εχω χωρεσει 200 τραγουδια,τουλαχιστον 200 φωτογραφιες και λιγα βιντεακια.και εχουν μεινει 2gb ακομα.Επισης διαβασα οτι θα υποστηριζει usb on the go δηλαδη αν θες καποτε καμια ταινια συνδεεις ενα φλασακι με το κινητο
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Και η μπαταρια του μικρουλα.Εγω προσωπικα περιμενω να δω καποια φτηνοτερα διπυρηνα απο κινεζους και μη.
Infant Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ρε παιδια με διπυρηνο επεξεργαστη δεν ερχεται τι περιμενατει και σε τετοια τιμη
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Επειδη θα βγουν και αλλα διπυρηνα ,και σχετικα προσιτα,εγω προτεινω να περιμενει καποιος αν μπορει...
christs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 κατ εμε ενα ειναι το μεγαλυτερο του μειον. η μπαταρια του. δε νοειται τοσο μικρη μπαταρια στα μελλοντικα κινητα, δηλαδη εκει στη μαμα Sony δεν παιρνουν χαμπαρι οτι το θεμα αυτονομια ειναι η μεγαλη πληγη των smartphones, και μου βγαζουν τοσο μικρη μπαταρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα