paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 χαιρετο σας μαγκες..εχω μια καρτα γραφικων sapphire radeon 4870 512mb..πριν λιγες μερες εβαλα τα windows 7 64bit.εκανα εγκατασταση το προ και οταν παω να παιξω μου βγαζει μαυρη οθονη για 3 δευτερολεπτα το παιχνιδι και μετα επανεφερεται η κανονικη εικονα με αποτελεσμα να ανεβαζει την ταχυτητα του παιχνιδιου για 2-3 sec δλδ οσο εχασε στην μαυρη οθονη,για να το φερει στα ισια του..εχω κατεβασει το MSI AFTERBURN για να παιζω και να βλεπω και θερμοκρασιες.γενικα τα γραφικα τα εχω στο τερμα και η θερμοκρασιες ειναι στους 55-65..εχω ψαξει σε καποια φορυμ και γενικα εχω βρει καποιες λυσεις που προτεινουν μερικοι αλλα δεν βγαζω ακρη..μπορειτε να προτεινετε κατι,καποιοσ με το ιδιο προβλημα?ευχαριστω
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ποιους drivers εχεις και ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου? απο θερμοκρασιες εισαι καλα.
paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ποιους drivers εχεις και ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου? απο θερμοκρασιες εισαι καλα. ειχα τους 12.3 αναλυση οθονης στα παιχνιδια εχω δοκιμασε πολλες..και αρκετα μεγαλη και μεσαια αλλα και μικρη..το κανει παντου..αναλυση οθονης γενικα εχω 1400χ1050
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για αρχη βγαλε τους 12.3 γιατι δεν ειναι οι καλυτεροι για την 4870.εχουν παρατηρηθει ασταθειες σε καινουργιες καρτες οποτε ποσο μαλλον και με την 4870.δοκιμασε με τους 11.10 και προηγουμενους.
paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για αρχη βγαλε τους 12.3 γιατι δεν ειναι οι καλυτεροι για την 4870.εχουν παρατηρηθει ασταθειες σε καινουργιες καρτες οποτε ποσο μαλλον και με την 4870.δοκιμασε με τους 11.10 και προηγουμενους. πολυ καλυτερα..μου το εκανε μονο μια φορα αλλα ουτε μου εβγαλε το μηνυμα που μου εβγαζε κατω δεξια ουτε τπτ απλα κολλησε και ξαναξεκινησε,ενω πιο παλια 5-6 φορες μαυρη οθονη σε καθε αγωνα ,οι 8ερμοκρασια στους 60..αμα βαλω πιο παλιους driver λες να φτιαξει κιαλλο?
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δοκιμασε και πιο παλιους.βαλε τον 11.7 και δες.απλα να κανεις clean install καθε φορα.δηλαδη μπαινεις windows και σβηνεις απο το control πανελ τους παλιους και τον catalyst uninstall. Εχεις ηδη κατεβασει αυτο το προγραμματακι Driver Cleaner Pro v1.5 και ενω εχεις κανει την παραπανω διαδικασια,μπαινεις μετα με safe mode και το χρησιμοποιεις και σβηνεις μεσω αυτου του προγραμματος οτι ATI βρει το προγραμματακι.στην συνεχεια μπαινεις κανονικα windows και βαζεις τους drivers.
paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 μηπως υπαρχει προβλημα με το directx?μηπως να κατεβασω το τελευταιο?γιατι στην προσαφαιρεση προγραμματων δεν βλεπω πουθενα να γραφει directx
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Οχι μην τα πειραζεις αυτα.το πολυ πολυ βαλε του να ψαξει να κανει Update τα windows.
paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 με τους 11.10 που εβαλα οταν παιζω lineage 2 μου κρασαρει για 2 δευτερολεπτα και μετα μου βγαζει μπλε οθονη που γραφει κατι λογια και μετα κανει reboot..καμια ιδεα?
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ειτε δεν εχουν περαστει σωστα οι drivers ειτε εχει θεμα η καρτα γραφικων.κανε την διαδικασια οπυ σου εγραψα πιο πανω γιατι απο οτι καταλαβα,απλα εσβηνες και τους περνουσες απο πανω ε?
paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ειτε δεν εχουν περαστει σωστα οι drivers ειτε εχει θεμα η καρτα γραφικων.κανε την διαδικασια οπυ σου εγραψα πιο πανω γιατι απο οτι καταλαβα,απλα εσβηνες και τους περνουσες απο πανω ε? οχι κανονικα την εκανα με τους 11.10 που εβαλα..εχω το driver sweeper..θα βαλω και τους 11.7 τωρα να δω αν θα αλλαξει κατι.
paks Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 τζιφος και με τους 11.7 τα ιδια..απλα μου βγαζει αλλο χρωμα την οθονη..την κανει γκρι και θελει reboot..θα δοκιμασω και τους 11.8 αλλα δεν νομιζω..λετε να χαλασε η καρτα?κριμα δεν την χαρηκα καθολου και την ειχα αγορασει και ακριβα. τιποτα μαλλον ειμαι για καρτα..με τους 11.7 και 11.8 στο 2 λεπτο με πεταξε..θα δοκιμασω και καμια αλλη καρτα και θα σας ενημερωσω.
paks Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 οπως γραφω και πιο πανω..εχω δοκιμασει και λογικα ειναι χαλασμενη η καρτα...πως μπορω να σιγουρευτω ομως οτι ειναι χαλασμενη?επισης δοκιμασα 2 καρτεσ γραφικων..η μια ειναι παλια..ειναι ati radeon x600 256mb και δοκιμασα και αλλη μια την οποια δεν μπορουσα να καταλαβα τι μαρκα ηταν..γιατι μπηκα στο cpu-z και δεν μου εβγαζε κατι και το MSI afterburn δεν μου το ανοιγε καθολου..αν παρω καρτα μπορω να παρω οτιδηποτε η θα μου κανει νερα οπως με της 2 που προανεφερα
duffyduck Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 για να εισαι 100% σιγουρος οτι φταιει η καρτα, παρε ενα παλιο σκληρο δισκο, αποσυνδεσε αυτους που εχεις ηδη ωστε να μην γινει κανενα ατυχημα, και εγκατεστησε τα Windows σε αυτον τον παλιο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα