Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τι ειναι pc plus πειτε με σασ παρακαλω

ευχαριστω

psn plus λέγεται. Είναι η επι πληρωμή online υπηρεσία στο playstation :)

Η οποια ομως δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο....ημουν Plus για ενα χρονο (τον πρωτο χρονο λειτουργιας του), δε νομιζω οτι προσφερει κατι παραπανω εκτος ισως απο καποιες (καλες μερικες φορες) εκπτωσεις σε καποια παιχνιδια.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οποια ομως δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο....ημουν Plus για ενα χρονο (τον πρωτο χρονο λειτουργιας του), δε νομιζω οτι προσφερει κατι παραπανω εκτος ισως απο καποιες (καλες μερικες φορες) εκπτωσεις σε καποια παιχνιδια.

Μη ξεχνάς το cloud saving και κάποια exclusives, freebies και trials. (για εμενα αξιζει)

Naruto μολις σου ερχονται αυτες οι σκεψεις στο μυαλο θα γραφεις σε ενα τετραδιο 100 φορες ps vita :D :D

Δημοσ.

Κοιτα, προσωπικα το cloud δεν με συγκινει, απο εκει και περα τα freebies τις περισσοτερες φορες ειναι κατι ξεχασμενα παιχνιδια Γ' διαλογης και τιποτα παραπανω, το μονο που αξιζε ηταν οσοι "γραφτηκαμε" την πρωτη φορα που εδινε το LBP σαν δωρο, ομως, για τουλαχιστον ενα χρονο που ημουν Plus member δεν ειδα καποια αξιολογη προσφορα (εκτος και εαν το να παιξεις ενα ντεμο 1 εβδομαδα νωριτερα ειναι αξιο αναφορας...). Τωρα πχ παλι βλεπω κατι σχετικα καλες προσφορες οχι ομως ικανες, δεδομενου και της οικονομικης κρισης, να με "πεισουν" να ξαναγινω Plus.

Δημοσ.

το shift 2 unleashed δεν ειναι αξιολογη προσφορα? (το είχε δωρεαν) για τα freebies συμφωνω με αυτο που λες

Δημοσ.

EΝα απο αυτα για τα οποια γραφω οτι αξιζει (?) να γινεις plus, ομως σκεψου απο την αλλη, ποσοι δεν το εχουν αγορασει οταν πρωτοβγηκε το shift2?

Δημοσ.

Μου φτάνει που δεν το είχα αγοράσει εγώ! :P

Τώρα που η sony βλέπει πως μειώνονται οι ps plus users θα βάλει και άλλες αξιόλογες προσφορές.

Δημοσ.

Μη ξεχνάς το cloud saving και κάποια exclusives, freebies και trials. (για εμενα αξιζει)

Naruto μολις σου ερχονται αυτες οι σκεψεις στο μυαλο θα γραφεις σε ενα τετραδιο 100 φορες ps vita :D :D

Ναι αλλά το vita ρε συ ακριβό είναι οπότε δεν μπορώ να το γράψω αυτό :P. Και δεν νομίζω πως αξίζει να δώσω 200+ ευρώ για μία κονσόλα που δεν θα την παίζω όταν είμαι σπίτι (λόγω ps3 και pc). Για διακοπές ή στο εξοχικό είναι ότι πρέπει πάντως. :rolleyes:

Δημοσ.

Ακριβως για το δευτερο λογο στο λεω. Για εμενα καλυτερα να κανεις αναβαθμιση στο ps3 που εχεις τωρα μετα απο 1 χρονο που θα εχεις παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια και να αρχισεις το online.

Δημοσ.

Ακριβως για το δευτερο λογο στο λεω. Για εμενα καλυτερα να κανεις αναβαθμιση στο ps3 που εχεις τωρα μετα απο 1 χρονο που θα εχεις παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια και να αρχισεις το online.

οντως, καλυτερα να παει σε ενα 2ο PS3 για να το εχει για online gaming παρα να παει σε PS Vita, εγω το εχω κοντα μιαμιση εβδομαδα και δεν το ανοιγω καθε μερα.αν εισαι σπιτι και εχεις ενα καλο pc και ps3 με τιποτα δεν παιζεις με το vita 9μονο για να το ξεσκονισεις).

το καλο που εχει το βιτα ειναι οτι θα το εχεις μαζι σε διακοπες και σε κανα ταξιδακι. :-D

Δημοσ.

Ναι αλλά στο μέλλον μπορεί να θέλω να ξαναπαίξω gow3 για παράδειγμα. Δεν λέει να πάω να το ξαναγοράσω (αν υπάρχει τότε). Κάτσε να ρθει το καλοκαιράκι και βλέπουμε :)

Δημοσ.

Και εγώ μόνο για το 2ο λόγο το λέω.Αν μπορεί οικονομικά να αγοράσει 2ο ps3 εννοείται να το κάνει.

kj εχεις pm

Δημοσ.

οντως, καλυτερα να παει σε ενα 2ο PS3 για να το εχει για online gaming παρα να παει σε PS Vita, εγω το εχω κοντα μιαμιση εβδομαδα και δεν το ανοιγω καθε μερα.αν εισαι σπιτι και εχεις ενα καλο pc και ps3 με τιποτα δεν παιζεις με το vita 9μονο για να το ξεσκονισεις).

το καλο που εχει το βιτα ειναι οτι θα το εχεις μαζι σε διακοπες και σε κανα ταξιδακι. :-D

Ναι αυτό είπα και εγώ. Το vita είναι για διακοπές και στο εξοχικό κυρίως. Μέσα στο σπίτι μόνο αν δεν έχεις να παίξεις στο ps3 ή στο pc. Και αυτό λίγο δύσκολο για μένα γιατί έχω μπόλικο πράμα μπροστά μου. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...