chaos686 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα:πήγα να κάνω format το pc ενός φίλου και με την ευκαιρία έιπαμε να το λύσουμε πρώτα για να το ξεσκονίσουμε.Αφού τελειώσαμε και το ξαναστήσαμε είδαμε ότι ενώ παιρνει ρέυμα κανονικά δεν ποστάρει και η οθόνη δείχνει σαν να μην είναι πουθενά συνδεδεμένη. Αφού δοκίμασα τα πάντα(άλλο τροφοδοτικό,άλλη κάρτα γραφικών,άλλες μνήμες,άλλη cpu...),τα έβαλα τελικά σε άλλη μητρική και δούλεψε κανονικά. Οπότε είναι θέμα μητρικής.Μπορώ να κάνω κάτι για να τη σώσω ή είναι για πέταμα; Το ρωτάω γιατί κατα τ'άλλα παίρνει κανονικά ρευμα,(τα fan γυρνάνε,τα led ανάβουν). Έβγαλα και τη μπαταρία της για ένα ολόκληρο βράδυ και πάλι τίποτα..
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δοκιμασες να κανεις ενα ρεσετ στο bios?εαν ναι σαν τελευταια λυση σου προτεινω να στησεις το συστημα εξω απο το κουτι και να δεις τι γινετε. (βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες μια αφου καθαρισεις τις επαφες αυτων με οινοπνευμα και φυσιξεις και μεσα στα slots της μητρικης).
chaos686 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Reset στο bios δεν γίνεται με το βγάλσιμο της μπαταρίας;Υπάρχει άλλος τρόπος από τη στιγμή που δεν ποστάρει; Έξω από το κουτί τι εννοείς;Δεν το έχω κάνει ποτέ..Δεν θα πρέπει να το συνδέσω με το power button του κουτιού; Πάντως έχω δοκιμάσει τις μνήμες μία μία και σε όλα τα slots και επίσης έχω βάλει τη μητρικη σε άλλο κουτί,και τα δυο χωρίς αποτέλεσμα..Μάλλον πάμε για καινούρια μητρική ε;;
alex89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δοκίμασε να δουλέψεις τη μητρική έξω από το κουτί
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Φύσηξε καλά το Pci της κάρτας γραφικών. βγαλτή και βαλτην 2-3 φορές και μην την βιδώσεις στο σασί καντο 1-2 φορές και πες μας αν άλλαξε κάτι.
chris.inthenet Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 (βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες μια αφου καθαρισεις τις επαφες αυτων με οινοπνευμα και φυσιξεις και μεσα στα slots της μητρικης). και εγω που νομιζα πως ενα απλο τριψιμο με χαρτοπετσετα αρκει, καλο, θα το δοκιμασω πριν πεταξω μια που εχω 2gb βγαλε και ξαναβαλε τον cpu απο το socket, μου εχει τυχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα