mtzs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 οπως σου ειπε και ο κορταν και σου ανεφερα σε προηγουμενο ποστ πρεπει να αλλαξεις παστα. Τα αλλα ολα ειναι ημιμετρα. Επαναλαμβανω θα πας για YLOD αν δεν αλλαξεις παστα Η arktic silver 5 ειναι η καλυτερη http://www.skroutz.g...arctic+silver+5
ilias_97 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πληροφοριακά και μόνο αφού είδη το άνοιξες κα το καθάρισες υπάρχει ένα mode στο ps3 που λέγεται fan test (κάποιοι το λένε self cleaning).Ενώ δεν είναι στην πρίζα πατάς το κουμπί που βγάζεις τα cd συνεχόμενα μετά το βάζεις στην πρίζα και συνεχίζεις να το πατάς σε κάποια στιγμή θα αρχίσει να κάνει έναν ήχο (τότε αφήνεις το κουμπί) και θα αρχίζει να καθαρίζει από μόνο του (για την ακρίβεια ο ανεμιστήρας διώχνει τη σκόνη).Η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από δύο λεπτά και είναι ιδανική για κάποιους που θέλουν να το καθαρίσουν αλλά είναι ακόμα στην εγγύηση.Κάποιοι λένε πως είναι ριψοκίνδυνο αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έκανε και έπαθε κάτι.
jay_D Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Του εκανα κ self cleaning κ το ανοιξα κιολας! Τωρα το σκεφτομαι να αλλαξω ανεμιστηρα! Τωρα για την παστα ακομα δεν το εχω ψαξει να δω τι πρεπει να κανω! Παντως γενικως μετα τον καθαρισμο ειναι πολυ πιο αθορυβο απο πριν! Sent from my iPhone using Insomnia
kjtzemis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Του εκανα κ self cleaning κ το ανοιξα κιολας! Τωρα το σκεφτομαι να αλλαξω ανεμιστηρα! Τωρα για την παστα ακομα δεν το εχω ψαξει να δω τι πρεπει να κανω! Παντως γενικως μετα τον καθαρισμο ειναι πολυ πιο αθορυβο απο πριν! Sent from my iPhone using Insomnia καλυτερα να βαλεις ως πρωταρχικο σου στοχο την παστα και ασε τα υπολοιπα, εγω θα σου ελεγα μεχρι να αγορασεις την συγκεκριμενη παστα που σου ειπε παραπανω ο mtzs μην ξανανοιξεις την κονσολα για να παιξεις μην παθεις καμια ζημια, ή αν δεν κρατιεσε και θες οπωςδηποτε gaming μην την κρατας πανω απο 1 ωρα ανοιχτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα