Προς το περιεχόμενο

Hyper 212 evo σε overcloked 2500k

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα χθες τον 6ο (και τελευταίο φαν) πάνω απο τον επεξεργαστή για να βγάζει. 2 βαθμούς διαφορά νομίζω είδα, αλλά παίζει να κάνω και λάθος και να είμαι μικρότερη.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα:

post-228313-0-05215100-1336165929_thumb.jpg

post-228313-0-94487700-1336165965_thumb.jpg

post-228313-0-51865800-1336166029_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πες μου οτι μπορεις και κοιμασαι στο ιδιο δωματιο με το 4λιτρο μοτερ με τρυπια εξατμιση :mrgreen:

(εκτος αν τα ταιζεις με 5v ολα αυτα)

Ο ανεμιστηρας επανω απο την ψυχτρα εαν ειναι exhaust δεν νομιζω να σου προσφερει τιποτα με την ψυχτρα που εχεις γιατι ρουφαει τον αερα που θα πηγαινε στον ανεμιστηρα της ψυχτρας.

P.s. αντεχει ακομη η βιδα?

Μάλιστα. Ωραίος Θάνο. Δλδ κάνει και ζημιά? Να μείνει ως έχει, να βγει (βαριέμαι) ή να αλλάξει φορά (να τον βάλω να βάζει)?

Μια χαρά είναι η βίδα. :-D

Σε καθε περιπτωησ πειραματιζεσαι και βλεπεις.οι διαφορες που ειδες ειναι μαλλον εικονικες γιατι εχεις ηδη διπλα τον αλλο ανεμιστηρα για exhaust.

εαν δεν σε ενοχλει αφησε τον.εαν οντως κανει ζημια τοτε μπορεις απλα να τον αποσυνδεσεις εαν βαριεσαι να τον βγαλεις.κανε δοκιμες.τωρα ετσι οπως ειναι τρεξε 5 loops intelburntest και μετα αποσυνδεσε τον και ξανατρεξε το και δες.

Δλδ περίπτωση να κάνει ζημιά δεν υπάρχει, έτσι? Όταν λέω ζημιά εννοώ να ζεσταίνει. Να πω ότι οι "διαφορές" στις οποίες αναφερόμουνα πριν ήταν σε idle.

Σε idle τοσο μεγαλη διαφορα στην θερμοκρασια 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο.η οτι ο ενας πισω exhaust δεν εφτανε γιατι βαζεις αρκετο αερα μεσα οποτε οντως εκανε δουλεια(μην ξεχναμε και τον ζεστο αερα που μενει μεσα στο κουτι απο την καρτα γραφικων γιατι δεν τον βγαζει ολο εξω,η δεν ισχυουν η διαφορες και ηταν αυθυποβολη σαν τον κοκολινο και εσυ).

μονο με δοκιμες θα δεις.

Πχ στο setup που εχεις τους exhaust εσυ,εγω εχω πισω τον 12αρι και απο πανω απο την ψυχτρα εναν 17αρι που τρεχει στις 800 στροφες.συνδεσα επανω,μπροστα απο τον 17αρι εναν 14αρι δυνατο που κανει και θορυβο σαν intake και η διαφορα που ειδα ηταν σε cores under load σαν διπυρηνο,ενας βαθμος.

Προσωπικά, αν κι εγώ έχω 6 fans στο pc (1 intake-1 exhaust & 4 στην Η100) πιστεύω πως η χρυσή τομή είναι κάπου στα 3 ανεμιστήρια για αυτά τα κουτιά (v3-v4 κλπ).

Μετά χάνεται η μπάλα από άποψη θορύβου και είναι μηδενική έως ελάχιστη η διαφορά στις θερμοκρασίες. Η διαφορά στη σκόνη είναι μεγάλη btw.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...