Sotosgl Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Επειδη εχεις χασει επεισοδια ο Γερμανος κατι Χριστουγεννα πριν,τσιμπησε προστιμο 100.000€ απο τις κινησεις των μελων του Insomnia. Οσο αφηνεις καθε μαγαζακι να κανει του κεφαλιου του και να σε κοροϊδευει στα μουτρα σου να εισαι σιγουρος οτι θα σου κανει και χειροτερα. Αφιερωσα χρονο για αυτη την παραγγελια και εχασα και την προσφορα απο το Amazon επειδη εμπιστευτηκα το GetItNow αρα ειμαι ζημιωμενος.(Η δικαιολογια σου περι δεν εχασες ουτε ενα ευρω ειναι ακυρη,αναγκαστικά πηρα 500αρη εξωτερικο με 89€ γυριζωντας 3 μαγαζια και χανωντας 2 ωρες) Ασε εμας τους τρελους να παλεψουμε για να μην σου κανει στραβη το καθε μαγαζακι την αλλη φορα που θα θελει να μαζεψει πελατες ή να βγει πρωτος στο Skroutz. Και οχι δεν ειμαι αριστερος Απλα εχω απελπιστει να ζηταω τα αυτονοητα και το καθε μπακαλικο να θεωρει οτι μου κανει και χαρη επειδη αγοραζω απο αυτο
vasman15 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 αισχος και ντροπη για το μαγαζακι που ξεκινησε με τις καλυτερες προοπτικες, προσφορες ,δωρακια αναγνωριση λαθους τιμης και αποστολης μιας τηλεορασης κτλ και ειπαμε ολοι μπραβο επιτελους ειμαστε ευρωπη ,εφτασε στον πατο και συνσγωνιζεται πλεον αλλα ομοια ψιλικατζιδικα ...αν εστελνε τους δισκους οπως ειχε κανει με τις τηλεορασεις και κερδος θα ειχε αφου μιλαμε για ποσοτητα και για λογικη τιμη αλλα και την εκτιμηση....κριμα η νοοτροπια των ελληνικων μαγαζιων δεν αλλαζει, αραγε ποσο καιρος θα χρειαστει ακομα?
kondoras Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 healler, καλορίζικος ο δίσκος! Καλού κακού, κρέμασε τίποτα σκόρδα πάνω σου, κανένα ματόχαντρο, ξέρεις εσύ. Αλήθεια δεν περίμενα να παραλλαβω, την παραγγελία την εβαλα γιατι χρειαζομαι επειγόντως δισκο και δεν εχω λεφτά για να παρω, τα 50 τα αντεξα, παραπάνω δεν... Έναν δίσκο έστειλε το getitnow, αλλά φαίνεται ότι πήγε σε αυτόν που τον είχε περισσότερο ανάγκη... Κοινωνική δικαιοσύνη.
healler Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Ελα, οποιος θέλει τον πουλαω : http://www.memory4less.com/m4l_itemdetail.aspx?itemid=1464855283&partno=9YP15G-304 τσαμπα τον δινω 199 δολαρια = 199 ευρώ (λογική ελληνικού μπακαλικου) κερδίζετε και 66 δολαρια Τσαμπα λεμεεεεεεεεεε (πλακα κανω χωρίς διαθεση να πειράξω καποιον) Ελπίζω καποτε να γινουν εταιρείες τα μπακαλικα που μας περιτριγυρίζουν συμπεριλαμβανομενων και όσων ερχονται απο το εξωτερικό στην μπανανια και υπερτιμολογουν κατα 300% προϊόντα που στοιχίζουν στη Γερμανια ελάχιστα τα οποία τα ξεφορτώνουν όταν πια κανενας δεν τα αγοράζε εκει...
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Επειδη εχεις χασει επεισοδια ο Γερμανος κατι Χριστουγεννα πριν,τσιμπησε προστιμο 100.000€ απο τις κινησεις των μελων του Insomnia. Νομίζω έχει ξαναειπωθεί εδώ αλλά τα πρόστιμα που επιβάλλονται ουδέποτε πληρώνονται. Και για τον παπασωτηρίου είχε γίνε μεγάλο θέμα- έφαγε και πρόστιμο αλλά δεν νομίζω να έβαλαν το χέρι στην τσέπη. Εδώ δεν καταβάλουν κάτι εκ. οι εταιρείες για ΦΠΑ που τον έχουν εισπράξη από εμάς, θα δώσουν τα πρόστιμα...
Sotosgl Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πφ καταγγελια νουμερο 51,οποιος δεν ειναι χλαπατσας και θελει να του στειλω το ιδιο κειμενο για να γλυτωσει τον κοπο και να κανει την δουλεια της ΓΓΚ πιο ευκολη ας στειλει PM γιατι προβλεπεται λουκετο στο Thread. Ο Γερμανος εχω εντονες υποψιες οτι δεν πληρωσε φραγκο..αλλα μιας και εχουν σφιξει οι σφιγκτηρες δεν θα τους χαλαγαν εξτρα λεφτακια.απο οπου μπορουν Και μιας και δεν ειμαι στο πορτοφολι του Getitnow και ουτε ειμαι μεντιουμ να ξερω αν πληρωνουν ή δεν πληρωνουν θα τις κανω και ας με λενε τρελο (οποιος βεβαια εχει αποδειξεις οτι δεν πληρωνουν ας τις παραθεσει να σταματησω και εγω να κουραζομαι.)
starconvict Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν εβαλα μεσον Σκεφτομαι οτι ίσως παρέλαβα γιατι εβαλα αποστολή και όχι παραλαβη από καταστημα....και ετσι πηραν και ενα μερος απο τα 5 ευρώ που εδωσα.... Φίλε healer την παραγγελία την είχα κάνει αρκετά πριν απο εσένα - μιας και ήμουν αυτός που είχε ανοίξει και το θέμα - με αντικαταβολή (όντως έβγαινε στα 53 ευρώ) αλλά πήρα ..... μόνο το mail του "τεχνικού λάθους". Μάλλον είσαι ο μοναδικός τυχερός της όλης ιστορίας. Καλορίζικος.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι λέω μιας κ εμένα μου ακυρώθηκε η παραγγελία να μην ξανασχοληθουμε ποτέ με το Getit now και το Multirama που είναι της ίδιας αλυσίδας.. Ούτε σε "προσφορές", Ούτε να τους βρίζουμε.Αν κάποιος μας ρωτήσει απλά να του λέμε την εμπειρία μας.. Θέλω να πω ότι ούτε καν αξίζουν το "σαλιο" μας η την έστω και γκρίζα διαφήμιση μας.. Οι καινούριες καταγγελίες μας ας είναι κ η τελευταία "πράξη" μας.
Thanos1972 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Φιλε moviemaker ολα καλα αυτα που λες αλλα εχουν ξαναειπωθει.εδω ποσα ατομα πηγαν και παρηγγειλαν τα πληκτρολογια στο 1.50 euro που ηταν κανονικοτατο λαθος σε συγκριση με τον σκληρο που ηταν μια καλη προσφορα η τιμη του. Πιστεψε με,εαν ξαναβγαλει καμια προσφορα το getitnow σε καλη τιμη (και οχι στα ορια του καταφανεστατου λαθους) πολλοι θα ειναι αυτοι που τωρα θα πουν οτι δεν θα ξαναπαραγγειλουν ποτε αλλα τοτε θα το κανουν. Αφου βρισκουν και τα κανουν.......
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σωστο,το θέμα ειναι αν θέλουμε η όχι κάτι ν'αλλαξει.Η δική μου στάση αυτή θα είναι πάντως. Δόξα τον θεό μαγαζιά ανοίγουν συνεχώς..
beastie74 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το λάθος βαραίνει την εταιρία που το κάνει. Δεν υπάρχει ανώδυνο λάθος (και επαναλαμβανόμενο). Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση της απόδειξης.
maxdore217 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Έτσι ακριβός είναι ο καθένας μας ξεχνάει εύκολο .... και με μια καλή τιμούλα πάλι επανέρχεται το μαγαζί στα παλιά καλά λεγόμενα (super μπραβο κ.α.) Όποιοι κάνουν καταγγελία καλά θα κάνουν σε αυτήν την περίπτωση αν πάμε για ομαδική είμαι μέσα και εγώ... και καλορίζικος ο δίσκος του φίλου μας που κοντέψαμε να τον σταυρώσουμε!
makis_g3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν μου έχουν επιστρέψει ακόμα τα χρήματα της παραγγελίας... Αλήτες τελευταίας υποστάθμης
sarpan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αυτα τα πραγματα δεν γινονται.Αν ειχα παραγγείλει και γω και δεν μου εστελναν θα μαζευα αλλα 15-20 ατομα και θα πηγαινα με φωτοτυπιες το ποστ και την αποδειξη του παιδιου, σε καποιο κεντρικο καταστημα και θα τα εκανα να μην πω τι.Με αυτα τα πραγματα καταστρεφονται οι ιδιοι.Μπαινω κατα διαστηματα στις προσφορες και βλεπω συχνα ΠΡΟΣΦΟΡΑΑΑΑ το GETITNOW!!!!2 μερες μετα ακυρο παιδια εκαναν λαθος.Αι σιχτιρ δηλαδη.Παλι καλα που εχω μαθει απο αυτο το φορουμ 2-3 ξηγημενα μαγαζια και ηρεμησε το κεφαλι μου απο πλαισια,μουλτιραμα και λοιπα.Ουφ τα ειπα ηρεμησα Φιλε ts καλοριζικος ο δισκος.Οπως ειπε και ενα παιδι σκορδαααααααα!!!
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Συμφωνώ με όλους όσους δεν έχουν παραλάβει γιατί κι εγώ στη θέση τους θα γκρίνιαζα και επίσης θεωρώ ότι είναι κοροϊδία να γίνονται τέτοια λάθη σε προσφορές.. Οι χαρακτηρισμοί μαγαζάκια όμως με φέρνουν τελείως αντίθετο μιας και το εν λόγω όπως και άλλα κακοχαρακτηρισμένα καταστήματα εξυπηρετούν πολύ κόσμο (ειδικά στην περιφέρεια) και προσφέρουν τιμές ικανοποιητικές σε σχέση με τα καταστήματα έξω (μιλάμε για περιφέρεια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις