Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε:Ρ

για μενα δεν εχει θεμα,απλα ξερω οτι δεν θα αντεξει μια ζωη

εξαρτηματα pc γενικοτερα δεν βγαζουν πολλα χρονια(κυριως οι καρτες γραφικων)που τραβανε ζορια.Βεβαια την κονσολα την προσεχω οσο δεν παει.Ανα 6μηνο λυσιμο μεσα κ καθαρισμα,ξεσκονισμα κλπ

το καλοκαιρι ειτε στο μαρμαρινο πατωμα ειτε σε κλιματιστικο κοντα(κ σκεφτομαι να βγαλω και το καπακι απο πανω να τραβαει απ ευθειας αερα-με συνεπεια παραπανω σκονη βεβαια)

btw offtopic βγηκαμε :Ρ

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ρε:Ρ

για μενα δεν εχει θεμα,απλα ξερω οτι δεν θα αντεξει μια ζωη

εξαρτηματα pc γενικοτερα δεν βγαζουν πολλα χρονια(κυριως οι καρτες γραφικων)που τραβανε ζορια.Βεβαια την κονσολα την προσεχω οσο δεν παει.Ανα 6μηνο λυσιμο μεσα κ καθαρισμα,ξεσκονισμα κλπ

το καλοκαιρι ειτε στο μαρμαρινο πατωμα ειτε σε κλιματιστικο κοντα(κ σκεφτομαι να βγαλω και το καπακι απο πανω να τραβαει απ ευθειας αερα-με συνεπεια παραπανω σκονη βεβαια)

btw offtopic βγηκαμε :Ρ

το εχεις τερματισει το GT5?

εγω αποταν το πειρα απο τον αναδεχτο μου μια φορα το εχω παιξει, περιμενω να τελειωσω πρωτα το UC2 (μια μερα θελω να το ποιασω μιας και ειναι πολυ ενδοιαφερον στο chapter που ειμαι [18] και να το τελειωσω), μετα να τελειωσω και το GOW2 και μετα να ασχολειθω λιγο με το GT5 (για να μην χαλασω και αλλα λεφτα για καινουρια παιχνιδια :-D ).

Δημοσ.

εξαρτηματα pc γενικοτερα δεν βγαζουν πολλα χρονια(κυριως οι καρτες γραφικων)που τραβανε ζορια.

4 χρόνια και ακόμα τραβάει. ;)

Βεβαια την κονσολα την προσεχω οσο δεν παει.Ανα 6μηνο λυσιμο μεσα κ καθαρισμα,ξεσκονισμα κλπ

Μια φορά έκανα τον καθαρισμό της κονσόλας οταν την πήρα πριν 2 χρόνια περίπου.

Δεν την έχω ανοίξει, δεν την έχω ξεσκονήσει (εσωτερικά), στο ίδιο σημείο χειμώνα-καλοκαίρι, το καλοκαίρι έλιωνα με 35+ βαθμούς και δε νιώθει.

Πρόσεχε μην πάθει κάτι απο υπερπροστασία (μου έχει τύχει :).

Δημοσ.

Μην γρουσουζεύεις! Μπορεί να πάρω και εγώ ps3 με ofw αυτές τις μέρες. Μην μου βγει ξινό :P

Αναβαθμίζω και εγώ σε OFW 4.11 σήμερα και αγοράζω ps plus για 3 μήνες!

Λέτε να φτιάξουμε κανένα clan του style Greek FREE PSN GAMES CLAN? :P

Να ρωτήσω κάτι, μπορώ να φορτώσω τα παιχνίδια από το ps store σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (τα κατεβασμένα) ή μόνο στον εσωτερικό του ps3 fat?

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να το κάνω γιατί δεν μου χρειάστηκε αλλά λογικά θα έχουν κάποια ασφάλεια αφού δεν είναι σπασμένα. (θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω)

Δημοσ.

Παει αλλαξοπιστησε και ο κορταν. ω καιροι !!! ω ηθη !!!

Εχασε ο κοσμος τις αρχες του μεσα στον γενικοτερο βουρκο που βουτηχθηκε η κοινωνια μας !!!

Δημοσ.

Λέτε να φτιάξουμε κανένα clan του style Greek FREE PSN GAMES CLAN? :P

Να ρωτήσω κάτι, μπορώ να φορτώσω τα παιχνίδια από το ps store σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (τα κατεβασμένα) ή μόνο στον εσωτερικό του ps3 fat?

Επιλογή copy δεν υπάρχει.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να γίνει.Μπορείς με την μορφή backup να τα αποθηκεύεις (αλλά θα είναι όλα τα αρχεία).

Προσοχή, σήμερα κατάβασα το ac1 και ενω φαινόταν ότι καταίβενε το full κατέβηκε το trial δοκίμασα και με ένα άλλο, το prototype αλλά τίποτα 90% κλειδώθηκε!

Δημοσ.

το εχεις τερματισει το GT5?

εγω αποταν το πειρα απο τον αναδεχτο μου μια φορα το εχω παιξει, περιμενω να τελειωσω πρωτα το UC2 (μια μερα θελω να το ποιασω μιας και ειναι πολυ ενδοιαφερον στο chapter που ειμαι [18] και να το τελειωσω), μετα να τελειωσω και το GOW2 και μετα να ασχολειθω λιγο με το GT5 (για να μην χαλασω και αλλα λεφτα για καινουρια παιχνιδια :-D ).

93% ειμαι.

Μονο οι αγωνες αντοχης σε Α κ Β spec μου εχουν μεινει(κ δεν παιζει να τους κανω κιολας,τσαμπα ρευμα και κοπος)

Δημοσ.

ρε παιδια παλι τραιαλς ειναι τα παιχνιδια. το ειχα ανακαλυψει τυχαια αυτο το κολπο αλλα δεν πιανει.

ειχα πλας πριν λιγους μηνες και ειχα βαλει το ινφαιμους2 να κατεβενει αλλα επιδει ηταν 15γιγα το ακυροσα.

πηγα στα κανονικα παιχνιδια "οχι στα τραιαλς" και γραφει 59.90ευρω και οτι ειναι αγορασμενο.

το παταω το κατεβαζω το κανω ινσταλ αλλα ειναι ακομα τραιαλ και σε μια ωρα εληξε. υπαρχει καποιος που μπορει να

επιβεβαιοσει οτι τα παιχνιδια μετα το ινσταλ και μετα τη ληξει του πλας παιζουν κανονικα φουλ? :unsure:

Δημοσ.

Τα παιχνίδια joker τα κατέβαζα αλλά δεν τα είχα κάνει install.Έτσι φαινόταν πως ήταν όλα οκ.Ήθελα να τα κάνω όλα μαζί install σε μία μέρα ενώ θα είχα κατεβάσει όσα ήθελα (μόνο ένα είχα κάνει από την αρχή για να είμαι σίγουρος και αφού έγινε το install το παράτησα και δεν πρόσεξα πως έχει το κίτρινο σημαδάκι δίπλα).Αυτό πάντως λειτουργούσε σίγουρα κάποιο διάστημα απλά τώρα (δεν ξέρω για πόσο καιρό) it got patched.Εσύ πότε το είχες δοκιμάσει;

Δημοσ.

Παει αλλαξοπιστησε και ο κορταν. ω καιροι !!! ω ηθη !!!

Εχασε ο κοσμος τις αρχες του μεσα στον γενικοτερο βουρκο που βουτηχθηκε η κοινωνια μας !!!

ο cortan στρέφεται προς το ps3 :shock:

ilia εσύ τα έχεις δοκιμάσει αυτά που κατέβασες και είναι full?

Δημοσ.

κοιτα το προηγουμενο post

(τον cortan ελπιζω να τον προλλαβω και να μην κανει update αν καποιος εχει το τηλ του ή κατι τετοιο να του το πει αν γινεται :D ) δεν θελω τσαμπα να χασει το cfw

Δημοσ.

Τα παιχνίδια joker τα κατέβαζα αλλά δεν τα είχα κάνει install.Έτσι φαινόταν πως ήταν όλα οκ.Ήθελα να τα κάνω όλα μαζί install σε μία μέρα ενώ θα είχα κατεβάσει όσα ήθελα (μόνο ένα είχα κάνει από την αρχή για να είμαι σίγουρος και αφού έγινε το install το παράτησα και δεν πρόσεξα πως έχει το κίτρινο σημαδάκι δίπλα).Αυτό πάντως λειτουργούσε σίγουρα κάποιο διάστημα απλά τώρα (δεν ξέρω για πόσο καιρό) it got patched.Εσύ πότε το είχες δοκιμάσει;

πριν 3-4 μηνες κοντα στα χριστουγενα ηταν και παλι τραιαλ εγραφαν.

μαλον χρειαζετε να εισαι πλας συνεχεια για να μη ληγουν. δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.

Δημοσ.

κοιτα το προηγουμενο post

(τον cortan ελπιζω να τον προλλαβω και να μην κανει update αν καποιος εχει το τηλ του ή κατι τετοιο να του το πει αν γινεται :D ) δεν θελω τσαμπα να χασει το cfw

Δεν έχει cfw ο cortan. Απλά είχε καιρό να αναβαθμίσει σε 4.11 :rolleyes:

Δηλαδή πάει το glitch??? :shock:

Δημοσ.

Έτσι φαίνεται...

Ευτυχώς που δεν έχει cfw ουυυφφφφφφφ :D

Τώρα μένει μόνο ο kj να μην έχει αγοράσει την κάρτα :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...