sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το topic, αφορά απορίες σε σχέση με τη δημιουργία ψεύτικου ιού για φάρσες Θέλω να δημιουργήσω έναν ψεύτικο ιό, ώστε να κάνω φάρσα σε φίλο μου άρρωστο με την ασφάλεια του υπολογιστή του! Έκανα αναζήτηση στον Γούγλη και μου βρήκε στο youtube, αυτό Link. Έκανα ακριβώς ό,τι δείχνει στο βίντεο και παρ' όλα αυτά, δεν λειτουργεί! Γιατί όχι; Αφού στο βίντεο λειτουργεί κανονικά... έλεγξα τον κώδικα που έγραψα για τυχών ορθογραφικό λάθος και επιβεβαίωσα πως τα είχα γράψει όλα σωστά! Εδώ να πω πως όπως και ο χρήστης στο βίντεο, έχω και 'γω windows 7... Μπορείτε να σκεφτείτε τί μπορεί να φταίει;
Star_Light Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το topic, αφορά απορίες σε σχέση με τη δημιουργία ψεύτικου ιού για φάρσες Θέλω να δημιουργήσω έναν ψεύτικο ιό, ώστε να κάνω φάρσα σε φίλο μου άρρωστο με την ασφάλεια του υπολογιστή του! Έκανα αναζήτηση στον Γούγλη και μου βρήκε στο youtube, αυτό Link. Έκανα ακριβώς ό,τι δείχνει στο βίντεο και παρ' όλα αυτά, δεν λειτουργεί! Γιατί όχι; Αφού στο βίντεο λειτουργεί κανονικά... έλεγξα τον κώδικα που έγραψα για τυχών ορθογραφικό λάθος και επιβεβαίωσα πως τα είχα γράψει όλα σωστά! Εδώ να πω πως όπως και ο χρήστης στο βίντεο, έχω και 'γω windows 7... Μπορείτε να σκεφτείτε τί μπορεί να φταίει; Μπορει να λείπει κάνας τόνος !
Giorgos09 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σε μενα δουλεψε. Ισως πρεπει να ενεργοποιησεις να φαινονται τα extensions στο τελος των αρχειων.
sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σε μενα δουλεψε. Ισως πρεπει να ενεργοποιησεις να φαινονται τα extensions στο τελος των αρχειων. :lol: ΠΕΤΥΧΕ :lol: Μπορει να λείπει κάνας τόνος ! Είχες δίκιο!!!!!! Πλάκα κάνω
Star_Light Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Είχες δίκιο!!!!!! Πλάκα κάνω Και εγω Prank Virus ειναι αυτα που θες να φτιάξεις ψάξε για Batch Programming στο γκουγκλ... μπορεις με μια δυο εντολες να κλεινεις και τον υπολογιστη (απλες εντολες απο το τερματικο οπως η shutdown πχ στο Linux) εκει να δεις τρέλα και ψάρωμα που χει να φάει ο φιλος σου μολις το ανοιξει !!! Και αμα το βαλεις απεξω να φαινεται και σαν αρχειακι .jpg θα εισαι μαέστρος. Αντε και καλές πλακες.
sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Και εγω Prank Virus ειναι αυτα που θες να φτιάξεις ψάξε για Batch Programming στο γκουγκλ... μπορεις με μια δυο εντολες να κλεινεις και τον υπολογιστη (απλες εντολες απο το τερματικο οπως η shutdown πχ στο Linux) εκει να δεις τρέλα και ψάρωμα που χει να φάει ο φιλος σου μολις το ανοιξει !!! Και αμα το βαλεις απεξω να φαινεται και σαν αρχειακι .jpg θα εισαι μαέστρος. Αντε και καλές πλακες. χεχεχεχε άψογη ιδέα :devil: Να 'στε καλά Τη φάρσα στην ουσία θα τη χρησιμοποιήσω για ηθικό δίδαγμα περισσότερο Θα ανοίξω topic γι αυτό στο μπλα μπλα, ώστε να σχολιαστεί... Άνοιξε Το topic, μεταφέρθηκε στο forum "Δίκτυα κ' ασφάλεια" Επεξ/σία 23 Απριλίου 2012 από sargio01
παπι Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://dl.dropbox.com/u/31291344/sta%20lol/boom.exe
Star_Light Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://dl.dropbox.com/u/31291344/sta%20lol/boom.exe hahahhahahaha !!! Πονηρούλα O Κακός χάκερ παπί θα μας κάψει ολωνων τους υπολογιστες !!! Προσοχή.
sargio01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://dl.dropbox.com/u/31291344/sta%20lol/boom.exe Τί πεθ' τώρααααα :lol: Και εγω Prank Virus ειναι αυτα που θες να φτιάξεις ψάξε για Batch Programming στο γκουγκλ... μπορεις με μια δυο εντολες να κλεινεις και τον υπολογιστη (απλες εντολες απο το τερματικο οπως η shutdown πχ στο Linux) εκει να δεις τρέλα και ψάρωμα που χει να φάει ο φιλος σου μολις το ανοιξει !!! Και αμα το βαλεις απεξω να φαινεται και σαν αρχειακι .jpg θα εισαι μαέστρος. Αντε και καλές πλακες. Το έκανα να φαίνεται ως τραγούδι .mp3
Star_Light Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το έκανα να φαίνεται ως τραγούδι .mp3 Τελικα εσυ εισαι μεγάλη αλητεία !!! Τεντιμποισμοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα