healler Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλημερα, Ανοιξα το θέμα προκειμένου να ενημερώσω οτι σήμερα μου παραδόθηκε (πριν απο λίγο) ο παραπάνω σκληρός δισκος απο την πασχαλινή προσφορά του GETITNOW. Ηταν με αντικαταβολή και πλήρωσα συνολικά 53 ευρώ Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να παραλάβω καθώς ειδα οτι ειδοποιήθηκαν καποιοι για "τεχνικό λάθος" και τον είχα ξεχάσει. Eγώ δεν έλαβα τετοιο mail, ωστόσο την Παρασκευή μου εστειλαν e-mail οτι την Δευτέρα (σήμερα) θα παραλάβω και σημερα είναι εδώ Πιστεύω οτι εκανα μια καλή αγορά και θα ήθελα να ευχαριστήσω το GETITNOW δημοσίως
john_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλημερα, Ανοιξα το θέμα προκειμένου να ενημερώσω οτι σήμερα μου παραδόθηκε (πριν απο λίγο) ο παραπάνω σκληρός δισκος απο την πασχαλινή προσφορά του GETITNOW. Ηταν με αντικαταβολή και πλήρωσα συνολικά 53 ευρώ Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να παραλάβω καθώς ειδα οτι ειδοποιήθηκαν καποιοι για "τεχνικό λάθος" και τον είχα ξεχάσει. Eγώ δεν έλαβα τετοιο mail, ωστόσο την Παρασκευή μου εστειλαν e-mail οτι την Δευτέρα (σήμερα) θα παραλάβω και σημερα είναι εδώ Πιστεύω οτι εκανα μια καλή αγορά και θα ήθελα να ευχαριστήσω το GETITNOW δημοσίως Πιστεύω ότι είναι ώρα να βομβαρδιστεί το getitnow με mails που θα παραθέτουν το post σου. Υ.Γ. βασικά το έθαψες το getitnow δημοσίως.
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλημερα, Ανοιξα το θέμα προκειμένου να ενημερώσω οτι σήμερα μου παραδόθηκε (πριν απο λίγο) ο παραπάνω σκληρός δισκος απο την πασχαλινή προσφορά του GETITNOW. Ηταν με αντικαταβολή και πλήρωσα συνολικά 53 ευρώ Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να παραλάβω καθώς ειδα οτι ειδοποιήθηκαν καποιοι για "τεχνικό λάθος" και τον είχα ξεχάσει. Eγώ δεν έλαβα τετοιο mail, ωστόσο την Παρασκευή μου εστειλαν e-mail οτι την Δευτέρα (σήμερα) θα παραλάβω και σημερα είναι εδώ Πιστεύω οτι εκανα μια καλή αγορά και θα ήθελα να ευχαριστήσω το GETITNOW δημοσίως ....pics or it didn't happen
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Kαλα αν ειναι δυνατον.... εμας γιατι μας ακυρωσαν δλδ; με ποιο σκεπτικο; Για δωσε κανενα κωδικο παραγγελιας ή αποδειξης να παρουμε να κραξουμε λιγο...
tigersgate6 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μετα απο το κραξιμο που τους εριξα οταν ακυρωσαν την παραγγελια αυτη ηταν η απαντηση τους ....φυσικα το στατους της παραγγελιας μου γραφει "ακυρη παραγγελια"... Αγαπητέ πελάτη Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε προκειμένου να μας εκφράσετε το θέμα που σας απασχολεί. Έχουμε ήδη ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα σχετικά με τα σχόλια σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα σχόλια των πελατών μας καθώς έτσι μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οτι να ναι ......
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Kαι κατι ακομα..... εχουμε φτασει σε σημειο να ευχαριστουμε δημοσια οταν μας παραδιδουν το προιον που αγορασαμε!! :fear: Μπραβο σου παντως, ησουν τυχερος!! μακαρι να γινει και σε αλλους η παραδωση...
mamep Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Και καλά τεχνικό λάθος κ στέλνουν σε 5 άτομα από τις 500 παραγγελίες που γίνανε.. Το ευχαριστώ δεν το αξίζουν...απλά πράγματα!
duffyduck Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Οι ανθρωποι δεν παιζονται. Ετσι οπως το παει η διοικηση του GETITNOW θα το κλεισει το μαγαζι. Λυπαμαι μονο για τις θεσεις εργασιας που θα χαθουν.
baskon Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πιστεύω οτι εκανα μια καλή αγορά και θα ήθελα να ευχαριστήσω το GETITNOW δημοσίως Συγνωμη αλλα η δημοσια ευχαριστια στο getitnow δεν του αξιζει αν σεβεσαι τους συμφορουμιτες σου και ολους τους καταναλωτες. Μεθάυριο που δε θα παραλάβεις κατι και θα ακουσεις οτι σε καποιον αλλο το εστειλαν τι θα πεις? Θα το κράζεις τότε? Μονο δημόσια ευχαριστία δε του αξιζει. Εαν ειχε 5 κομματια και τα εστειλε ,θα μπορουσε να μην αναφερθει σε τεχνικο λάθος. Ας ελεγε είχα 5 κομματια και παρελαβαν οι 5 πρωτοι που παρηγγειλαν.. Αλλα διαχωρισμος σε αλλους να υπαρχει τεχνικο λαθος και σε αλλους οχι.... Απλώς απαραδεκτο. Και οχι δε παρηγγειλα δισκο,τιμονιερα ποντικι και ότι αλλο γιατι ηξερα τι θα επαιζε. Κατά πασα πιθανοτητα παντως είναι τοσο ανοργανωτοι έκαναν λάθος στο τεχνικο λαθος , και κατα λαθος στο στειλαν..Χαχαχα πολλά λάθη μαζεμένα και μπορει να παρεις ενα δισκο σε καλη τιμη..
beastie74 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Κάτι μου λέει ότι δεν έγινε καμία αποστολή.... Μακάρι να κάνω λάθος.
nek4d Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ή πλακα κανει ο healler ή δουλευει για το/στο getitnow θα το εκοβα για πλακα, αλλα με προβληματισαν τα 5 μονο μηνυματα συμμετοχης στο φορουμ απο το το 2005!
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ή πλακα κανει ο healler ή δουλευει για το/στο getitnow θα το εκοβα για πλακα, αλλα με προβληματισαν τα 5 μονο μηνυματα συμμετοχης στο φορουμ απο το το 2005! Εκανε εγγραφη το 2005!Το ξεχασε το account επιασε δουλεια στο get it now και ξαναμπηκε το παιδί να μας τα πει για ηρεμησουν τα πνευματα!
achilles_g_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως την καταγγελία μου την έκανα...όχι γιατί ήθελα το προϊόν αλλά μήπως σταματήσουν να κάνουν κάθε φορά τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις