NiKoS WSN Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Γειά σας, Έχω ένα site σε wordpress. Επίσης έχω ένα forum(είναι σε smf, αλλά μπορώ και να αλλάξω δεν είναι αποκλειστικά για αυτό). Αυτό που θέλω είναι να συνδέσω αυτά τα δύο,όχι να είναι αλλιώς/αλλού το site και αλλού/αλλιώς το forum, δηλαδή το forum να είναι ενσωματωμένο στο wordpress... Ένα παράδειγμα που βρήκα είναι αυτό (η ιστοσελίδα... και στο section forum είναι σαν να είσαι σε ένα "page") PS. βρήκα ένα Plugin, αλλά απλώς κάνει το bridge δεν είναι στο ίδιο template το wordpress με το forum.
rpz0r Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γιατί δεν φτιάχνεις ένα καινούργιο directory στο website σου πχ. mydomain.com/forum και εκεί μέσα να κάνεις embed ένα phpbb. Όπως έχει κάνει το website που ανέφερες.
NiKoS WSN Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γιατί δεν φτιάχνεις ένα καινούργιο directory στο website σου πχ. mydomain.com/forum και εκεί μέσα να κάνεις embed ένα phpbb. Όπως έχει κάνει το website που ανέφερες. Δηλαδή το phpbb έχει κώδικα embed? (δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το phpbb)
rpz0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δες το παρακάτω link μήπως και σε βοηθήσει. http://phpbb3portal.net/
NiKoS WSN Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δες το παρακάτω link μήπως και σε βοηθήσει. http://phpbb3portal.net/ Δεν έχει καμία σχέση όμως με wp... αναγκαστικά πρέπει να φτιάξω νέο template όπως είναι στο wp μου
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα... ενώ στο Localhost κατάφερα και το ενσωμάτωσα παίζοντας με css όταν το ανέβασα Online ξαφνικά το content πήγε αριστερά και δεν είναι κεντραρισμένο. Τσέκαρα τον κώδικα πολλές φορές και δεν βρίσκω το λάθος και δοκίμασα μέχρι και το απλό <center></center> αλλά πάνε τα γράμματα... Θα μπορούσα να πω πως έχω φτάσει σε απόγνωση μπορεί κάποιος να βοηθήσει; YΓ. επειδή δεν θέλω να postarw το site δημόσια αν γίνεται απαντήστε από κάτω να σας το στείλω με πμ. Ευχαριστώ πολύ Edit. Επιτέλους το έφτιαξα (μπακαλίστικα όσο δεν πάει άλλα το έφτιαξα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα