sotosmelvin Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μιας και βγήκαν οι Αϊβι Μπριτζ νομίζω είναι καιρός για upgrade του pc της υπογραφής μου. Σκέφτομαι δύο ενδεχόμενα: Είτε να αλλάξω κάρτα γραφικών είτε ολόκληρη την πλατφόρμα. Αρχικά από γραφικά, σκέφτομαι για την 7870 μιας και φαίνεται να είναι αρκετά πάνω από την 5850 ακόμα και μετά από oc. Η μνήμη επίσης θα βοηθούσε αρκετά με texture mods στο skyrim. Μιας και το θέλω για gaming θα ήταν ωραίο upgrade αλλά διστάζω για τον λόγο που σκέφτομαι την αλλαγή πλατφόρμας. Από την άλλη, μιας και δε βγήκε νέο directx, δεν ξέρω αν αξίζει σε βάθος χρόνου. Όταν πήρα την τωρινή μου m/b το 2009, έκανα εντελώς άσχημη επιλογή και έτσι έχω μείνει τώρα με μητρική που δεν υποστηρίζει ούτε crossfire/sli ούτε sata 3 και usb 3. Άρα ούτε τον vertex τον χρησιμοποιώ σε φουλ ταχύτητες ούτε μπορώ να πάω μελλοντικά σε multi-gpu που θα το προτιμούσα αν τα λεφτά δεν περισσεύουν όπως τώρα. Με λίγα λόγια, για gaming σε 1080p(rts και rpg), ποια επιλογή νομίζετε πως θα ήταν πιο χρήσιμη σε βάθος χρόνου;
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μια καρτα γραφικων μονο χρειαζεσαι.οχι οτι η 5850 ειναι αργη,απεναντιας αλλα οπως και να το κανουμε,μαι 7870 θα ηταν λουκουμι.
baskon Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ΤΟ μοντελο μνημων gskill vengeance Πρωτη φορα το ακουω Εκτος αυτου .. Μια χαρα είναι ο υπολογιστης σου..Τωρα αν θες να αλλαξεις την 5850 και να πας σε βαθος χρονου...Απλως δε παιζει..Σε 2 χρονια θα λες τι να παρω για να αλλαξω την 7870?Και τοτε θα θελει και αλλαγη ολόκληρο το συστημα..Προσωπικά θα σου λεγα να κατσεις οπως είσαι και αργότερα βλέπεις..
sotosmelvin Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το έβαλα βιαστικά και έβλεπα κάτι μνήμες g.skill και μου ξέφυγε. Corsair είναι Και εγώ μάλλον κάρτα νομίζω θα πάρω, στο κάτω κάτω βάθος χρόνου εννοώ να παίζει σε max τα πάντα για 1-2 χρόνια, μετά είναι λογικό πως θα υπάρχει κάτι που θα κολλάει. Απλά αναρωτιόμουν μήπως η μητρική θα έβγαινε καλύτερα από την άποψη ότι θα έβαζα ότι ήθελα χωρίς να με εμποδίζει. Παραδείγματος χάρη αν είχα λεφτά για 2x7870 μελλοντικά, το σύστημα θα τις έπαιρνε άνετα.
terry308 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Στα 379€ (newsletter) η MSI R7950 TWIN FROZR 3GB DDR5 έχεις και ρέστα Αλλά και η 7850 θα είναι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα