Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινω απλα επειδη προσφατα παιχνιδια όπως το battlefield, και το nba 2κ12 μου τα παίζει στο medium και αν ηθελα να κάνω μια αναβάθμιση.

Τελικώς ο επεξεργαστής ειναι ο Ε6600.

Αν και ο επεξεργαστής σου τελικά τα έχει φάει τα ψωμια του το προβλημα σου δεν είναι τόσο στον επεξεργαστή όσο κυρίως στην κάρτα γραφικων!

Δημοσ.

Αν και ο επεξεργαστής σου τελικά τα έχει φάει τα ψωμια του το προβλημα σου δεν είναι τόσο στον επεξεργαστή όσο κυρίως στην κάρτα γραφικων!

Θα μου πρότεινες δηλαδή να κλοκάρω τον επεξεργαστή και να κοιτάξω για νεα κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μετά από "μελέτη" βρήκα πως η μητρική μου δεν επιτρέπει πάνω από 300 Mhz fsb, που αν έχω καταλάβει καλά μεταφράζεται σε 2.7 Ghz για τον πυρήνα! Επομένως δεν μπορώ να ανεβάσω τον επεξεργαστή στα 3 ghz εκτός αν μοντάρω τη μητρική πράγμα για το οποίο είμαι τελείως άσχετος! Τι θα μου προτείνατε να κάνω; Να αγοράσω κάποια άλλη μητρική;

Όσον αφορά τη κάρτα γραφικών είμαι ανάμεσα σε αυτή

Link

και αυτή:

Link

Δημοσ.

H 6850 ειναι πιο λογικη επιλογή για το συστημα σου... αλλα όχι σε αυτή την τιμή..

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=6850

Και όχι να μην αλλάξεις μητρική δεν συμφέρει αν είναι να αλλαξει μητρική καλυτερα να αλλαξεις όλο το πακετακι cpu+mobo+ram.

Δημοσ.

H 6850 ειναι πιο λογικη επιλογή για το συστημα σου... αλλα όχι σε αυτή την τιμή..

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=6850

Και όχι να μην αλλάξεις μητρική δεν συμφέρει αν είναι να αλλαξει μητρική καλυτερα να αλλαξεις όλο το πακετακι cpu+mobo+ram.

Cpu+mobo+ram γυρω στα 400 ευρω τι θα μου προτεινες;

Αν ειναι πουλαω και το τωρινο συστημα ωστε να μπορεσω να αναβαθμισω και την καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Aν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις οθόνη και η 6850 υπερβολική είναι. Με μία 6770 θα "παίζεις" όλα τα σύγχρονα παιχνίδια με φουλ ρυθμίσεις.

*το "παίζεις" το έβαλα σε εισαγωγικά για΄τι δεν θεωρώ ότι το 2012 μπορεί να παίζει κανείς σε 17αρα αλλά αν σε καλύπτει, οκ.

Δημοσ.

Aν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις οθόνη και η 6850 υπερβολική είναι. Με μία 6770 θα "παίζεις" όλα τα σύγχρονα παιχνίδια με φουλ ρυθμίσεις.

*το "παίζεις" το έβαλα σε εισαγωγικά για΄τι δεν θεωρώ ότι το 2012 μπορεί να παίζει κανείς σε 17αρα αλλά αν σε καλύπτει, οκ.

Οι φουλ ρυθμίσεις ειναι εφικτές με το παρόν σύστημα μου και μία 6770 ή αφού κάνω αναβάθμιση;

Εκτός αν αναφέρεσαι αποκλειστικά στο θέμα οθόνης και κάρτας γραφικών οπότε κατάλαβα λάθος.

Δημοσ.

kostasnaf το κύριο ''πρόβλημά'' είναι ο επεξεργαστής σου και όχι τόσο η κάρτα γραφικών.

Το γνωρίζω, άλλωστε στο 1ο ποστ αναφέρω πως θέλω κυρίως να αναβαθμίσω επεξεργαστή και αναγκαστικά μητρική. Αν η μητρική με άφηνε να κλοκάρω το πσ στα 3Ghz θα αγόραζα μόνο μια κάρτα γραφικών και θα ήμουν οκ (όπως σωστά ανέφεραν οι προηγούμενοι φίλοι) μιας και τα παιχνίδια που θέλω να τρέχω απαιτουν πανω από 2.8 Ghz στα recommended settings.Με τη συγκεκριμένη μητρική φτάνω max τα 2.7 Ghz με o/c.

@Δεινόσαυρος: για τα φουλ settings παιχνίδια όπως το shogun 2 total war, nba 2k12 απαιτούν πάνω απο 3 Ghz επεξεργαστή

Δημοσ.

Παιδια σορυ για την ενοχληση παλι.

Τελικα αποφάσισα να αλλάξω μητρικη επεξεργαστη μνήμες μιας κι εχω μαζέψει κάποια λεφτα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα πακετάκι μαζί με ένα κουτί pc ( μαξιμουμ 400 ευρώ) ; Κάρτα γραφικών θα κρατήσω την ίδια για ένα διάστημα 2 μηνών το πολύ και μετά θα πάω σε κάποια καλή (μαζί με αλλαγή τροφοδοτικού αν χρειάζεται).

δεν έχω πρόβλημα με κατάστημα. Αθήνα μένω και θα το συναρμολογήσω μόνος μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...