Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανασχεδιάζω ένα website που τώρα τρέχει σε wordpress(.com). Θα γίνει migration σε Drupal και αναζητώ hosting plan.

Προς το παρόν το website δέχεται γύρω στις 300Κ επισκέψεις το μήνα και αυξάνονται. Είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, όλα τα videos θα φορτώνουν από youtube και τα άρθρα (ήδη υπάρχουν πάνω από 6000 δημοσιευμένα) συνοδεύονται από 1 φωτογραφία. Αυτά για να πάρετε μια ιδέα της τάξης μεγέθους του bandwidth που θα απαιτείται.

Τι μου προτείνετε για hosting? VPS? Dedicated? Cloud?

Αν θέλετε προτείνετε και συγκεκριμένα πακέτα hosting από εταιρίες που θεωρείτε αξιόπιστες και εκτιμάτε.

Δημοσ.

το προβλημα συνηθως δεν ειναι στο traffic και στον χωρο αλλα στα resources που καταναλωνεις απο τον σερβερ...

αν λες οτι το traffic αυξανεται τοτε μαλλον συντομα θα χρειαστεις dedicated ...

Δημοσ.

Καλημέρα,

2-3 cloud node για αρχή θα είναι μια χαρά, όποτε θέλεις θα μπορείς να ανεβάζεις resources.

Μπορείς να δεις το vps.net

Δημοσ.

Για Gator Host τι λέτε? Έχει πολλές επιλογές ώστε αν χρειαστεί να γίνει upgrade να είναι πιο εύκολο σε σχέση με άλλες εταιρίες που έχουν λιγότερες επιλογές πακέτων...

Ίσως να ήταν καλό να πάμε σε VPS level 3-4 και αν χρειαστεί αναβάθμιση να γίνει σε μεγαλύτερο πακέτο VPS ή σε dedicated..

Τι λέτε?

Δημοσ.

Για Gator Host τι λέτε? Έχει πολλές επιλογές ώστε αν χρειαστεί να γίνει upgrade να είναι πιο εύκολο σε σχέση με άλλες εταιρίες που έχουν λιγότερες επιλογές πακέτων...

Ίσως να ήταν καλό να πάμε σε VPS level 3-4 και αν χρειαστεί αναβάθμιση να γίνει σε μεγαλύτερο πακέτο VPS ή σε dedicated..

Τι λέτε?

Εγώ έχω το μπλογκ μου σε host gator.

Λόγο του ότι είναι στην Αμερική οι servers πολλές φορές κάνουν συντήρηση 12-14:00 Ελληνική ώρα...

Φυσικά δεν έχω το δικό σου traffic και είμαι σε shared host. Ίσως αν είσαι σε dedicated server να το αντιμετωπίζουν αλλιώς. Θα πρέπει να του ρωτήσεις όμως γιατί σε site με το 300Κ traffic είναι σοβαρό το να είναι πεσμένο τις μεσημεριανές ώρες!

Δημοσ.

Για να μην μπλέξεις με τη διαχείριση ενός VPS ή dedicated προτείνω για αρχή να πάρεις κάποιο πακέτο semi-dedicated (ίδιο με το shared hosting αλλά ο webhost βάζει λίγα accounts σε ένα server).

Δημοσ.

update:

Τώρα οι επισκέπτες βλέπουν την κεντρική και 1-2 το πολύ υποσελίδες (τρέχοντα άρθρα) & καμιά φορά ποστάρουν και comment. Στο νέο site τα σχόλια θα είναι Facebook. Επίσης υποθέτουμε & φιλοδοξούμε ότι με τον νέο σχεδιασμό θα υπάρχουν περισσότερες προβολές σελίδων/επισκέπτη.

Το νέο website που θα είναι Drupal που έχει επιλογές javascript και css aggregation.

Τώρα η φιλοξενία γίνεται στο ίδιο το wordpress, όπως γενικά με τα blogs τύπου wordpress.com (και όχι .org). Το wordpress.com δεν δείχνει λεπτομερή stats και δεν επιτρέπει και analytics. Δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό στο https://www.quantcast.com που θα βοηθήσει ίσως για πιο λεπτομερή stats.

Μπορείτε να μου προτείνετε συγκεκριμένες εταιρίες/πακέτα φιλοξενίας με τα υπάρχοντα στοιχεία? Από που θα ξεκινούσατε εσείς;

Δημοσ.

δεν έχω προσωπική εμπειρία από cretaforce αλλά σε ένα άλλο forum είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια για τα semi-dedicated που έχουν

Δημοσ.

Κι εγώ με αυτά που έχω ακούσει το κόβω για semi-dedicated και αν χρειάζεται το βλέπουμε για αναβάθμιση.

Τι λέτε σχετικά με αυτό? Προτεινόμενες οικονομικές & αξιόπιστες λύσεις (ξέρω αυτά τα 2 πολλές φορές δεν πάνε μαζί!) ???

Δημοσ.

Καλησπέρα - το έχουμε λάβει. Μαζεύουμε προσφορές και θα αποφασίσουμε τη Δευτέρα, οπότε όποιος επιθυμεί να δώσει προσφορά μπορεί να στείλει pm.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...