Nstam Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα μία DELL u2412M αλλά έχω ένα προβληματάκι. Θέλω να έχω τηλεόραση στο PC. Πως το είχα καταφέρει; Είχα πάρει έναν αποκωδικοποιητή και με HDMI (είχε HDMI και έξοδο ακουστικών η παλιά οθόνη) είχα τηλεόραση και ρίχνοντας το mJack στο Line in του PC είχα ήχο σε ακουστικά και ηχεία. Πλέον η DELL έχει DP. Τι ποιο λογικό; Αγόρασα ένα HDMI to DP Adaptor αλλά τζίφος! Δεν έχω εικόνα τίποτα. Σαν να μην υπάρχει η σύνδεση... Καμία σκέψη για το τι πάει στραβά; Ευχαριστώ!
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τα ανταπτοράκια αυτού του είδους ΔΕΝ λειτουργούν αμφίδρομα. Το πιο πιθανό είναι αυτό που αγόρασες να είναι DP to HDMI και γι'αυτό δεν έχεις εικόνα στην Dell σου από το δεκτάκι...
Nstam Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Με κάτι τέτοιο θα έκανα δουλειά: http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=54_60_1978&products_id=17831 Γιατί πάλι βλέπω πως λέει πως μετατρέπει το DP σε HDMI ενώ εγώ ουσιαστικά θέλω την έξοδο HDMI του αποκωδικοποιητή να την κάνω είσοδο σε DP για την DELL... Η απλά δεν γίνεται αυτό που θέλω να κάνω;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σε dell u2412m εχω τωρα και λειτουργει mpeg4 receiver με το εξης setup: DVI-D καλωδιο + adaptor DVI-D female to HDMI male. Ομως για να εχεις και ηχο πρεπει να κανεις μικροπατεντες. Ειτε καλωδιο rca σε mini jack το οποιο θα μπει line in στο pc (και θα πρεπει να δουλευει και το pc για να εχεις ηχο), ειτε rca σε rca εισοδος σε ενα τυπικο sub ενος 2.1/5.1 συστηματος για pc. O adaptor dp to hdmi που θα κανει τη δουλεια που θες ειναι πανακριβος, πανω των 100ευρω.
Nstam Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πολύ σωστός! Με τον ήχο θα δώσω RCA σε mJack στο PC γιατί μία το θέλω στο Headset μία στα ηχεία τον ήχο. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα