Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Θέλω να προσθέσω τη δυνατότητα σε ένα website (όχι κάποιο γνωστό CMS, ώστε να υπάρχει έτοιμο plugin), να post-άρει αυτόματα στο timeline μιας facebook σελίδας το περιεχόμενο ενός άρθρου, σελίδας κτλ.

Υπάρχει κάποιος στάνταρ τρόπος; Έχω ψάξει όσο μπορούσα, αλλά χάθηκα στους... διαδρόμους τους API και του Opengraph! :)

Δημοσ.

rss σου δινει το site?

αν ναι μπορεις να τραβηξεις τα rss του site μεσω διαφορων εφαρμογων που σου δινει το fb οπως το RssGraffiti

Δημοσ.

rss σου δινει το site?

αν ναι μπορεις να τραβηξεις τα rss του site μεσω διαφορων εφαρμογων που σου δινει το fb οπως το RssGraffiti

Χμμ... Το RSS είδα να αναφέρεται πολύ γενικά, μάλλον είναι η πιο στάνταρ μέθοδος, ε;

Γενικά θα το έχω υπόψιν, μελλοντικά. Στο συγκεκριμένο site (custom CMS, όχι δικό μου) δεν υπάρχει RSS...

Αυτό που σκέφτηκα (πολύ χοντρικά, μιας και δεν έχω πολλή σχέση), είναι μήπως υπάρχει κάποιο στάνταρ PHP σκριπτάκι (που θα το βάλω στο template των άρθρων του backend του CMS), που πατώντας το "share" να κάνει post στο timeline της σελίδας που θα του έχω ορίσει (πχ με κάποιο ID).

Αν λέω βλακείες μην γελάτε! :)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

εγώ χρησιμοποιώ το twitterfeed πάντως και μου περνάει απευθείας τα άρθρα στο twitter και στο facebook

Από ό,τι βλέπω με RSS δουλεύει, οπότε το πρόβλημα παραμένει. Σ' ευχαριστώ πάντως, φαίνεται πολύ καλό και σίγουρα θα μου χρειαστεί μελλοντικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...