flamelab Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Dragon Age:Origins, και μετα πιασε Witcher 2.
L-Griever Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Dragon Age:Origins' date=' και μετα πιασε Witcher 2.[/quote'] Όπως είχα πει το dragon age origins το βαρέθηκα γιατί δεν ανεβαίνει άλλο. Το wit her 2 μπορει να το πάρω. Sent from my iPod touch using Insomnia
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αν θες dark gothic σκηνικό τα δύο Witcher. Αν και δεν είναι sandbox σαν το Risen και τα Gothic είναι εξαιρετικά όσον αφορά το σενάριο, τους χαρακτήρες και την ανάπτυξη χαρακτήρα. Αν θες sci-fi σκηνικό, τότε πας σε Deus Ex. Για μένα το καλύτερο game του 2011.
L-Griever Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Θα το δοκιμάσω αν είναι..να το πάρω για ps3 ή για pc το deux? Sent from my iPod touch using Insomnia
damastes Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εκτός και από αυτά που πρότειναν τα παιδιά (ειδικά τα witcher) και είναι πολύ καλά τσέκαρε και αυτά και θα με θυμηθείς : a) Divinity 2 Dragon Knight Saga (το dragon knight saga OXI το ego dragonis έχει σημασία, πατάει κάτω RPG του στυλ risen, gothic, dragon age κλπ.) β ) 2 Worlds 2 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2012 από damastes
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 a) Divinity 2 Dragon Knight Saga (το dragon knight saga OXI το ego dragonis έχει σημασία, πατάει κάτω RPG του στυλ risen, gothic, dragon age κλπ.) Βασικα ποια η διαφορα ; κατι για remaster βλεπω αλλα δεν το επιασα...εχουν μια διαφορα 10 μηνων
damastes Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 είναι οπώς στο witcher το enhanced edition περίπου. 'Αλλαξαν την μηχανή γραφικών, περιοχές χάρτη, quest, balance κλπ, (δες εδώ). Επίσης έρχεται μαζί (includes) με το expansion Flames of vengeance.
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 είναι οπώς στο witcher το enhanced edition περίπου. 'Αλλαξαν την μηχανή γραφικών, περιοχές χάρτη, quest, balance κλπ, (δες εδώ). Επίσης έρχεται μαζί (includes) με το expansion Flames of vengeance. Μια χαρα! ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως από όλα αυτά που διάβασα, πείστηκα για το Witcher και μόλις αγόρασα το πρώτο που μόλις κυκλοφόρησε για Mac (μόλις 8€ από Steam). Έχω πάντως την εξής απορία: γιατί όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι, είχε δεχτεί απλώς καλές και όχι εξαιρετικές κριτικές; Οι χρήστες αντίθετα, φαίνεται να το στηρίζουν πολύ περισσότερο. Είχε να κάνει με bugs τα οποία έχουν πλέον λυθεί;
L-Griever Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως από όλα αυτά που διάβασα' date=' πείστηκα για το Witcher και μόλις αγόρασα το πρώτο που μόλις κυκλοφόρησε για Mac (μόλις 8€ από Steam). Έχω πάντως την εξής απορία: γιατί όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι, είχε δεχτεί απλώς καλές και όχι εξαιρετικές κριτικές; Οι χρήστες αντίθετα, φαίνεται να το στηρίζουν πολύ περισσότερο. Είχε να κάνει με bugs τα οποία έχουν πλέον λυθεί;[/quote'] Είναι όπως και με το gothic 3 που είχε πολλα bugs αλλα έχουν λυθεί τωρα πολλα σημαντικά με την τελευταία αναβάθμιση.. Sent from my iPod touch using Insomnia
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως από όλα αυτά που διάβασα, πείστηκα για το Witcher και μόλις αγόρασα το πρώτο που μόλις κυκλοφόρησε για Mac (μόλις 8€ από Steam). Έχω πάντως την εξής απορία: γιατί όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι, είχε δεχτεί απλώς καλές και όχι εξαιρετικές κριτικές; Οι χρήστες αντίθετα, φαίνεται να το στηρίζουν πολύ περισσότερο. Είχε να κάνει με bugs τα οποία έχουν πλέον λυθεί; Γιατί δεν είναι franchise τίτλος που μπορούν να επωφεληθούν οι μεγάλοι καρχαρίες και όσο γνωστό έγινε έγινε από τους RPGάδες. CD Projekt, μια μικρή Bethesda με μεγάλες ικανότητες και μέχρι στιγμής 2 εξαιρετικά παιχνίδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχω πάντως την εξής απορία: γιατί όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι, είχε δεχτεί απλώς καλές και όχι εξαιρετικές κριτικές; Οι χρήστες αντίθετα, φαίνεται να το στηρίζουν πολύ περισσότερο. Είχε να κάνει με bugs τα οποία έχουν πλέον λυθεί; Το W1 είχε bugs ναι, αλλά κυρίως θυμάμαι τα μεγάλα loading times (έχουν μειωθεί κατά πολύ). Στα βασικά που μου αρέσουν στα Witcher είναι: - ο Geralt είναι (ή θέλει να είναι ) neutral και γενικά το στυλ του. - οι επιλογές σου δεν είναι good/evil. Όλες έχουν κάποιες επιπτώσεις τις οποίες τις μαθαίνεις αρκετά μετά μαζί με ωραίο flashback σαν πίνακα (δεν μου άρεσε που στο 2 είναι σαν flash movies). - Γενικά μια mood-ίλα και "ρεαλιστικός" κόσμος με ρατσισμό, κλπ. - Είπαμε ότι ο Geralt μπορεί να κουτουπώσει πολλές τύπισες (στο 2 cool-άρει λίγο, αλλά έχει κάποιες καλές σκηνές ) ; :P - Enhanced Edition και στο πρώτο και στο 2ο Witcher, που ήταν δωρεάν update.
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχω πάντως την εξής απορία: γιατί όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι, είχε δεχτεί απλώς καλές και όχι εξαιρετικές κριτικές; Οι χρήστες αντίθετα, φαίνεται να το στηρίζουν πολύ περισσότερο. Είχε να κάνει με bugs τα οποία έχουν πλέον λυθεί; Κάτι που συνήθως δεν φαίνεται είναι πως πέραν του witcher (1-2) αυτού καθαυτού σαν παιχνίδια, Οι χρηστές υποστηρίζουν(με) και την πολιτική της εταιρίας, που σε θέματα support και γενικά σεβασμού προς τον καταναλωτή και του προϊόντος της είναι υποδειγματική. Αν παρακολουθήσεις λίγο την πορεία του witcher 1 Και τώρα του 2 με τις συνεχείς δωρεάν βελτιώσεις, θα δεις μια cd project που αγαπάει πρωτίστως τη δουλειά της, ακούει τα παράπονα των καταναλωτών και βελτιώνεται αναλόγως. Κάτι τέτοιο μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει από τους απανταχού pc gamers, ιδικά όταν στον αντίποδα έχεις εταιρίες τύπου ΕΑ να πουλάνε euroδιαφημίσεις dlc προς 20Ε το κομμάτι
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Skyrim, Oblivion, Morroblivion (Morrowind με γραφικά και interface Oblivion ), Dragon Age 1, Kingdoms of Amalur, Mass Effect 1-2-3, Fallout 3, Fallout:New Vegas, Wither 1-2 είναι που μου έρχονται αυτήν την στιγμή στο μυαλό από RPG σχετικά νέα με καλά γραφικά και ελαφριά (εξαιρώντας Skyrim που είναι βαριά as always) Αν μου έρθουν άλλα θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα