naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Χθες κάθισα και το σκέφτηκα λίγο. Το είχα ψιλοκαταλάβει εδώ και καιρό αλλά λέω να ρωτήσω και εσάς για να σιγουρευτώ. Το PC το έχω τοποθετήσει από τότε που το πήρα κάτω από το γραφείο, στο αριστερό μέρος. Αυτό σημαίνει πως ότι τρύπες έχει για να παίρνει αέρα κολλάνε πάνω στο έπιπλο. Αυτό υπέθεσα πως οδηγεί σε αύξηση της θερμοκρασίας του υπολογιστή με αποτέλεσμα να κάνει και πάρα πολύ θόρυβο κυρίως όταν παίζω παιχνίδια και αργότερα να χαμηλώνει και η απόδοση. Όταν περιηγούμαι στο internet δεν ακούγεται πολύ θόρυβος. Ισχύουν όλα αυτά που υπέθεσα? Υπάρχει μήπως κανένα κουτί που να έχει τις τρύπες για να εξαερίζεται από την δεξιά μεριά? Το κουτί λίγο δύσκολο να το μετακινήσω στην δεξιά μεριά γιατί έχει γίνει τρύπα στο γραφείο για να περνάν τα καλώδια και αυτή βρίσκεται αριστερά. Άμα ανοίξω και άλλη δεξιά θα μαζευτούν πολλές τρύπες και δεν θα είναι αισθητικά ωραίο. Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας!
stm00192 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν το αντέχεις... http://www.skroutz.gr/s/91663/Silverstone-Raven-2.html αλλιως ξεκίνα διαδικασίες μετακίνησεις προς την αλλη μερια... αν και κανονικα δενθα επρεπε να εχεις ιδιαιτερο προβλημα αν δεν παρεμποδιζονται η μπροστινη εισαγωγη και η πισω εξαγωγή.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν το αντέχεις... http://www.skroutz.gr/s/91663/Silverstone-Raven-2.html αλλιως ξεκίνα διαδικασίες μετακίνησεις προς την αλλη μερια... αν και κανονικα δενθα επρεπε να εχεις ιδιαιτερο προβλημα αν δεν παρεμποδιζονται η μπροστινη εισαγωγη και η πισω εξαγωγή. Δυστυχώς δεν το αντέχω. Αυτός ο θόρυβος που σας λέω ακούγεται όταν παίζω games, δηλαδή ζορίζεται το σύστημα. Ίσως και να φταίει και το τροφοδοτικό. Θα δω τι μπορώ να κάνω από μετακινήσεις μιας και βολεύει πιο πολύ το pc να βρίσκεται στα δεξιά. Σε ευχαριστώ φίλε!
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δυστυχώς δεν το αντέχω. Αυτός ο θόρυβος που σας λέω ακούγεται όταν παίζω games, δηλαδή ζορίζεται το σύστημα. Ίσως και να φταίει και το τροφοδοτικό. Θα δω τι μπορώ να κάνω από μετακινήσεις μιας και βολεύει πιο πολύ το pc να βρίσκεται στα δεξιά. Σε ευχαριστώ φίλε! Μηπως η ρυθμιση για το fan της καρτας ειναι στο auto και αρχιζει να δουλευει στο full οταν παιζεις παχνιδια?
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ηλεκτρικό σκουπακι συν της άλλης δηλαδή.. κατά την γνώμη μου θέλει λίγο δραστικά μέτρα. Δηλαδή 15cm σήκωμα τουλάχιστον και αν κάνει κ θόρυβο τότε εξάλειψη αυτού με τα "κατάλληλα μέσα". Τότε ενδεχομένως οι αριστερές τρύπες να είναι και άχρηστες μιας και βγάζουν αρκετό βόμβο..
sobi1984 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=38069 εδω η λυση σου μην παρεισ νεο κουτι για να γλυτωσεισ θορυβο στα παιχνιδια!
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μηπως η ρυθμιση για το fan της καρτας ειναι στο auto και αρχιζει να δουλευει στο full οταν παιζεις παχνιδια? Δεν έχω προσέξει άμα ακούγεται το ανεμιστιράκι μόνο ή το τροφοδοτικό. Και τα 2 πάντως δεν είναι καλά. Ηλεκτρικό σκουπακι συν της άλλης δηλαδή.. κατά την γνώμη μου θέλει λίγο δραστικά μέτρα. Δηλαδή 15cm σήκωμα τουλάχιστον και αν κάνει κ θόρυβο τότε εξάλειψη αυτού με τα "κατάλληλα μέσα". Τότε ενδεχομένως οι αριστερές τρύπες να είναι και άχρηστες μιας και βγάζουν αρκετό βόμβο.. Θες να πεις να σηκώσω το κουτί 15 εκατοστά? τι θα αλλάξει έτσι? http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=38069 εδω η λυση σου μην παρεισ νεο κουτι για να γλυτωσεισ θορυβο στα παιχνιδια! Και τι θα κάνω με αυτό?
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν θα μαζεύει όλες τις σκόνες από το πάτωμα με αποτέλεσμα οι ανεμιστήρες να ψηχουν ψήκτρα κ όχι σκόνη.. Το έχεις ανοίξει να δεις αν είναι καθαρό ?
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν θα μαζεύει όλες τις σκόνες από το πάτωμα με αποτέλεσμα οι ανεμιστήρες να ψηχουν ψήκτρα κ όχι σκόνη.. Το έχεις ανοίξει να δεις αν είναι καθαρό ? Ναι το ανοίγω συχνά. Το πλαϊνό καπάκι που είναι κολλημένο στο έπιπλο είναι ξεβιδωμένο ώστε να το ανοίγω. Δεν είναι και πεντακάθαρο βέβαια αλλά εντάξει. Θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες. Σε ευχαριστώ!
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν θα μαζεύει όλες τις σκόνες από το πάτωμα με αποτέλεσμα οι ανεμιστήρες να ψηχουν ψήκτρα κ όχι σκόνη.. Το έχεις ανοίξει να δεις αν είναι καθαρό ? +1 Ανοιξε το κουτι να το καθαρισεις καλα.Και κοιταξε και αυτο που σου ειπα για το ανεμιστηρακι της καρτα γραφικων.Εγω εχω την gts 250 και το ανεμιστηρακι ειναι πολυ θορυβωδες οταν δουλευει στο φουλ.Ετσι οταν ανοιξα το κουτι να το καθαρισω καθαρισα και παρα πολυ καλα την καρτα και επιπλεον ρυθμισα να δουλευει max το fan στο 40%.Ολα κομπλε απλα να προσεξεις και τις θερμοκρασιες
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 +1 Ανοιξε το κουτι να το καθαρισεις καλα.Και κοιταξε και αυτο που σου ειπα για το ανεμιστηρακι της καρτα γραφικων.Εγω εχω την gts 250 και το ανεμιστηρακι ειναι πολυ θορυβωδες οταν δουλευει στο φουλ.Ετσι οταν ανοιξα το κουτι να το καθαρισω καθαρισα και παρα πολυ καλα την καρτα και επιπλεον ρυθμισα να δουλευει max το fan στο 40%.Ολα κομπλε απλα να προσεξεις και τις θερμοκρασιες Θα τα καθαρίσω μόλις βρω χρόνο αν είναι. Αλλά είπα και στο αρχικό post ότι ίσως ανεβάζει την θερμοκρασία που δεν εξαερίζεται από τα πλάγια. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Για παράδειγμα έπαιζα top spin 2 online. Μετά από κάνα μισάωρο-45λεπτο μπήκα resident evil 5 online. Το re5 ποτέ δεν μου κολλούσε. Μάλλον επειδή έπαιζα πρώτα top spin μετά κολλούσε το re5. Αλλά και πάλι μετά που έκανα μία επανακίνηση πάλι κολλούσε. Τι να πω δεν ξέρω θα με τρελάνει αυτό το pc.
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Θα τα καθαρίσω μόλις βρω χρόνο αν είναι. Αλλά είπα και στο αρχικό post ότι ίσως ανεβάζει την θερμοκρασία που δεν εξαερίζεται από τα πλάγια. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Πολύ απλά στίσε τον Η/Υ έξω από το έπιπλο για μια μέρα για να δεις αν έτσι θα έχει καλύτερες θερμοκρασίες(hwinfo) αν παραμένουν στα ίδια τότε θέλει καθάρισμα μέσα ή γενικά παίζει κάτι άλλο,αλλά δεν επηρεάζει η τρύπα.
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Θα τα καθαρίσω μόλις βρω χρόνο αν είναι. Αλλά είπα και στο αρχικό post ότι ίσως ανεβάζει την θερμοκρασία που δεν εξαερίζεται από τα πλάγια. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Για παράδειγμα έπαιζα top spin 2 online. Μετά από κάνα μισάωρο-45λεπτο μπήκα resident evil 5 online. Το re5 ποτέ δεν μου κολλούσε. Μάλλον επειδή έπαιζα πρώτα top spin μετά κολλούσε το re5. Αλλά και πάλι μετά που έκανα μία επανακίνηση πάλι κολλούσε. Τι να πω δεν ξέρω θα με τρελάνει αυτό το pc. Ναι το ειδα απλα επειδη μιλησες για φασαρια στα παιχνιδια το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν η gpu.Τωρα κατι αλλο.Ποιο κουτι εχεις?Εχεις καποιο ανεμιστηρακι στο πλαι?Αν οχι δεν μπορει να ειναι απο αυτο.Το να μην υπαρχει καλη ροη αερα ναι,ισως.Αλλα αν δεν εχεις στο πλαι κατι δεν νομιζω.Τωρα αν εχεις αυτο που μου περναει απο το μυαλο ειναι να το εχεις βαλει να βγαζει αερα,πραγμα που δεν θα γινεται λογω του χωρου που ΔΕΝ εχεις.Συνεπως μενει μεσα στο κουτι.
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ναι το ειδα απλα επειδη μιλησες για φασαρια στα παιχνιδια το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν η gpu.Τωρα κατι αλλο.Ποιο κουτι εχεις?Εχεις καποιο ανεμιστηρακι στο πλαι?Αν οχι δεν μπορει να ειναι απο αυτο.Το να μην υπαρχει καλη ροη αερα ναι,ισως.Αλλα αν δεν εχεις στο πλαι κατι δεν νομιζω.Τωρα αν εχεις αυτο που μου περναει απο το μυαλο ειναι να το εχεις βαλει να βγαζει αερα,πραγμα που δεν θα γινεται λογω του χωρου που ΔΕΝ εχεις.Συνεπως μενει μεσα στο κουτι. Ανεμιστιράκι έχω μόνο στο πίσω μέρος, όχι πλάγια. Το κουτί δεν ξέρω ποιο είναι . Το συμπέρασμα είναι ότι δεν επηρεάζεται η λειτουργία του pc από την τωρινή τοποθεσία που το έχω?
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ανεμιστιράκι έχω μόνο στο πίσω μέρος, όχι πλάγια. Το κουτί δεν ξέρω ποιο είναι . Το συμπέρασμα είναι ότι δεν επηρεάζεται η λειτουργία του pc από την τωρινή τοποθεσία που το έχω? Αφου δεν εχεις στο πλαι φουρφουρι θεωρω πως οχι.Δεν εχει να κανει απολυτα με το χωρο εκει.Τωρα γενικοτερα θα σου ελεγα αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να αγορασεις ενα κουτι σοβαρο να κανεις τη δουλεια σου.Νομιζω με 50 ευρω μπορεις να βρεια αξιολογα κομματια.Αλλιως κοιταξε αν παιρνει καποιο ανεμιστηρακι μπροστα να βοηθησεις την κατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα