Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω παιδια! Εχω ενοικιαζομενα δωματια και ηθελα να μεγαλωσω την καλυψη του wifi ωστε να εχουν ολα τα δωματια... ετσι λοιπον αγορασα ενα acces piont της tp link.... εκανα το σεταρισμα ολο κανονικα αλλα μολις παω να βαλω κωδικο απο το modem (netgear dgn 2200) με αφινει να βαλω μονο wep και οχι wpa/2. Οταν βαζω wep δεν συνδεετε το A.P με το modem...οποτε τωρα αναγκαστικα δεν το εχω ανοιχτο το AP γιατι θα μπενουν ολοι μεσα.... Τι μπορω να κανω για να εχω κωδικο? Ευχαριστω

Δημοσ.

ναι σίγουρα.

WEP μονο, για wireless bridging προς το παρόν. δεν είναι καθόλου ασφαλές, να ελέγχεις τακτικά τα log files του router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να ελενχει αφου ειπε πως εχει ενοικιαζομενα που να ξερει ποιες mac να εχουν οι πελατες

Επεξ/σία από KABLAS
Δημοσ.

φιλε γιατι δεν κανεις το εξεις.

να συνδεονται ολοι στο wifi σου αλλα να ανοιγει στην κεντρικη σελιδα των δωματιων σου και να βαζουν εκει το username+pass για να εχουν προσβασει στον ιντερνετ.

Δημοσ.

Ουτοσι αλως δεν ειναι μονο οι πελατες που θα μπαινουν στο δικτυο.. ο καθενας θα μπορει να καθετε απο εξω και να μπαινει...Και ασε που ειναι λιγο βλακεια να ρωταω τον πελατη το mac adress του.... ασε που δεν θα το ξερουν κιολας μερικοι ... Θα με ενδιεφερε βεβαια να κανω αυτο που λεει ο PARASwrite. Πως μπορω να το κανω?

Δημοσ.

Θα με ενδιεφερε βεβαια να κανω αυτο που λεει ο PARASwrite. Πως μπορω να το κανω?

Πρεπει να στησεις radius server.

Νομιζω οτι κυκλοφορουν και καποια AP με ενσωματωμενο radius server (εχω την εντυπωση καποια ubuquitι το κανουν), αλλα ας το επιβεβαιωσει καποιος αλλος.

Δημοσ.

Φανταζομαι στην ρεσεψιον ειναι ο υπολογιστης μονιμα ανοιχτος.οππτε μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτον ως σερβερ.για καινουριο router ας πει καποιος αλλος για πιο σιγουρα,καθως εχω καποιες αμφιβολιες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...