Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ! Χθες αγορασα το sgs2 και αφου διαβασα διαφορα θελω να του κανω ρουτ. Βασικα νομιζα οτι αυτο λεγοταν hack στο κινητο και με αυτο θελω να πω οτι ειμαι τελειως ασχετος με τα android. ΤΕΛΕΙΩς ΟΜΩΣ! Γι'αυτο θα'θελα καποιο εμπειρο μελος να μου εξηγησει τι παιζει με αυτη τη διαδικασια. Τι κερδιζω, τι χανω, αν υπαρχουν κινδυνοι και πως το κανω ακριβως. Εχω διαβασει αρκετους οδηγους αλλα μπερδευομαι περισσοτερο εφοσον ο ενας λεει οτι ειναι μονο γι'αυτες τισ εκδοσεις ενω ο αλλος λεει αλλα. Θα σας πω λοιπον τα στοιχεια της συσκευης μου. Ο κωδικος μοντελου ειναι GT-I9100, η εκδοση android ειναι η 2.3.4, η εκδοση βασικου φασματος ειναι η Ι9100ΧΧΚΙ1 και η εκδοση κερνελ ειναι η 2.6.35.7-Ι9100ΧWKI4-CL575468. Δεν ξερω αν σας βοηθησα καθολου με τα στοιχεια αυτα. Τελος παντων, αν εχετε την καλοσυνη βοηθηστε με σ'αυτο. Πειτε τι πρεπει να κανω ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟς ομως για να αποφυγω καθε δυσκολια. Επισης ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι τροποι ρουτ γι'αυτο θα θελα να δοκιμασω τον καλυτερο που εσεις νομιζετε. Ελπιζω να μην υπαρχουν παρενεργειες. Περιμενω απαντηση σας. Σας παρακαλω δωστε μου οδηγιες με βαση τις πληροφοριες που εδωσα. Φιλικα Σταθης

Δημοσ.

Η διαδικασία root είναι πολύ απλή. Τι κερδίζεις; Υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν μόνο σε root συσκευές π.χ. εφαρμογή που βγάζει screenshots από το κινητό σου, η να μπορείς να κάνεις overclocking, να αλλάζεις permissions σε αρχεία, να βλέπεις κρυφούς φακέλους, να μπορείς να εγκαταστήσεις custom rom, και άλλα πολλά. Υπόψιν ότι χάνεις την εγγύηση, αν και υπάρχουν τρόποι να το κάνεις πάλι unroot.

Ένα προγραμματάκι τρέχεις απλά, αφού είσαι σε usb mode, και πατάς απλά ROOT, τίποτα παραπάνω. Μπορείς να το δεις και σε βίντεο εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=3HECHUBUT0M

Δημοσ.

οκ ευχαριστω. Αυτος εδω ειναι ο πιο καλος τροπος για ρουτ? Γιατι οπως προαναφερα ξερω οτι υπαρχουν πολλοι. Συστηνεις να κανω αυτο που δειχνει στο βιντεο??? Α και κατι ακομα!! Αυτο εδω λεει Γκαλαχι Σ , οχι Γκαλαξι Σ2!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...