jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους!! Εχω ενα ps3 fat και γενικώς όταν το έχω ανοιχτώ για πάνω απο μισή ώρα / 20 λεπτά αρχίζουν τα ανεμιστηράκια του και κάνουν πολύ θόρυβο και αρχίζει κ βγάζει πολύ ζέστη!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ελαττώσω?????? Να του πάρω για παράδειγμα κάποια βάση η κάτι ανάλογο???
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 καταρχην ανοιγμα και καθαρισμα απο σκονες ειναι το πρωτο που πρεπει να κανεις αν δεν το εχεις κανει ηδη.Ενδεχομενως να χρειαστει και αλλαγη σε θερμοαγωγιμες κολλες!
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Θέλω να το ανοίξω απλά φοβάμαι μην το χαλάσω γιατί είδα οτι είναι μια Α διαδικασία στο youtube! Εκτός αυτού δεν υπάρχει κάτι εξωτερικό να του βάλω ώστε να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 φιλε μου πραγματικα,αν εχει μπουκωσει μεσα απο σκονες πιστεψε με δεν θα το βοηθησεις καθολου... παλιοτερα πουλουσαν κατι ανεμιστηρες που εμπαναν στη usb και εδιναν αερα στη δεξια μερια της κονσολας.δεν ξερω αν το πουλανε ακομα και που. Αν δεις καποιον οδηγο και το ακολουθησεις βημα βημα δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι,απλα να βεβαιωθεις για αυτο που κανεις καθως και για το ποια βιδα παει που(εχει και πολλες το ατιμο το fat)
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ok! Θα το ανοιξω γιατι το εχω και κοντα 4 χρονια οποτε θα εχει πιασει μακα μεσα!!! Οσο για τους ανεμιστηρες που ειπες στο ebay αποσο θυμαμαι ειχα δει καποιους! Τζίφος!!!!! Εβαλα οτι κατσαβίδι είχα (καμια 20ρια διαφορετικές μυτες) και κανενα δεν κάνει! Ξέρεις πως λέγεται το κατσαβίδι που θέλει για να ανοίξει η καταραμένη η βίδα???
tsakonas Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 πριν το ανοίξεις δοκίμασε και το fan test, πετάει αρκετή σκόνη έξω. http://www.joystiq.com/2008/04/12/clean-your-ps3-fan-with-quick-n-easy-test/
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ΟΚ! Βρήκα κ τι κατσαβίδι θέλει!! Θα δοκιμάσω και το fan test, δεν ήξερα οτι υπήρχε κάτι τέτοιο, thanks!!!
mtzs Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 πρεπει να παρεις κατσαβιδια torx Αν σου κανει θορυβο και βγαζει στην αρχη κρυο και μετα ζεστο αερα αυτο σημαινει οτι θα φας YLOD οπου ναναι. Η λυση ειναι μια: θελει ανοιγμα φιλε και οχι μονο καθαρισμα αλλα και αλλαγη της θερμοαγωγιμης παστας των cpu + gpu ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ H αλλαγη παστας ειναι το πιο βασικο μερος της ολης διαδικασιας. για παστα να παρεις την silver της akasa
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δυστιχως δεν ξερω καθολου πως να αλλαξω παστα κλπ κλπ! Παντως δεν ειναι τωρινη η κατασταση το κανει πολυ καιρο ολο αυτο! Sent from my iPhone using Insomnia
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μολις το καθαρισα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα!! Μεχρι να ζεσταθει ειναι αθορυβο κ οταν ανεβαζει θερμοκρασια ακουγεται λιγο! Ειναι λες κ πηρα καινουριο! Ευχαριστω για τις συμβουλες σας! Θελω βεβαια να του παρω κ κατι για τη ζεστη αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα Sent from my iPhone using Insomnia
Hania13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 μπορει να μου πει καποιος μια καλη και φθηνη θερμοαγωγιμη παστα για να βαλω στο ps3? αυτη που ανεφερε ο φιλος παραπανω δεν τη βρηκα
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μολις το καθαρισα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα!! Μεχρι να ζεσταθει ειναι αθορυβο κ οταν ανεβαζει θερμοκρασια ακουγεται λιγο! Ειναι λες κ πηρα καινουριο! Ευχαριστω για τις συμβουλες σας! Θελω βεβαια να του παρω κ κατι για τη ζεστη αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα Sent from my iPhone using Insomnia μπουκωμενα ολα; καθαρισες και τα πτερυγια του ανεμιστηρα εσωτερικα;
jay_D Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι ναι ηταν ολα μες στην σκονη! Το ανοιξα ολο ολο! Οπου ειχε βιδα ανοιγα! Τωρα γενικως ειναι κομπλε! Δηλαδη Ακουγεται οταν ζεστενεται κ περιπου 60-70% λιγοτερο απο πριν! Βεβαια θελω να δω κ αυτο με την παστα τι παιζει !!! Sent from my iPhone using Insomnia
kjtzemis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 να προσεξεις τι παστα θα παρεις, μην πας και παρεις καμια φθηνιαρικη των 3Ε και δεν κανει τιποτα.ψαξε και βρες την παστα που σου ειπε ο mtzs ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει, στην αναγκη παρηγγειλε την και απο το πλαισιο αν δεν την βρισκεις αλλου.Καντο οσο πιο γρηγορα πριν παθεις YLOD και μετα μπλεκεσε με τα κολλητηρια και τις μλκιες. ααα οσον αφορα την πρωτη βιδα που ξεκουμπωνει το καπακι χρειαζετε κατσαβιδι Torx αλλα για να μην χρεωνεσε (αν δεν το εχεις κανει ειδη) υπαρχει μια πολυ ωραια συλλογη που την εβγαζε το ουϊσκι Grants ( ) με μικρα κατσαβιδακια (δεν ξερω αν το ειχες παρει), εγω ειχα κανα 2 τετοια (ιδιες συλλογες ειναι) και εποιασα ενα ισιο κατσαβιδι να χωραει στις εγκοπες της βιδας ισα ισα να ποιανει δλδ σε 2 σημεια και ετσι την ξεβιδωσα
cortaN@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους!! Εχω ενα ps3 fat και γενικώς όταν το έχω ανοιχτώ για πάνω απο μισή ώρα / 20 λεπτά αρχίζουν τα ανεμιστηράκια του και κάνουν πολύ θόρυβο και αρχίζει κ βγάζει πολύ ζέστη!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ελαττώσω?????? Να του πάρω για παράδειγμα κάποια βάση η κάτι ανάλογο??? Πας για τα παρακάτω. Άνοιγμα, καθάρισμα σκόνης, αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και ενδεχομένως (δεν είναι απαραίτητο) αλλαγή 15άρη ανεμιστήρα με 19άρη που έχει καλύτερο airflow και λιγότερο θόρυβο. Αν δεν προχωρήσεις σε αλλαγή πάστας και συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς, τότε ενδέχεται να σε αφήσει χρόνους σε..λίγο καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα