ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Όπως λέει ο τίτλος βρήκα (βασικά είδα) ένα glitch για το ps3 για όσους μόνο έχουν ps plus. 25-4-2012 ΔΟΥΛΕΥΕΙ 1000% ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ 1-2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΔΗ Αρχικά ανοίγετε το ps store.Πηγαίνετε εκεί που λέει ps plus και μετά full game trials.Διαλέγετε ένα παιχνίδι και το κατεβάζετε (πατάτε confirm και όλα τα σχετικά).Πατάτε download in backround και περιμένετε να το προετοιμάσει.Όταν τελειώσει (όχι το download αλλά το ...προετοίμασμα ) βγαίνετε από το ps store πατώντας ΜΟΝΟ κύκλο.Μετά πηγαίνετε εκεί που λέει download managment και ακυρώνετε (cancel) το download του εκάστοτε full game trial παιχνιδιού που επιλέξατε.Τέλος ξαναπηγαίνετε στο ps store και βρίσκετε το κανονικό παιχνίδι που είχατε επιλέξει και όχι το full game trial.Όταν το βρείτε θα σας λέει ότι η αγορά έχει ήδη γίνει και θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ!!! enjoy! ΑΚΥΡΟ!Τελικά δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή Επεξ/σία 24 Απριλίου 2012 από ilias_97
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Όπως λέει ο τίτλος βρήκα (βασικά είδα) ένα glitch για το ps3 για όσους μόνο έχουν ps plus. 25-4-2012 ΔΟΥΛΕΥΕΙ 1000% ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ 1-2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΔΗ Αρχικά ανοίγετε το ps store.Πηγαίνετε εκεί που λέει ps plus και μετά full game trials.Διαλέγετε ένα παιχνίδι και το κατεβάζετε (πατάτε confirm και όλα τα σχετικά).Πατάτε download in backround και περιμένετε να το προετοιμάσει.Όταν τελειώσει (όχι το download αλλά το ...προετοίμασμα ) βγαίνετε από το ps store πατώντας ΜΟΝΟ κύκλο.Μετά πηγαίνετε εκεί που λέει download managment και ακυρώνετε (cancel) το download του εκάστοτε full game trial παιχνιδιού που επιλέξατε.Τέλος ξαναπηγαίνετε στο ps store και βρίσκετε το κανονικό παιχνίδι που είχατε επιλέξει και όχι το full game trial.Όταν το βρείτε θα σας λέει ότι η αγορά έχει ήδη γίνει και θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ!!! enjoy! Ουάου nice glitch! Μόνος σου το βρήκες?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Όχι (αφού λέω ότι το είδα).Να είναι καλά το youtube Άντε κάνε αναβάθμιση πήγαινε σε ofw και θα έχεις πειρατικά παιχνίδια κατευθείαν από την sony και multiplayer
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Όπως λέει ο τίτλος βρήκα (βασικά είδα) ένα glitch για το ps3 για όσους μόνο έχουν ps plus. 25-4-2012 ΔΟΥΛΕΥΕΙ 1000% ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ 1-2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΔΗ Αρχικά ανοίγετε το ps store.Πηγαίνετε εκεί που λέει ps plus και μετά full game trials.Διαλέγετε ένα παιχνίδι και το κατεβάζετε (πατάτε confirm και όλα τα σχετικά).Πατάτε download in backround και περιμένετε να το προετοιμάσει.Όταν τελειώσει (όχι το download αλλά το ...προετοίμασμα ) βγαίνετε από το ps store πατώντας ΜΟΝΟ κύκλο.Μετά πηγαίνετε εκεί που λέει download managment και ακυρώνετε (cancel) το download του εκάστοτε full game trial παιχνιδιού που επιλέξατε.Τέλος ξαναπηγαίνετε στο ps store και βρίσκετε το κανονικό παιχνίδι που είχατε επιλέξει και όχι το full game trial.Όταν το βρείτε θα σας λέει ότι η αγορά έχει ήδη γίνει και θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ!!! enjoy! και να σκεφτεις οτι πριν 1 εβδομαδα εμεινα με 5 ευρω που κατεβασα το i'm alive (ρε γμτ πολυ γρηγορα φευγουν τα λεφτα-ποτε ηταν που του εβαλα μια 50αρα)
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 και να σκεφτεις οτι πριν 1 εβδομαδα εμεινα με 5 ευρω που κατεβασα το i'm alive (ρε γμτ πολυ γρηγορα φευγουν τα λεφτα-ποτε ηταν που του εβαλα μια 50αρα) Έχεις ps plus? Αν ναι τότε...ξεκίνα! (εγώ ρε γαμότο έχω είδη κατεβάσει σε full game trial το resident evil 5 gold edition...κρίμα θα το έπαιρνα free τώρα δεν γίνεται)
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Όχι (αφού λέω ότι το είδα).Να είναι καλά το youtube Άντε κάνε αναβάθμιση πήγαινε σε ofw και θα έχεις πειρατικά παιχνίδια κατευθείαν από την sony και multiplayer Όχι φίλε μου δεν θα το ρισκάρω. Μπορεί να πάω ofw αλλά να μην προλάβω να κατεβάσω αρκετά παιχνίδια. Έτσι και αλλιώς στο psn βρίσκεις λιγότερα από ότι στο internet . Ισχύει και για ps vita αυτό?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Όχι φίλε μου δεν θα το ρισκάρω. Μπορεί να πάω ofw αλλά να μην προλάβω να κατεβάσω αρκετά παιχνίδια. Έτσι και αλλιώς στο psn βρίσκεις λιγότερα από ότι στο internet . Ισχύει και για ps vita αυτό? Σωστά το μόνο αρνητικό είναι η ποικιλία. Αν το ps vita έχει full game trials πολύ πιθανόν να ισχύει και εκεί, δεν είμαι σίγουρος όμως.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σωστά το μόνο αρνητικό είναι η ποικιλία. Αν το ps vita έχει full game trials πολύ πιθανόν να ισχύει και εκεί, δεν είμαι σίγουρος όμως. Ακόμα ένα αρνητικό είναι ότι πρέπει να έχεις και psn plus . Αλλά πάλι πολύ καλό glitch!
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ακόμα ένα αρνητικό είναι ότι πρέπει να έχεις και psn plus . Αλλά πάλι πολύ καλό glitch! Μόνο 50€ το χρόνο χρειάζονται όμως και μέχρι στιγμής έχω γλιτώσει 60
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μόνο 50€ το χρόνο χρειάζονται όμως και μέχρι στιγμής έχω γλιτώσει 60 Πιο φθηνά πακέτα για αγορά psn plus έχει? Τι θα γίνει όμως άμα σε πιάσει η sony και ρίξει κάνα ban?
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι υπάρχει και με 16€ (περίπου δεν θυμάμαι ακριβώς) για 3 μήνες αυτό εχω εγώ (αλλά μόλις τελειώσει πάω για ετήσια συνδρομή).Δεν πιστεύω να γίνει αυτό που λες γιατί δεν φαίνεται καν ότι έγινε κάποια παρανομία.Δηλαδή είναι σα να κατεβάζεις το παιχνίδι (κανονικά και να πληρώνεις) και μετά να ακυρώνεις το download και μετά να το ξανακατεβάζεις.Βέβαι αν το κάνουν αυτό πολλά άτομα θα φανεί σε οικονομικούς προυπολογισμούς και τέτοια.Σε κάθε περίπτωση είναι ρίσκο
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι υπάρχει και με 16€ (περίπου δεν θυμάμαι ακριβώς) για 3 μήνες αυτό εχω εγώ (αλλά μόλις τελειώσει πάω για ετήσια συνδρομή).Δεν πιστεύω να γίνει αυτό που λες γιατί δεν φαίνεται καν ότι έγινε κάποια παρανομία.Δηλαδή είναι σα να κατεβάζεις το παιχνίδι (κανονικά και να πληρώνεις) και μετά να ακυρώνεις το download και μετά να το ξανακατεβάζεις.Βέβαι αν το κάνουν αυτό πολλά άτομα θα φανεί σε οικονομικούς προυπολογισμούς και τέτοια.Σε κάθε περίπτωση είναι ρίσκο Από την άλλη να μου πεις είναι λάθος της Sony που άφησε να διαρρεύσει τέτοιο glitch...
ilias_97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Από την άλλη να μου πεις είναι λάθος της Sony που άφησε να διαρρεύσει τέτοιο glitch... Και από ότι βλέπω υπάρχει για 6-7 μήνες με αρκετά άτομα να το χρησιμοποιούν και η sony τίποτα!
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Και από ότι βλέπω υπάρχει για 6-7 μήνες με αρκετά άτομα να το χρησιμοποιούν και η sony τίποτα! Είδα και εγώ το βίντεο που έλεγες. Όντως είναι παλιό. Α ρε Sony η χαζομάρα σου κάνει και καλά ώρες ώρες
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Έχεις ps plus? Αν ναι τότε...ξεκίνα! (εγώ ρε γαμότο έχω είδη κατεβάσει σε full game trial το resident evil 5 gold edition...κρίμα θα το έπαιρνα free τώρα δεν γίνεται) οχι δεν εχω plus..εγω μονο για κανενα bf3 το ηθελα αλλα νομιζω οτι δεν εχει trial για το συγκεκριμενο,δεν με απασχολει καποιο αλλο παιχνιδι περα του gt5(ΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα