Lobo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα. εχω ενα σταθερο dvd player της phillips, και με εχει βολεψει να βλεπω εκει ταινιες αφου πρωτα ενσωματωσω τους υποτιτλους στο .avi αρχειο μου. Δοκιμασα να κανω το ιδιο και σε αρχεια .mkv και .mp4, αλλα αποδειχθηκε πως δεν μπορουσε να τα παιξει. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις, αν με την αναβαθμιση του πλειερ μεσω firmware θα μπορουσα ποτε να ενσωματωσω υποτιτλους σε αυτα τα αρχεια και να τα δω απο τον καναπε μου. Ή εστω αν αυτο μπορει να γινει για οποιοδηποτε σταθερο dvd player και οχι συγκεκριμενα για το δικο μου.
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν το Player γενικά παίζει mkv και mp4 τότε υπάρχει περίπτωση,αν όχι τότε το ξεχνάς να κάνεις κάτι με firmware,αυτό που μπορείς να κάνεις για οποιοδήποτε DVD είναι να μετατρέψεις ό,τι θέλεις σε DVD (με π.χ. το DvdFlick)χάνοντας χώρο (GB) αλλά και πολλές φορές ποιότητα,ιδίως στα mkv,αλλά θα είναι συμβατά με όλα τα DVD palyer.
Lobo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 The Elf τα συγαχρικια μου για τις γνωσεις σου. Δυστυχως ο πλειερ δεν παιζει τα ανωτερω αρχεια. Αν κανω την μετατροπη που λες, θα χασω σε ποιοτητα ηχου και εικονας; Α σορυ..Απαντησες..χανω σε ποιοτητα.. Οποτε καλυτερη λυση ειναι να βρω ενα αλλο DVD Player που να στηριζει τα εν λογω αρχεια..
deesnider Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Οποτε καλυτερη λυση ειναι να βρω ενα αλλο DVD Player που να στηριζει τα εν λογω αρχεια.. πάρω ένα media player και να ξεμπερδεύω με όλους τους τύπους αρχείων, χωρίς την παραμικρή απώλεια ποιότητας... fixed!!!
Lobo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Χαχαχαχαχαχα... Ο μονος που δε συμφωνει ειναι η τσεπουλα μου..
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Χαχαχαχαχαχα... Ο μονος που δε συμφωνει ειναι η τσεπουλα μου.. Αν είναι να τα δώσεις πάντως για DVD που να διαβάζει αυτούς τους τύπους καλύτερα να τα δώσεις για mediaplayer δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή,μην πω ότι ποιο εύκολα μπορείς να βρεις φθηνότερο mediaplayer.
deesnider Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεδομένου ότι δεν έχω ασχοληθεί με dvd players εδώ και πολύ καιρό, να ρωτήσω κάτι χωρίς τον κίνδυνο να με πλακώσετε στα γιαούρτια; Υπάρχουν dvd players που παίζουν mkv, είτε από τη usb, είτε γραμμένα σε δισκάκι χωρίς μετατροπή;
Lobo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Κατα τα λεγομενα του The Elf, πρεπει να υπαρχουν.
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλά μην το δένεις και κόμβο...απλά και να υπάρχουν θα δώσεις τα ίδια και περισσότερα λεφτά με mediaplayer οπότε άδικος κόπος.
Lobo1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Α, μαλιστα. τωρα τα τσερκαρα αυτα τα media player που λες. Παιζουν τα παντα, και υπαρχουν και σε πολυ καλες τιμες. DVD Players Τελος.
parsifal Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Lobo1, να ξέρεις πως πολλοί δέκτες για ψηφιακή τηλεόραση DVB-T (κανάλια Digea κλπ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως media players. Συνήθως όσα μοντέλα έχουν θύρα USB. Το ίδιο και κάποιες τηλεοράσεις με θύρα USB. Αν έχεις τέτοιον/τέτοια, για έλεγξέ το.
kostas_dr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πράγματι υπάρχουν πλεον πολλά και φθηνά media players που παίζουν τα πάντα. Τζάμπα χρόνος είναι να παιδεύεσαι με το dvd player.
Lobo1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Lobo1, να ξέρεις πως πολλοί δέκτες για ψηφιακή τηλεόραση DVB-T (κανάλια Digea κλπ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως media players. Συνήθως όσα μοντέλα έχουν θύρα USB. Το ίδιο και κάποιες τηλεοράσεις με θύρα USB. Αν έχεις τέτοιον/τέτοια, για έλεγξέ το. Τιποτε απο τα 2 δεν εχω. Τηλεοραση σταματησα να βλεπω εδω και χρονια, οποτε ουτε μου περασε απο το μυαλο ο αποκωδικοποιητης. Παντως ειχατε δικιο περι των media player. Ενας γνωστος μου βρηκε ενα σε τιμη των 60€, κι απ οτι ανεφερε ειναι οτι ακριβως χρειαζομαι. Σας ευχαριστω ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα