Προς το περιεχόμενο

RPG Games for PC?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αν είναι..να το πάρω για ps3 ή για pc το deux?

Για PC.-

- οι επιλογές σου δεν είναι good/evil. Όλες έχουν κάποιες επιπτώσεις τις οποίες τις μαθαίνεις αρκετά μετά μαζί με ωραίο flashback σαν πίνακα (δεν μου άρεσε που στο 2 είναι σαν flash movies).

Ναι, αυτό ήταν το γαμάτο στα Witcher. Μπορείς να το παίξεις 6 φορές και να φτιάξεις 6 διαφορετικές ιστορίες με τις επιλογές σου. Επίσης, μου άρεσε που ξέφευγε από το στερέοτυπο ξεκίνημα όλων των RPG, στα οποία ξεκινάς σαν χωρικός. Με ξένισε ευχάριστα το γεγονός ότι o Geralt από την αρχή του παιχνιδιού είναι «φτασμένος» ήρωας (οκ, αλλά έχει χάσει τη μνήμη του, οπότε η κοινοτυπία δεν λείπει εντελώς :Ρ).

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα Witcher 1 και 2 προσωπικά τα έχω μέσα στα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει από το 1990 μέχρι σήμερα. Είναι πάρα πάρα πολύ ψηλά στη λίστα μου.

Για το Dragon Knight Saga που αναφέρθηκε, πρέπει να επισημάνουμε ότι η έκδοση για PC έχει απίστευτα μικρά fonts, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να μήν παίζεται σε τηλεοράσεις από 42'' και κάτω, ανεξαρτήτως ανάλυσης, ή PC monitors στις 15'' ή ακόμα και στις 17''.

Οπότε λίγο προσοχή για να μήν τη πάθετε όπως τη πάθαμε εμείς.

Δημοσ.

Θυμάμαι διαφόρους βάλτους. Δεν με είχε δυσκολέψει κάποιος...

Δεν μιλησα για δυσκολια.Οι βαλτοι ηταν για γελια στο Witcher 1 και βαρετοι.

Δημοσ.

Μόλις είδα το gameplay του witcher 1 και δεν μου άρεσε και πολυ..δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να μοιάζει με το risen και gothic? :(

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Για open world χωρίς πολλά φρου φρου και "ρεαλιστικό" art direction δεν έχεις πολλές επιλογές.

Skyrim

Risen 2

Αυτά.

Τώρα, σε open world γενικά αλλά με action-oriented μάχη και loot fest όπως είπαν και οι προηγούμενοι Divinity 2: The Dragon Knight Saga και Kingdoms of Amalur. Και στα δύο η μάχη είναι ability based - στο πρώτο πατάς τα 1 - 9 για να κάνεις την κάθε κίνηση και παράλληλα κάνεις ανελέητα κλικ το ποντίκι, ενώ το δεύτερο έχει το χειρισμό και μάχη ενός καθαρού action τίτλου όπως Devil May Cry και God of War σε έναν ανοιχτό, πολύ μεγάλο generic fantasy κόσμο με άπειρο loot στα πλαίσια του WoW.

EDIT - Ξέχασα το Fallout: New Vegas και ίσως και το Fallout 3, σαφέστατα όμως το πρώτο. Αν σε ενδιαφέρουν post - apocalyptic σκηνικά θα σου αρέσουν πάρα πολύ. Αλλιώς Gothic 3 + expansion και τα μυαλά στα κάγκελα, μετά από αυτό το χάος...

Δημοσ.

Μόλις είδα το gameplay του witcher 1 και δεν μου άρεσε και πολυ..δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να μοιάζει με το risen και gothic? :(

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δές το Witcher 2 πρώτα, του οποίου το gameplay είναι πολύ διαφορετικό του πρώτου.

Αμέσως μετά τσέκαρε το Two Worlds 2, το οποίο είναι ίσως ακριβώς αυτό που θές, αλλά κατώτερο στο σύνολο του Witcher.

Το Two Worlds 2 προσωπικά το απόλαυσα και το θεωρώ πολύ ανώτερο του Risen. Στο gameplay το θεωρώ ανώτερο και από τα Gothic, αλλά όχι στην ιστορία.

Επίσης το expansion του Two Worlds 2 είναι πάρα πάρα πολύ καλό.

Δημοσ.

Δές το Witcher 2 πρώτα, του οποίου το gameplay είναι πολύ διαφορετικό του πρώτου.

Αμέσως μετά τσέκαρε το Two Worlds 2, το οποίο είναι ίσως ακριβώς αυτό που θές, αλλά κατώτερο στο σύνολο του Witcher.

Το Two Worlds 2 προσωπικά το απόλαυσα και το θεωρώ πολύ ανώτερο του Risen. Στο gameplay το θεωρώ ανώτερο και από τα Gothic, αλλά όχι στην ιστορία.

Επίσης το expansion του Two Worlds 2 είναι πάρα πάρα πολύ καλό.

Bασικά πάντα νόμιζα ότι το Two Worlds 2 είναι online..Είναι;

Δημοσ.

Έχω αγοράσει το The Witcher 2 σε premium έκδοση από το mediamarkt σε απίσευτη τιμή 25 ευρώ!Ενώ από ότι έχω κοιτάξει στο skroutz λέει από 35 και μετά...By the way ελπίζω να γίνεται δωρεάν αναβάθμιση σε enchanced...Και κάτι άλλο με το που προσπαθούσα να διαλέξω ή την premium ή την enchanced γιατί η πρώτη έκανε 25 ενώ η δεύτερη 35 και πάνω;;

Δημοσ.

Γιατί με την πρώτη θα χρειαστεί να κατεβάσεις δωρεάν την Enhanced Edition που είναι 10 γίγα.

10 GB??? o.O τέλος πάντων δεν πειράζει..Aν και η πρώτη έχει συλλεκτικά αντικείμενα οπότε εντάξει...Πάλι καλά που δεν ήταν σε Steam γιατί αλλιώς....-_-

Εdit:Η enchanced περιέχει όλα τα προηγούμενα patches?

Δημοσ.

Η enchanced έκδοση, στην οποία θα κάνεις αναβάθμιση περιέχει τα πάντα.

Επίσης, με το serial key στο manual του παιχνιδιού, θα πάς στο GOG.com, που είναι της εταιρίας του Witcher, θα φτιάξεις ένα account και θα κάνεις register το παιχνίδι.

Θα αποκτήσεις free τη digital έκδοση του παιχνιδιού, μαζί με όλα τα έξτρα (χάρτες, artwork, playmate Triss pictures, guide, manual κλ,κλ)

Η CGI ηρωίδα του παιχνιδιού, ήταν το playmate του Μάιου 2011 στο Playboy της Πολωνίας.

Επίσης, όταν ο Μπάρακ Ομπάμα επισκέφτηκε την Πολωνία, του κάνανε επίσημο δώρο το Witcher 2.

Δημοσ.

Η enchanced έκδοση, στην οποία θα κάνεις αναβάθμιση περιέχει τα πάντα.

Επίσης, με το serial key στο manual του παιχνιδιού, θα πάς στο GOG.com, που είναι της εταιρίας του Witcher, θα φτιάξεις ένα account και θα κάνεις register το παιχνίδι.

Θα αποκτήσεις free τη digital έκδοση του παιχνιδιού, μαζί με όλα τα έξτρα (χάρτες, artwork, playmate Triss pictures, guide, manual κλ,κλ)

Η CGI ηρωίδα του παιχνιδιού, ήταν το playmate του Μάιου 2011 στο Playboy της Πολωνίας.

Επίσης, όταν ο Μπάρακ Ομπάμα επισκέφτηκε την Πολωνία, του κάνανε επίσημο δώρο το Witcher 2.

Ok ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες..Είναι ανάγκη να κάνω λογαριασμό;Ηρωίδα στο playboy της Πολωνίας; Και ο Ομπάμα πήρε σαν δώρο τo τhe Witcher 2? Xaxa that is weird..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...