Xasta11 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας! Χρειάζομαι μια βοήθεια με κοστολόγηση συντήρησης ιστοσελίδας. Έχουν φτιάξει κάποια άτομα ένα site eshop, και επειδή δεν έχουν χρόνο μου είπαν να μπαίνω εγώ και να τους επεξεργάζομαι το site. Θέλουν απο μένα να σβήνω, να προσθέτω, ή να αλλάζω τα ήδη υπάρχοντα τηλέφωνα. Να βάζω χαρακτηριστικά, εικόνες κτλ. Δεν ξέρω όμως πως να το κοστολογήσω, πως να πληρώνομαι, μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Διότι πρέπει να τους πω ένα ποσό και πως και πότε θα μου το δίνουν.
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πόσα προϊόντα περίπου θα προσθέτεις / επεξεργάζεσαι / διαγράφεις;; Άλλο κάθε μέρα να ενημερώωεις 5 προϊόντα και άλλο 50.
x_maras Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι είναι άσχετο με το web design-development, αλλά παρόλα αυτά να στην Ολλανδία που είμαι το data entry πληρώνεται λίγο πάνω από τον βασικό, δηλαδή 8,5 - 10 ευρώ την ώρα μικτά (εξαρτάται και τι data). Δες ποιος είναι ο βασικός στην Ελλάδα ανά ώρα, υπολόγισε αν θα σου πληρώνουν τους φόρους η αν θα τους πληρώνεις εσύ. Υπολόγισε επίσης πόσα π.χ. προϊόντα μπορείς να κάνεις καταχώρηση ανά ώρα, πόσα αυτοί θέλουν να κάνουν, στο περίπου, ανά μήνα και βρες το μηνιάτικο. Τέλος αν νομίζεις ότι το ποσό είναι μεγάλο για τη συγκεκριμένη εταιρεία και δε θα το δώσει, κατέβασε το ελαφρά γιατί τέτοια περίοδο δεν είναι για να χάνεις ευκαιρίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα