Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθονη μου ειναι λιγο για γελια :P! 1440χ900 ειναι και κατα κυριο λογο παιζω παιχνιδια οπως Skyrim Crysis Mass Effect etc.

Μαααααλισταααα... για καποιο λογο ήμουν σιγουρος οτι θα φάω και αλλο χαστουκι...

Που δεν σε καλύπτει σε αυτή την αναλυση η 6790 βρε ανθρωπέ μου και θέλεις να πας στην ξυλόσομπα την 480??

Στην αναλυση που παίζεις χαμανη θα παει οποιαδήποτε καρτα μεγαλύτερη της 6790...

Η μεινε ώς έχει ή βαλε στο προγραμα αλλαγή οθόνης!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς στον συγκεκριμένο επεξεργαστή δεν μπορεις να κανεις oc ... τουλαχιστον οχι κατι παραπανω απο ελαχιστα mhz.

Οι μονδικοι sandy bridge που προσφέρονται για oc ειναι αυτοι με το χαρακτηριστικό Κ στο τελος... 2500Κ, 2600Κ, 2700Κ. Δηλαδη αυτοι που εχουν ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή...

Ο δικος δεν έχει Κ αρα έχει κλειδωμένο πολλαπλασιαστή αρα δεν κλοκάρει σχεδόν καθόλου!!

δλδ οι intel socket 775 που δεν ειχαν ξεκλείδωτο multi πως κλοκαραν και αυτος δεν μπορει???

Δημοσ.

Μαααααλισταααα... για καποιο λογο ήμουν σιγουρος οτι θα φάω και αλλο χαστουκι...

Που δεν σε καλύπτει σε αυτή την αναλυση η 6790 βρε ανθρωπέ μου και θέλεις να πας στην ξυλόσομπα την 480??

Στην αναλυση που παίζεις χαμανη θα παει οποιαδήποτε καρτα μεγαλύτερη της 6790...

Η μεινε ώς έχει ή βαλε στο προγραμα αλλαγή οθόνης!

Το αρχικο μου πλανο ηταν το εξης: αλλαζω καρτα γραφικων και οθονη μαζι! Προοριζομουν να παρω για καρτα γραφικων αυτη: Sapphire 7870 OC (PCI Express , 2 GB , GDDR5) πριν μου προτεινει ενας φιλος τη 480 και οθονη μια 25 LG! Απλα τωρα οταν μου πες οτι υπερχρονισμο δεν μπορει να παρει ο επεξεργαστης μου μπηκε σαν ιδεα να επερνα τον i7 που σου ειπα και την οθονη και μετα την καρτα γραφικων!

Δημοσ.

Το αρχικο μου πλανο ηταν το εξης: αλλαζω καρτα γραφικων και οθονη μαζι! Προοριζομουν να παρω για καρτα γραφικων αυτη: Sapphire 7870 OC (PCI Express , 2 GB , GDDR5) πριν μου προτεινει ενας φιλος τη 480 και οθονη μια 25 LG! Απλα τωρα οταν μου πες οτι υπερχρονισμο δεν μπορει να παρει ο επεξεργαστης μου μπηκε σαν ιδεα να επερνα τον i7 που σου ειπα και την οθονη και μετα την καρτα γραφικων!

με μια καλη ψυχτρα και σωστο πειραγμα στα bios θα μπορεσεις να τον ανεβασεις.βρηκαμε την εύκολη λυση του ξεκλείδωτου multi τωρα και τα ισοπεδώνουμε ολα

Δημοσ.

δλδ οι intel socket 775 που δεν ειχαν ξεκλείδωτο multi πως κλοκαραν και αυτος δεν μπορει???

Οι 775 κλοκαραν με αλλαγη του fsb στους sandy η αλλαφη του bus δεν είναι δυνατή το γιατι google it.

Τωρα καπως να το σώζεις...

25 lg ποια και σε τι χρήματα γιατι σε κόβω να πηγαινεις τρεχοντας και για αλλο fault...

Οσο για το φιλο που σου πρότεινε την 480 καλυτερα να ξεκόψεις μαζί του γτ μαλλον δεν σε θεωρεί και πολύ φιλο του....Χιλιες φορές καλύτερα η 7870...

Οσο για τον επεξεργαστη ουτε καν να την σκεφτεσαι την αλλαγη δεν αξιζει μιας και έχει ήδη το 2320... μια χαρά υπεραρκετος είναι για παιχνιδια και όχι μονο!!

Δημοσ.

με μια καλη ψυχτρα και σωστο πειραγμα στα bios θα μπορεσεις να τον ανεβασεις.βρηκαμε την εύκολη λυση του ξεκλείδωτου multi τωρα και τα ισοπεδώνουμε ολα

Για ψυκτρα φοραω την Corsair A50 cooler η οποια στα τωρινα δεδομενα μου αποδιδει θερμοκρασιες με το Real Temp απο 25-30 και στις 4 τιμες. υπαρχει καπου καποιο σχετικο site που θα μπορουσα να κοιταξω? Παρεπιπτοντως η μητρικη υποστιριζει ενα mode που κανει O/C!

Δημοσ.

Τα σκεφτεσαι αυτά που λες ή απλα δεν έχεις ιδεα... δεν μπορεις να πειράξεις bus στους sandy.. μας την έκοψε αυτή την πολυτέλεια η κυρία intel στα 1155 chipsets!!

Για ψυκτρα φοραω την Corsair A50 cooler η οποια στα τωρινα δεδομενα μου αποδιδει θερμοκρασιες με το Real Temp απο 25-30 και στις 4 τιμες. υπαρχει καπου καποιο σχετικο site που θα μπορουσα να κοιταξω? Παρεπιπτοντως η μητρικη υποστιριζει ενα mode που κανει O/C!

Ρε μην παρασυρεσαι και εσυ και ακους ότι λεει ο καθείς!! Δεν μπορεις να κανεις ουσιαστικό oc σε μη K sandy... αντε στην καλύτερη να ανεβεις καμια 50αρια 100αρια mhz πανω απο το turbo.. τπτ ουσιαστικά!!

Δημοσ.

Τωρα καπως να το σώζεις...

25 lg ποια και σε τι χρήματα γιατι σε κόβω να πηγαινεις τρεχοντας και για αλλο fault...

Οσο για το φιλο που σου πρότεινε την 480 καλυτερα να ξεκόψεις μαζί του γτ μαλλον δεν σε θεωρεί και πολύ φιλο του....Χιλιες φορές καλύτερα η 7870...

Οσο για τον επεξεργαστη ουτε καν να την σκεφτεσαι την αλλαγη δεν αξιζει μιας και έχει ήδη το 2320... μια χαρά υπεραρκετος είναι για παιχνιδια και όχι μονο!!

Χαχαχαχαχα παλι καλα :P!! Λοιπον η οθονη που ελεγα να παρω ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2550D-PZ-LED-TV-Monitor-25-M2550D-PZ.htm!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μετα απο αυτο που διαβαζω εδω για την 480 μαλλον να με καταστρεψει θελει xD!

Ενταξει τοτε οποτε θα παραμεινω σε αυτον που εχω μιας και αξιζειετσι οπως ειναι!

Δημοσ.

Οι 775 κλοκαραν με αλλαγη του fsb στους sandy η αλλαφη του bus δεν είναι δυνατή το γιατι google it.

lol αυτο δεν το ξερα..πατατα μεγαλη μηλαμε αυτο.

Δημοσ.

Ρε μην παρασυρεσαι και εσυ και ακους ότι λεει ο καθείς!! Δεν μπορεις να κανεις ουσιαστικό oc σε μη K sandy... αντε στην καλύτερη να ανεβεις καμια 50αρια 100αρια mhz πανω απο το turbo.. τπτ ουσιαστικά!!

Ε τοτε δεν αξιζει καλυτερα να τον αφησω ως εχει!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα παλι καλα :P!! Λοιπον η οθονη που ελεγα να παρω ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-M2550D-PZ-LED-TV-Monitor-25-M2550D-PZ.htm!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μετα απο αυτο που διαβαζω εδω για την 480 μαλλον να με καταστρεψει θελει xD!

Ενταξει τοτε οποτε θα παραμεινω σε αυτον που εχω μιας και αξιζειετσι οπως ειναι!

Θελεις οπωσδήποτε να έχει TV?? γτ σε αυτά τα λεφτά πας σε πολύ καλύτερη οθόνη?

Δημοσ.

Ε τοτε δεν αξιζει καλυτερα να τον αφησω ως εχει!

Θελεις οπωσδήποτε να έχει TV?? γτ σε αυτά τα λεφτά πας σε πολύ καλύτερη οθόνη?

TV οχι σε καμια περιπτωση οποτε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις! Απλα σαν ιδεα την ειχα αυτην την οθονη λογω του design για να ειμαι ειλικρινης

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά αυτή είναι μονοδρομος...

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

την οποια μπορεις να την παρεις στα 215 αν μπεις στην σελιδα τους στο fb και παρεις εναν εκπτωτικό κωδικό!

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά αυτή είναι μονοδρομος...

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

την οποια μπορεις να την παρεις στα 215 αν μπεις στην σελιδα τους στο fb και παρεις εναν εκπτωτικό κωδικό!

Dell!!! Απλα respect πιστευω για τις οθονες της και μαλιστα θα παρω αυτην! Τον εκπτωτικο κωδικο ομως τον περνω σιγουρα αμα μπω στη σελιδα τους?? Και αν ναι πως?

Επισης μια αλλη ερωτηση για κατι που κοιτουσα τωρα. Παρατηροθσα τα χαρακτηριστικα των Sapphire 7870 OC (PCI Express , 2 GB , GDDR5) και Sapphire 7850 OC (PCI Express , 2 GB , GDDR5) και ειδαι οτι περα απο την τιμη (η πρωτη κοστιζει 359 και η δευτερη 279) η αλλη διαφορα τους ειναι στο Memory speed οπου η πρωτη εχει 1250 MHz (5000 effective) και η δευτερη 1250 MHz και στο engine cloak οπου η πρωτη ειναι 1050 MHz και η αλλη 920 MHz. Ειναι καμια τρελη διαφορα?

Δημοσ.

Δεν είναι μονο στους χρονισμούς οι διαφορά αλλα και στους shaders... με την 7870 να έχει καποιους παραπάνω...

Σε γενικές γραμμες πάντως η 7850 είναι πιο value for money επιλογή μιας και δεν είναι τραγικά κατωτερη της 7870 αλλα αρκετά πιο φθηνή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...