Προς το περιεχόμενο

ι5 2320 Ο/C

Romethor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι μονο στους χρονισμούς οι διαφορά αλλα και στους shaders... με την 7870 να έχει καποιους παραπάνω...

Σε γενικές γραμμες πάντως η 7850 είναι πιο value for money επιλογή μιας και δεν είναι τραγικά κατωτερη της 7870 αλλα αρκετά πιο φθηνή!

Ε και εγω νομιζω οτι στην 7850 θα καταληξω μιας και η τιμη της με συμφερει παρα πολυ σε συνδιασμο με την οθονη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προσυπογράφω όλα τα ποστ του φίλου stm. Ο επεξεργαστής σου δεν χρειάζεται o/c για να αποδώσει. Όπως είναι μπορεί να στηρίξει οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Οπότε αν σε ενδιαφέρει το o/c για τις επιδόσεις στα παιχνίδια, δεν έχει νόημα να πας σε άλλον. Αν σε ενδιαφέρει για τη χαρά του σκαλίσματος, πρέπει να πας σε ξεκλείδωτο. Εγώ δεν θα το έκανα αλλά λογικά αν βρεις να πουλήσεις τον δικό σου 120-130 ευρώ με άλλα 50 περίπου παίρνεις 2500K.

Προσυπογράφω όλα τα ποστ του φίλου stm. Ο επεξεργαστής σου δεν χρειάζεται o/c για να αποδώσει. Όπως είναι μπορεί να στηρίξει οποιαδήποτε κάρτα γραφικών. Οπότε αν σε ενδιαφέρει το o/c για τις επιδόσεις στα παιχνίδια, δεν έχει νόημα να πας σε άλλον. Αν σε ενδιαφέρει για τη χαρά του σκαλίσματος, πρέπει να πας σε ξεκλείδωτο. Εγώ δεν θα το έκανα αλλά λογικά αν βρεις να πουλήσεις τον δικό σου 120-130 ευρώ με άλλα 50 περίπου παίρνεις 2500K.

Ε νααι πλεον μετα απο αυτη τη κουβεντα που ειχαμε με τον φιλο Stm κι εγω εκει καταληγω! Θα παραμεινω ως εχει και απλα θα παω σε καινουρια καρτα γραφικων και μια οθονουλα! :P!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...