naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το ModNationRacers είναι καλό;Αξίζει;Δεν το είχα ξαναακούσει. Κάτι μου λέει πως το ps3 μου δεν πρόκειται να κλείσει όλο το βράδυ... Δεν ξέρω αλλά πλάκα θα έχει... Γιατί γράφεις σε spoilers?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αυτά που γράφω σε spoilers είναι spoilers για αυτό τα γράφω σε spoilers. Με καταστρέφεις 19GB το ModNation Racers :D Να δου που θα χωρέσουν όλα σε 320GB...
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αυτά που γράφω σε spoilers είναι spoilers για αυτό τα γράφω σε spoilers. Με καταστρέφεις 19GB το ModNation Racers :D Να δου που θα χωρέσουν όλα σε 320GB... 19GB??? Αυτό δεν βγήκε και για ps vita? γιατί αυτά είναι spoilers?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Γιατί είναι άσχετα με το θέμα Ναι και για ps vita βγήκε αλλά μπορεί να είναι κάποια ας πούμε πιο light έκδοση.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Γιατί είναι άσχετα με το θέμα Ναι και για ps vita βγήκε αλλά μπορεί να είναι κάποια ας πούμε πιο light έκδοση. Α ώστε έτσι. Θα ήθελα να έχει και άλλα πάντως...
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν λες για τα fgt είναι μια χαρά αφού ανανεώνονται, αν πάλι λες για ps vita τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή το μηχάνημα δεν έχει βγει πάνω από 4 μήνες (αν δεν κάνω λάθος).
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν λες για τα fgt είναι μια χαρά αφού ανανεώνονται, αν πάλι λες ps vita τότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή το μηχάνημα δεν έχει βγει πάνω από 4 μήνες (αν δεν κάνω λάθος). Για τα fgt έλεγα. Αλλά τελικά ισχύει και για το vita
kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 μολις διαβασα ολα τα ποστ (προκανα), απο που μπορω να αγορασω ενα plus με 15Ε ετσι ωστε να μπορεσω κατευασω και εγω παιχνιδια? επεισης για ποσο καιρο θα ειναι ακομη?παιζει να ανανεωθει η λιστα δλδ να δουμε κανα Heavy rain κανα RDR κανα Fifa Street,GOW3,UC3 ή δεν παιζουν τετοιοι τιτλοι να βγουνε? επεισης το Full game trial τι ακριβως ειναι?κατευαζουμε ολοκληρο το παιχνιδι αλλα μονο για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα? EDIT:το ιδιο ισχυει και για παιχνιδια του PS Vita?αν ναι μπορω να το κανω με τον ιδιο λογαριασμο plus?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 kj πρεπει να εχεις Psn card βασικα πρεπει να εχεις λεφτα στον λογαριασμο σου(ειτε μεσω psn cards,ειτε μεσω πιστωτικης) κ μετα πληρωνεις τη συνδρομη απ το Psnetwork
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι το fgt ακριβώς αυτό είναι.Κατεβάζεις ένα παιχνίδι ολόκληρο για 1 μόνο ώρα.Για να αγοράσεις μία τρίμηνη πας στο ps store πάνω πάνω λέει ps plus και μετά σου βγάζει στα 2 πρώτα τετραγωνάκια την 3μηνη συνδρομή και αυτή που είναι για 1 χρόνο.Τώρα για το ποιά παιχνίδια θα βγουν εξαρτάται από τη sony.
kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 kj πρεπει να εχεις Psn card βασικα πρεπει να εχεις λεφτα στον λογαριασμο σου(ειτε μεσω psn cards,ειτε μεσω πιστωτικης) κ μετα πληρωνεις τη συνδρομη απ το Psnetwork δλδ για να αγορασω εναν 15Ε Plus πρεπει να εχω πληρωσει μια PSN Card τουλαχιστον 20Ε (που εχει το λιγοτερο) και απο εκει μετα αγοραζω τον Plus?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι το fgt ακριβώς αυτό είναι.Κατεβάζεις ένα παιχνίδι ολόκληρο για 1 μόνο ώρα.Για να αγοράσεις μία τρίμηνη πας στο ps store πάνω πάνω λέει ps plus και μετά σου βγάζει στα 2 πρώτα τετραγωνάκια την 3μηνη συνδρομή και αυτή που είναι για 1 χρόνο.Τώρα για το ποιά παιχνίδια θα βγουν εξαρτάται από τη sony. για 1 ωρα; wtf ρε βασικα τα fgt ουτε 20 λεπτα gameplay δεν εχουν.. δλδ για να αγορασω εναν 15Ε Plus πρεπει να εχω πληρωσει μια PSN Card τουλαχιστον 20Ε (που εχει το λιγοτερο) και απο εκει μετα αγοραζω τον Plus? ακριβως.
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 μολις διαβασα ολα τα ποστ (προκανα), απο που μπορω να αγορασω ενα plus με 15Ε ετσι ωστε να μπορεσω κατευασω και εγω παιχνιδια? επεισης για ποσο καιρο θα ειναι ακομη?παιζει να ανανεωθει η λιστα δλδ να δουμε κανα Heavy rain κανα RDR κανα Fifa Street,GOW3,UC3 ή δεν παιζουν τετοιοι τιτλοι να βγουνε? επεισης το Full game trial τι ακριβως ειναι?κατευαζουμε ολοκληρο το παιχνιδι αλλα μονο για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα? EDIT:το ιδιο ισχυει και για παιχνιδια του PS Vita?αν ναι μπορω να το κανω με τον ιδιο λογαριασμο plus? Ναι το fgt ακριβώς αυτό είναι.Κατεβάζεις ένα παιχνίδι ολόκληρο για 1 μόνο ώρα.Για να αγοράσεις μία τρίμηνη πας στο ps store πάνω πάνω λέει ps plus και μετά σου βγάζει στα 2 πρώτα τετραγωνάκια την 3μηνη συνδρομή και αυτή που είναι για 1 χρόνο.Τώρα για το ποιά παιχνίδια θα βγουν εξαρτάται από τη sony. Για ps vita δεν ξέρω τι γίνεται όπως είπα και στον naruto είναι πολύ πιθανό να ισχύει.Μπορεί και όχι. *sorry για το διπλό μήνυμα*
kjtzemis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι το fgt ακριβώς αυτό είναι.Κατεβάζεις ένα παιχνίδι ολόκληρο για 1 μόνο ώρα.Για να αγοράσεις μία τρίμηνη πας στο ps store πάνω πάνω λέει ps plus και μετά σου βγάζει στα 2 πρώτα τετραγωνάκια την 3μηνη συνδρομή και αυτή που είναι για 1 χρόνο.Τώρα για το ποιά παιχνίδια θα βγουν εξαρτάται από τη sony. και ποιος ο λογος να κατευασω τοσα παιχνιδια αν θα τα εχω μονο για 1 ωρα?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τι λέμε τόση ώρα...υπάρχει glitch και τα έχεις για πάντα!Το κανονικό παιχνίδι! για 1 ωρα; wtf ρε βασικα τα fgt ουτε 20 λεπτα gameplay δεν εχουν.. Ναι σωστά γιατί ξεκινούν κανονικά και όχι σαν τα demos που σε βάζουν κατευθείαν στη δράση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα