Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy SII

petrostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα!

Θα ήθελα αν ρωτήσω αν ξέρουμε πότε θα βγει τελικά η ICS για Samsung Galaxy SII και επίσης αν κάποιος δεν θέλει να περιμένει το Update, αν υπάρχει κάποια ROM (πολύ κοντά εμφανισιακά στην original) που μπορεί να εγκαταστήσει. Αν υπάρχει και link για κατέβασμα της Rom θα βοηθούσε...

Σημ. Έχω ήδη κάνει Root το κινητό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα!

Θα ήθελα αν ρωτήσω αν ξέρουμε πότε θα βγει τελικά η ICS για Samsung Galaxy SII και επίσης αν κάποιος δεν θέλει να περιμένει το Update, αν υπάρχει κάποια ROM (πολύ κοντά εμφανισιακά στην original) που μπορεί να εγκαταστήσει. Αν υπάρχει και link για κατέβασμα της Rom θα βοηθούσε...

Σημ. Έχω ήδη κάνει Root το κινητό.

LP7 4.0.3 Ισπανικό firmware. Ελληνικά παντού. (κωδικός: samfirmware.com). Αλλάξτε το sales code σε EUR. (περνιέται μέσω Odin)

ποιο αναλυτικα εδω ολα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Έκανα update μέσω Odin και μεσω Kies και στις 2 περιπτώσεις ειχα τραγικό overheat με reboot κάθε 2λεπτο καθώς το system δούλευε με 80% + της CPU. Δεν ξέρω αν έφταιγε το ίδιο το ICS ή κάτι που είχε ξεμείνει από την 2.3.4, απλά το αναφέρω.

Ξαναγύρισα σε 2.3.4 για να στρώσει.

Το αγόρασα το Δεκέμβριο από Cosmote κατάστημα, η έκδοση είναι:

PDA: I9100BOKK1 και PHONE: I9100BOKJ1 έχω κάνει ROOT το κινητό.

Εγκατέστησε κανείς την ICS;

Διαπιστώσατε προβλήματα;

Για να κάνω το Update, πρέπει να κάνω Unroot το κινητό ή δεν χρειάζεται;

Παιδια κατεβασα σημερα το ΙCS 4.0.3 για το sg2 και παρατηρησα τα εξης:

Πρωτον το γνωστο προβλημα με την ελληνικη γλωσσα οπου στους ηχους εχει ξεχαστει μια γερμανικη γραμμη για την δονηση .

Δευτερον παρατηρησα οτι οταν κανω κλησεις ενιοτε δεν ακουγεται καλα ο ηχος τερματισμου κλησης παρα μονο αφου το αφησω να καλεσει .Στην αρχη το εκανε και οταν παταγα την εναρξη κλησης ή το κουμπι της αμεσης κλησης απο το widget .

Τριτον επειδη θελω να κατεβασω το golauncher θελω να ρωτησω στους ορους τι σημαινει η παρακατω προταση ?

"απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών

Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση τηλεφωνικών αριθμών χωρίς την παρέμβασή σας. Τυχόν κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να ευθύνονται για μη αναμενόμενες κλήσεις στον λογαριασμό τηλεφώνου σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν επιτρέπει την κλήση αριθμών έκτακτης ανάγκης."

Το εχω δει και σε αλλες δωρεαν εφαρμογες αλλα φοβαμαι μην τυχον βαλω καμια και αρχισει και περνει τηλεφωνα στα κρυφα.Για παραδειγμα ο default launcher που εχει το κινητο δεν επιτρεπει τετοιου ειδους κλησεις αλλα το επιτρεπει ο golauncher?Υπαρχει κανενας κινδυνος? Το βλεπω σε πολλες εφαρμογες τον παραπανω ορο.

Oσον αφορα τα permissions του Go Launcher, αγνοησε τα και πατα install. Τυπικο ειναι στη συγκεκριμενη εφαρμογη.

Ok thanks man ,αλλα σε μια πιο γενικη αναλυση σε καποια αλλη εφαρμογη τι μπορει να κανει ?Οπως ανεφερα το εχω δει σε πολλες εφαρμογες ακομα και σε themes ...

• Moderators

Συνηθως αναφερεται στο κουμπακι κλησεις που εχουν καποιες διαφημισεις, ή πχ αν καποια εφαρμογη συνδεεται με τον dialer (βλ. σου επιτρεπει να κανεις κλησεις μεσα απο το ui της κλπ).

Τριτον επειδη θελω να κατεβασω το golauncher θελω να ρωτησω στους ορους τι σημαινει η παρακατω προταση ?

"απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών

Απλά σημαίνει οτι μέσω της εφαρμογής μπορείς να καλέσεις τηλεφωνικούς αριθμούς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Χαιρετω την παρεα... Ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει κανενας.

Εχω περασει την ICS σε ενα Galaxy S2 και μου παρουσιαζει το εξης θεμα: Ενω ειναι σε αναμονη χωρις καμια ειδοποιηση και χωρις λογο μου αναβει η οθονη τυχαια. Μηπως γνωριζει κανεις κατι??? Εχω βαλει go launcher αλλα αυτο αρχισε να μου το παρουσιαζει ξαφνικα. Στην αρχη δεν ειχα κανενα τετοιο θεμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...